Покривни улуци в Толиати

ВОДНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА СТЪПКАТА

Пластмасови дренажи

Канализация: пластмаса "Каролина"

KACMAREK е водещ полски производител на пластмасови изделия за строителството. Дългогодишният опит, висококвалифицираните специалисти, модерното оборудване, непрекъснатият контрол на качеството на продуктите и обслужването на клиентите ни гарантират висококачествени продукти, както и стопроцентово удовлетворение на клиентите. Предприятието KACMAREK (KACZMAREK) произвежда пластмасови изделия от 20 години

Изтичането на вода "Каролина" (Каролина) е пълна система за отвеждане на дъждовната вода, която осигурява подходящо и пълно отклонение. Идеално проектиран полукръгъл профил, елементи, свързващи фитинги, внимателно подбрани аксесоари, улесняват монтажа на улуци без да се използват други допълнителни материали като лепило.

Пластмасовите дренажни системи (изработени от PVC) стават все по-популярни всяка година. Изработени от висококачествен PVC (PVC), те са леки и издръжливи. Благодарение на специални добавки, пластмаса дренажна система устойчиви на неблагоприятните ефекти от естествен, корозия, химическа устойчивост (киселина и въглеводороди) и ултравиолетови лъчи, както и лесни за инсталиране.

Отличителни белези на дренажа от PVC:

• Пластмасовите дренажи не се корозират.

• Жлебовете от PVC имат един и същи цвят в дълбочина.

• Пластмасата с молекулна памет, след деформация, винаги възстановява оригиналната форма.• Улуци от PVC могат лесно да издържат на въздействието на големи температурни промени.

• Гладката пластмасова повърхност не прилепва към мръсотията, а дренажната система осигурява свободен поток от вода, високият коефициент на приплъзване предотвратява образуването на запушване.

• Пластмасовите дренажни системи са безшумни дори при интензивен дренаж.

• Жлебовете от PVC имат дълъг експлоатационен живот при всякакви климатични и климатични условия.

• Пластмасовите дренажни системи са в съвършена хармония с всяко архитектурно решение и могат да се използват в различни видове къщи.Метални улуци

Система за дъждовна вода Метален профил Престиж

дренажна система вода MP Престиж D125 / 100 има кръгло сечение и е направен от поцинкована стомана (275 г / м2) (с всяка страна на 100 микрона) покрит от двете страни пластизол. В момента това е едно от съвременните покрития, осигуряващо висока устойчивост на корозия и ненадминато съпротивление срещу механични повреди.

Системата за отводняване MP Prestige има оптимално съотношение на напречните сечения на улука и тръбата.

Дизайнът осигурява проста инсталация без използване на уплътнители и нитове.

Освобождаване на дренажни системи Металният профил включва пълен цикъл на производство на всички компоненти (улуци, улуци, допълнителни елементи, аксесоари и т.н.) и всеки етап е подложен на многоетапно и задълбочено тестване. Това, съчетано с модерни разработки и използването само на висококачествени материали, гарантира надеждността и издръжливостта на продуктите.

Система от канали MP Prestige е представена в широка гама от цветове. което ви позволява да изберете опция, която напълно съвпада с другите елементи на сградата. Поради големия си капацитет е подходящ за частни къщи, обществени институции и индустриални сгради.

Система от улуци Метален профил Модерен

Дренажната система на MP Modern е правоъгълна в напречно сечение. Изработен от поцинкована стомана (275 гр / м2) с модерен покрит с полимер (пластизол Солано 20 (200 микрона) е най-дебелата покритие на всички фирми, метален профил и по-устойчиви на механични повреди, структура -. Релефна Включва всички необходими елементи и допълнителни аксесоари да се създаде ефективен дъждовната вода система система. MP Modern представени в голямо разнообразие от цветове, което дава чудесна възможност да вземете възможност, в идеалния случай в съчетание с други елементи на декора бл Ния.

За защита на вътрешната повърхност на елементите се използва специален защитен лак. Характеристиката на системата е по-дълбоко от тази на изтичането на кръгло напречно сечение, така че рискът от преливане е значително по-нисък.

Всеки елемент от дренажната система на MP Modern е с високи стандарти за качество. Притежателите на улуци, които се считат за най-слабата от много отводнителни системи са изработени от поцинкована стомана chetyrehmillimetrovoy с прахово покритие, което им позволява да издържат на големи натоварвания от сняг и лед по време на размразяване, и като лавина от сняг от събрания на покрива. Надеждността и ефективността на системата потвърждават експлоатационния опит и качествения контрол на продуктите на всеки етап от производството.

Водка система MP Modern е подходяща за сгради от всякакъв тип.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кой канал избира метални или пластмасови - строителни порталКой канал избира метални или пластмасови - строителни портал
Покривни улуциПокривни улуци
Система за канализацияСистема за канализация
Пластмасови прозорци как да изберемПластмасови прозорци как да изберем
Помпено оборудване calpedaПомпено оборудване calpeda
Правила за инсталиране на водосточни тръби за отводнителни системиПравила за инсталиране на водосточни тръби за отводнителни системи
Система от канавки купуват в Челябинск за евтина цена Продажба на пластмасови улуци за улуци на…Система от канавки купуват в Челябинск за евтина цена Продажба на пластмасови улуци за улуци на…
Монтаж на пластмасови прозорци odntsovoМонтаж на пластмасови прозорци odntsovo
Производство на PVC дограма, производство на прозорци с двоен стъклопакетПроизводство на PVC дограма, производство на прозорци с двоен стъклопакет
Метални дренажни системиМетални дренажни системи
» » Покривни улуци в Толиати