Пластмасова пластмасова фирма Меридиан Иваново

Пенополистирол (полистирен)

Затопляне на наклонени покриви

Фирма Meridian - нашата работа - видео.

Част от нашата работа и доставки на материали:

"EvroLend" - доставка, покривни мембрани, изолация, фунии.

- Висока сграда на входа на Кохум. доставка на фасадна пяна.

"Макарена" - доставки на топлоизолационна система, пяна пластмаса, лепило, гъби, окото, декоративна мазилка.

"Мотел в Кох". цялата гама от строителни материали, композитен плочки Luxard, капандури, дренажни води системи, метални софити, декоративна мазилка, фасадна пяна, базалт вълна.

"Къща на Suvorov" - метални класически, допълнителни елементи, снежни притежатели, mokroshtukaturnaya изолация на фасадата (shenergi) с работа."Къща със зелен покрив" - метални покривни прозорци. канална система, метални софити, метални сайдинги, базалтова вълна.

Свойства на строителната пяна

Пенопласт - най-оптималното, евтино и практично, от всички налични възможности за изолация.

Благодарение на отличния набор от полезни свойства, полистиролът (експандиран полистирол) се утвърди в нашия живот. Пенопластът може да бъде нагревател, структурен и декоративен елемент, пяна се използва като опаковка, контейнер, капацитет. И дори има огромно количество различни обемни фигури от пяна, които се използват успешно в рекламата.

Пластмасовата пластмасова пластмаса е екологичен и безопасен материал за строителството, е използвана в строителството повече от тридесет и пет години, придобива популярност благодарение на най-добрата топло, звукоизолация и хидроизолация. Понастоящем нито един от съществуващите материали не може дори да се сравни с полистирола.Листовите пени са устойчиви на въздействието на различни киселини на алкали, разтвори и алкохоли. Той е инертен за пясък, вар, цимент и други небиологични строителни материали. Пенопластът може да се използва дори и за топлоизолация при изграждането на големи панели и монолитни конструкции. Има екструдирана полистиролова пяна - с по-добри свойства. Купуването на полистирол от бариерата срещу пара може да бъде отхвърлено. Не се изисква производство и употреба на пяна, специални инструменти и умения.

Пенопластът не увеличава натоварването на основата, тухлите и носещите конструкции. Заедно с други изолационни материали пяната има много ниска цена. Този материал е лесен за закупуване, много често се търси в строителството поради неговите химични и механични свойства. Придобиване на лист от пластмаса пяна, става възможно да се спестят пари на материали, монтаж и фитнес плочи.

Според приетите норми и стандарти, използвани в строителните работи гасенето само полистирол PSB-C, който включва добавяне на стабилизиране на структурата и температурни стабилизатори вещества, забавители на горенето, числа в етикетирането обозначава нейната плътност, плътността на пяната определя неговата дестинация. Колкото по-висока е плътността - толкова по-топла и по-силна е пяната.

PSB-C 15 е най-често срещаната и лека степен на пяна, използвана за изолация вътре в стените, в преградки.

Ако работата на нагревателя изисква значителни товари - с изолацията на стени, фасади, тавани, покриви, за производство на опаковки - използвайте марката PSB-C 25 и 25F (опцията за претегляне на фасадата).

Плочите от пяна PSB-C 35-50 имат още по-голяма якост и са в състояние да издържат на най-големите натоварвания. Тези марки пластмасови пяна се използват "под замазката" за монтаж на подове, затопляне на мекия покрив, фундаменти, бетонни конструкции, плувни басейни.

Ние произвеждаме и продаваме всички съществуващи марки и размери на висококачествена пенопласт и политер на най-ниските цени. Ние сме надеждни партньори.

Видове изолационни работи

Според държавния стандарт изолацията на пяната трябва да бъде защитена от отрицателните фактори на околната среда (слънчева светлина, механично въздействие) и да бъде в средния слой на сградната конструкция.

Използването при конструкцията на пенопласт също ви позволява да намалите налягането на цялата конструкция върху основата и стените, което е важно в строителната практика.

2. Затопляне на плосък покрив върху стоманен профилиран лист с няколко вида изолация.

1. База: профилирана стоманена ламарина, поцинкована

4. Слой на нагревател от експандирани полистиренови плочи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Polyfasad крива рог фасада плочки, фасадна изолация, термо панели фасада от фирмата за търговия…Polyfasad крива рог фасада плочки, фасадна изолация, термо панели фасада от фирмата за търговия…
Затопляне на стени Затопляне на стени от мрамор - полистирол или минерална ватаЗатопляне на стени Затопляне на стени от мрамор - полистирол или минерална вата
Топлоизолация на тавана с пяна от собствените си ръцеТоплоизолация на тавана с пяна от собствените си ръце
Как да евтино затопляне на фасадата на къщата - строителни материали за стените на къщата - преглед…Как да евтино затопляне на фасадата на къщата - строителни материали за стените на къщата - преглед…
Затопляне на къщата Затопляне на частна къща от грунт блок, ХарковЗатопляне на къщата Затопляне на частна къща от грунт блок, Харков
Полагане на пенопласти, инструменти, приложениеПолагане на пенопласти, инструменти, приложение
Топлоизолация на фасадата с технология от пенополистиролТоплоизолация на фасадата с технология от пенополистирол
Мазилка на фасади - топлоизолационен материал Ru - топлоизолация и изолацияМазилка на фасади - топлоизолационен материал Ru - топлоизолация и изолация
Затопляне на фасадите с минерална вата от минерална ватаЗатопляне на фасадите с минерална вата от минерална вата
Тогава да затоплиш селска къща?Тогава да затоплиш селска къща?
» » Пластмасова пластмасова фирма Меридиан Иваново