Покривни тавани в Сочи, купуват, поръчват

Покривни тавани в Сочи

Окачени тавани багажник в Сочи са широко разпространени и използвани в обществени сгради, в промишлени съоръжения, транспортни съоръжения, медицински и образователни институции, както и идеален за домове, в завършването на кухни, бани, коридори и лоджии.

Албес-френски дизайн - BARD LUXALON-Geipel САЩ таванска група

Традиционните прави паралелни панелни линии създават интересни възможности за пространствено проектиране на помещения. В допълнение към многото функционални задачи, които металните таванни тавани могат да разрешат, те също са отличен инструмент за формиране на индивидуален интериорен дизайн.

Решетъчните тавани са прикрепени към релсите - гребени от алуминий.

Издълбани в езиците на гребените здраво фиксират релсата чрез захващане. С помощта на регулируеми пружинни окачвания, окачени тавани се закрепват към носещи конструкции. Профилът с форма L или P се използва за проектиране на периметъра.

Монтажът на тавани на тавана не изисква допълнителна подготовка на тавана, се извършва след завършване на всички ремонтни работи в помещението и отнема само няколко часа. Ако желаете, можете да поставите необходимите комуникации под рамката на покрива.

Албес (Русия)

Решетъчните панели са изработени от лист алуминий с дебелина до 0,6 мм, с различни видове декоративни покрития, направени във фабриката. Стандартната дължина на панелите е 3 м и 4 м, продукцията е възможна при поръчка - до 6 м и повече. С помощта на специални елементи панелите могат да бъдат съединени по дължина, което ще създаде ефекта на непрекъснатост. Ширината на панелите варира от 50 до 200 мм.

Изборът на цветове за предната част на панела за шкафове се извършва в съответствие с международната цветова диаграма RAL. Обратната страна на релсата е покрита с грунд или защитен лак с дебелина до 5 микрона.

Стандартни цветове: бял мат, гланц бяло, бежово, цвят сребрист металик, матирана метални, хром, злато, хром супер, супер златни, светло бежово, супер-лукс Chrome.

Допълнителни цветове: светло сиво, черно, синьо, малина, покритие, мед, дърво текстура.

Перфорация (d = 1,5 мм) може да се приложи към профила на ламелите.

Reechnye тавани Албес са:Немски дизайн

• Таванът на шкафа на немския дизайн е сглобен от алуминиеви релси с правоъгълни ръбове.

• Строгите форми и различните широчини на панелите позволяват създаването на гъвкави плоски форми.

• Таванният таван на немския дизайн се изпълнява с отворен (в допълнение към ставите може да се инсталира декоративно оформление) или с затворени фуги.

• Панелите могат да бъдат перфорирани (диаметър на перфорация 1,5 мм).

Италиански дизайн• Летният таван на италианския дизайн е сглобен от алуминиеви релси със заоблени ръбове.

• Страничните вдлъбнатини и височината на панела осигуряват здравината на профила и стабилността на цялата система.

• Таваните са направени с отворени (допълнително декоративни фитинги могат да бъдат инсталирани в ставите) или с затворени фуги

• Панелите могат да бъдат перфорирани (диаметър на перфорация 1,5 мм).

• Таванът "OMEGA" е сглобен от алуминиеви релси, които се прилепват един към друг.

• Външният вид на тавана може да варира в зависимост от използването на шкафове с различни ширини от 50 мм, 100 мм или 150 мм, които лесно могат да се монтират на един и същ гребен

• Чрез комбиниране на различни цветове и ширини, панелите могат да постигнат индивидуален дизайн на пространството на тавана

• Рейки може да бъде перфорирана (диаметър на перфорация 1,5 mm)

Френски дизайн

Френският алуминиев окачен таван в момента е оптимален за съотношението цена / качество, а цветовата схема ще задоволи и най-взискателния дизайнерски вкус. Идеален за декорация на тавани в жилищни и обществени сгради.

Окачените тавани са направени с ширини от 100 и 150 мм с вложки от 25 мм. За фиксиране на тавана се използва стринг, окачване и периметър на стаята с P-образен профил.

Цветовата гама включва повече от 20 цвята. Компонентите са изработени от екологично чисти материали от хранителни алуминий, устойчиви на влага, не кородирани, лесни за почистване. Прахоотблъскващото покритие и незапалимата основа на тавана осигуряват издръжливост и издръжливост.

1 - панелът (рейка) а серия S

2 - мини окачване

3 - направляващ лагер

4 - окачваща пружина / щифт

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Покрив таван на балкона и лоджия - моите статии - полезни статии - фирмен бар, СамараПокрив таван на балкона и лоджия - моите статии - полезни статии - фирмен бар, Самара
Таванни стелажи, тавани ВоронежТаванни стелажи, тавани Воронеж
Рафт таван бардРафт таван бард
Метален таван от белтъчини омега, цезалМетален таван от белтъчини омега, цезал
Проектиране на тавани в холаПроектиране на тавани в хола
Монтаж на окачени таваниМонтаж на окачени тавани
Reechny окачени тавани albes - монтаж на ръка, цени, снимки, функцииReechny окачени тавани albes - монтаж на ръка, цени, снимки, функции
Окачени тавани - таван с много панелиОкачени тавани - таван с много панели
Таванни албени таваниТаванни албени тавани
Покривни тавани bard russia окачени таваниПокривни тавани bard russia окачени тавани
» » Покривни тавани в Сочи, купуват, поръчват