Красива къща на игумена от дизайнерско студио

Приближавайки се до къщата, която се възхищаваш на една много красива алея на декоративни дървета. Честно линейният подход на тази къща се простира до мястото, направено по отношение на основната ос. Втората зона, която е перпендикулярна на основната зона, ни води до джакузито и езерото. Така че тези две оси са разделени от дървета и стени от естествен камък, стените преминават през целия двор и къщата.

Стените, така че в бъдеще, да се обедини в долната част на градината, офиса и фитнеса. Тези стени разделят двора визуално на четири части, единият от които е входът към къщата. Друга част е много успокояваща японска градина, съчетана с кабинет. Третият е двор с морава и прекрасна гледка от кухнята и спалнята на втория етаж. Четвъртият е открит двор с морава и тропически растения, които засилват впечатлението за откритост и бързина в живота.Вторият етаж е направен под формата на бяла кутия. От всички пет спални на втория етаж има много хубава гледка, тъй като навсякъде има много големи стъклени прозорци. Това осигурява открит изглед на горите, които са наоколо. Представете си как се събуждате и гледате прекрасните дървета и дишате свеж и чист въздух.

На първия етаж няма дневни, които отделят огромната стъклена преграда от вътрешния двор, създавайки впечатление за откритост и единство между вътрешните и външните пространства. Плочите, поставени във вътрешните стаи, излизат на терасата, която визуално подчертава концепцията за единството на живота с външния свят.Пристанището около къщата осигурява отличителна граница между къщата и околния свят, която вдъхновява идеята за сигурност. Пресичайки моста през една въображаема река, човек оставя зад целия оживен свят и влиза в къщата на спокойствието и самотата.

Използваната палитра от материали е малка и подценена. Бялото и сивото се използват при оцветяването на прозорците. Природният камък напомня на 12-ия. век, когато всички много надеждни ключалки са построени само от естествен материал.

Тъмният цвят на плочката, приложен както отвън, така и отвътре, разрежда леко светлите и светли цветове, използвани на втория етаж. Както вече забелязахте, в къщата отоплението се извършва на пода. Топлият под предотвратява използването на радиатори в такава къща. За да спестите енергия на покрива на къщата инсталирани слънчеви панели.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Мандевил къщаМандевил къща
Уютен и модерен интериорен дизайн от СтокхолмУютен и модерен интериорен дизайн от Стокхолм
Къща в стил Ар НувоКъща в стил Ар Нуво
Нанткет, МасачузетсНанткет, Масачузетс
Как да украсим къща с цветя - екстериораКак да украсим къща с цветя - екстериора
Изграждането на къща с открит покрив и частни дворове започна в Минск - туристически блог за…Изграждането на къща с открит покрив и частни дворове започна в Минск - туристически блог за…
Плочки в двора на частна къща 20 снимкиПлочки в двора на частна къща 20 снимки
Оптимус - оптимална къща с покрив, проект 20аОптимус - оптимална къща с покрив, проект 20а
Романс - проект на селска къща с полукръгла веранда, проект 65аРоманс - проект на селска къща с полукръгла веранда, проект 65а
Тухлени къщи с мезонет - проект на къща с мансарден етаж, снимка на таванско помещениеТухлени къщи с мезонет - проект на къща с мансарден етаж, снимка на таванско помещение
» » Красива къща на игумена от дизайнерско студио