Кухненски текстил интересни идеи за needlewomen

За иглолистни да украсят кухнята с текстил не е трудно. В крайна сметка, нищо не се сравнява със шедьовър, направен със собствените си ръце. Господарката може да намери хоби за удоволствие. Тя не изисква специално обучение и умения. Достатъчно е да се шият на пишеща машина и малко въображение. Покривки, кърпи, салфетки, шият много лесно. Само за няколко часа това ще бъде готово. Те могат да бъдат допълнително декорирани с бродерия, пробиване, чертожни рисунки. Edge продукти могат да бъдат проектирани декоративна панделка, вратовръзка кука, за да украсят декоративни ресни и пискюли. Има много идеи за творчество и всяка игла може да излезе със собствен дизайн за дизайн на текстилната кухня.

Кухненски текстил: интересни идеи за иглика

Зашиваме каишката


Шиене на саксии за самите себе си също няма да е трудно. За шаблони можете да използвате шаблони, отпечатани от майсторските класове в Интернет. Също така шаблоните за ръкавици ръкавици ръкавици могат да бъдат направени на ръка, като ръка върху картона, и кръг в молив. Необходимо е непременно да се правят от всички страни квоти по шевовете, така че лепилото да бъде лесно износено и отстранено.

Кухненски текстил: интересни идеи за иглика

Шиенето на квадратна лепенка е още по-лесно. Изрежете от тъканта два квадрата, в които, когато шиете, напълнете пълнежа. Тя може да бъде гъста тъкан (рипски дрехи, завивка) или вата. След шиене на частите, трябва само да шиете бримката за закрепване.Престилките могат да бъдат зашити в различни форми и да се украсят с бродерия, или да се шият украсени кант, различни цветни вложки.

Кухненски текстил: интересни идеи за иглика
Кухненски текстил: интересни идеи за иглика

Изкупуването на текстил за кухнята в магазина или самото производство, не забравяйте, че основната му цел е да създадете настроение. Поради това се приветстват ярки и весели цветове, а използването на практически материали вече е в интерес на домакинята.


Завеси върху отворите със собствените си ръце

Завесите в кухнята могат да станат не само основен елемент в кухнята, но и елемент на творчеството. Зашийте завеси за кухнята и можете да си, поставяйки цялата си изобретателност и въображение в този процес. Завесите се шият много лесно, това не изисква специална подготовка. Слепените щори на отворите ще станат нови оригинални декоративни детайли в кухнята.

Завесите на струните имат едно предимство - тяхната дължина може да се регулира.Тези завеси се произвеждат в определена последователност. Самата завеса и вратовръзката към нея могат да бъдат направени от единична плат или от контрастни цветове.

Кухненски текстил: интересни идеи за иглика

 1. Първо трябва да измерите необходимата дължина на завесите. За тази цел се измерва разстоянието от фиксиращия прът за стрехи до желания долен ръб! От тази дължина се изважда дължината на струната и получаваме дължината на завесата.

 2. При рязане е важно да се вземе предвид факта, че долният двоен шев двоен шев е 10 см, а двустранният подрязан шев е 5 см.

 3. След това определете ширината на струните в готовата форма и посочете номерата им за всяка от завесите.

 4. Изрежете тестовите ивици за струни, закрепете ги с щифтове и опитайте върху шината. Остават се надбавките за шевовете с дължина около 2 см, всички излишъци са отрязани.

 5. Всеки низ има 4 компонента: две части - от основната тъкан и две изрязани от лигавицата. Всички те са покрити с квоти по шевовете.
 6. Кухненски текстил: интересни идеи за иглика
 7. След това поставете лентите заедно със злето и ги прекарайте. Частта е обърната отпред и е гладена.

 8. След това сгънете щорите и завесите с предната страна по нетретираните ръбове.

 9. Скретнете и след това шийте шевната машина с края на завесата и вратовръзката.

 10. Гладка над този шев.

 11. Освен това горният необработен ръб на завесата е сгънат два пъти на грешната страна и предварително е проследен. Завесите са готови за екипировката. Такъв произведен от човека продукт ще освежи и декорира всеки интериор, особено в селски стил, страна, Прованс.

Кухненски текстил: интересни идеи за иглика

Възглавници на столове със собствените си ръце


Столовете в кухнята могат да бъдат украсени с оригинални възглавници, ушити на ръка. Те могат да бъдат буйни или плоски, монофонични или многоцветни. Всичко зависи от индивидуалните предпочитания на домакините. За да шиете възглавница на стол няма да бъде много трудно.


За работа ще ви трябва:


Кухненски текстил: интересни идеи за иглика

 1. Шевна машина;

 2. Памучна тъкан;

 3. Пълнител - памучна вата, синтеп, пух;

 4. Голям лист хартия;

 5. дръжка;

 6. Сатен панделка в тон или контраст.

Кухненски текстил: интересни идеи за иглика

Първо трябва да направите шаблон. За да направите това, върху стола се полага лист хартия и се навива около контура. Според този модел две парчета се изрязват от тъканта, като се оставят квоти от 1,5-2 см за шевове. След това те са зашити по периметъра и са пълни с пълнител. Шепът е спрян. Готовата възглавница може да бъде украсена със сатенени панделки, дантели ... С помощта на ленти възглавницата може да бъде прикрепена към стол.

Кухненски текстил: интересни идеи за иглика

Видео: Стилен вътрешен декор на къщата със собствените си ръце


Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Идеи за кухнята със собствените си ръцеИдеи за кухнята със собствените си ръце
Дизайн на интериораДизайн на интериора
Интересни идеи за ВеликденИнтересни идеи за Великден
Есенни идеи за кухненски дизайнЕсенни идеи за кухненски дизайн
Начало ДекорНачало Декор
Избор на кърпа за кухненски кърпиИзбор на кърпа за кухненски кърпи
Спално бельо за спално бельо и силикон за кухняСпално бельо за спално бельо и силикон за кухня
Текстил за интериора ИдеиТекстил за интериора Идеи
Шаблони за декор Боядисване на стениШаблони за декор Боядисване на стени
Как да направим шаблони за боядисване на стени в снимки и видеоклипове в апартаментКак да направим шаблони за боядисване на стени в снимки и видеоклипове в апартамент
» » Кухненски текстил интересни идеи за needlewomen