Керамични плочки за ламинатни решения за проектиране на проблеми

Керамични плочки за ламинат - решения за проблеми при проектирането

Какво ще стане, ако подовете в апартамента са напълно покрити с ламинат за едно дърво, а в кухнята да се полагат тези подови настилки не е възможно? Особено за такива случаи, за да не се нарушава целостта на интериора, керамичните плочки са предназначени за ламинат. Можете да го купите в същите отдели, където плочките на традиционните цветове.

Предимства на керамиката

Керамичните плочки за ламинат имат целия набор от предимства, присъщи на естествената керамика, а именно:

  • трайност;
  • устойчивост на влага, вкл. гореща вода;
  • устойчивост на износване;
  • лесна поддръжка;
  • нечувствителност към химическата среда и детергенти;
  • безопасността от медицинска и екологична гледна точка.

Възможност за инсталиране на "топъл под"

Керамичните плочки губят ламината чрез термична проводимост. Подовите настилки са винаги студени. Но ако поставите топъл под повърхността на плочката, покритието на плочките става много удобно.

Недостатъци на плочките

  • Изпуснат - счупи ... Пълната липса на еластичност е характерна за плочката. Ходенето по повърхността на ламината е много по-приятно (при условие, че под него има качествен субстрат). Нестабилните предмети, падащи върху повърхността на плочките, вероятно ще се счупят. С необходимото ниво на точност този недостатък може да се счита за незначителен.
  • Акустична пропускливост на плочки е една отлична възможност да чуете всичко, което се случва на съседите ... Тъй като повечето хора нямат нужда от нея, се препоръчва да се плочки в най-малката площ - кухня, баня, тоалетна, лоджия. Понякога плочките се поставят в коридора.


Какво е полезно е имитация на плочки "под ламинат"

Думата "плочки" се свързва с много агресивен украшение под формата на ясни квадратчета. Удължената форма на плочката, имитираща ламинирания паркет, дава съвсем различен модел, благоприятстващ за възприятието. Освен това голяма площ от една плочка води до значително ускоряване на инсталационния процес, отколкото ако работата се извърши със стандартен материал.

В допълнение към чисто дизайнерските качества, керамичните плочки под ламинат - снимката по-долу ще ви помогнат да го видите визуално - е лишен от обичайната хлъзгава повърхност за плочки.Керамични плочки под ламинат: повърхността е неразличима от дървото - Foto.

Съвременната технология ви позволява да направите остъклената равнина, така че тя да бъде структурно неразличима от естественото дърво.

За да изберете подовите настилки, най-подходящите по отношение на цвета и текстурата, е достатъчно да вземете извадка ламинат с вас в магазина. Най-вероятно има керамична плочка от един и същ формат, която може да се продава.

Къде да купя плочки под ламинат евтино?

Продажбата на керамични подови настилки, включително и с имитация на ламинат, се извършва не само в търговията на дребно, но и на базата на едро, където често е по-изгодно да се купува.

За жителите на столицата на Татарстан могат да се препоръчат професионални организации:

  • Къща на плочки: Казан, Prospekt Pobedy - 78, тел: [843] 24-7-24-78;
  • Търговска къща Пентхаус (Пента къща): с. Болшая Красная - 13а, офис 1-4 - телефон: [843] 524-71-76, 567-98-01

Различна текстура на пода - не винаги лоша. Пример: в кухнята се планира да се разпредели кът за хранене и работна площ. За работната площ керамичното покритие е най-подходящо, а за трапезарията оптималното решение е ламинат. Една от зоните е повдигната под формата на нисък подиум. По-тъмен цвят прави логично да изберете областта по-долу.

Успешно съчетание на керамични плочки и ламинат - Снимка

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изберете ламинат, който е устойчив на влага в кухнятаИзберете ламинат, който е устойчив на влага в кухнята
Керамика за довършване на стени и подове с керамични плочкиКерамика за довършване на стени и подове с керамични плочки
Къде и как се полагат плочкитеКъде и как се полагат плочките
Основните размери на керамичните плочки за стени и подовеОсновните размери на керамичните плочки за стени и подове
Керамични плочки за кухненска снимка и керамика на престилкатаКерамични плочки за кухненска снимка и керамика на престилката
Ламинат или линолеум? Невероятният избор на най-добрите подови настилкиЛаминат или линолеум? Невероятният избор на най-добрите подови настилки
Как да направите връзка между плочките и ламинат на входа на банята?Как да направите връзка между плочките и ламинат на входа на банята?
Линолеум, ламинат или плочки? Търсим идеалното решение за кухнята!Линолеум, ламинат или плочки? Търсим идеалното решение за кухнята!
Плочки за подово отоплениеПлочки за подово отопление
Винил настилки и винил ламинатВинил настилки и винил ламинат
» » Керамични плочки за ламинатни решения за проектиране на проблеми