Обратна връзка за удължения таван галактика Русия, Ufa

Преглед: Опънати тавани "Галактика" (Русия, Уфа) - Оперативна, качествена монтаж на тавани

Предимства:

Идеално гладка, висококачествена, красива, модерна

недостатъци:

Неволно мрежовият кабел е прекъснат

Започнахме ремонтите от таваните. Този път решихме да изоставим промиването и боядисването и да направим модерни опънати тавани. На компанията "Галакси" дойде по телефона. Цената на монтажа е обявена от 300 рубли на квадратен метър.

Мендер, който дойде от компанията, извършва измервания за един час. Той взе, разбира се, малкото нещо. Това са тръбите, завесите, полилеите, входните точки на окабеляването и всеки допълнителен завой. В резултат на това преброих работата на 37 хил. Души. Решихме, че за нашия таван (с площ от около 70 м?) Това е много подходяща цена.

Компанията "Галакси" се нуждае от 1 ден, за да подготви материала. Въпреки това, ние трябва да се подготви, която е свободна от стаята възможно, преместете мебелите от стените (в ширината на разстояние стълба), да откъсне стари тапети от стените до тавана, за да купуват нови завеси полилей и таван. Следователно работата започва два дни по-късно.

Най-напред работниците проверяват таваните и нарисуват линии на една и съща височина. Оказа се, че в една от стаите ни таванът е очевидно неравен (наклонен) и следователно за постигане на плоска равнина, полагането на платно от едната страна трябваше да бъде направено под обичайните 3 сантиметра. Трябваше да се направи това, иначе наклонът щеше да бъде ясно видим. Снимката показва, че това разстояние е около 8 см.

По-нататък по цялата периметър на таваните бригадата започна да фиксира рейку, през всеки 10-15 см закрепва към стените. В тази релса има специален жлеб отдолу, в който ще бъде вмъкната по-късно лентата за опъване.

Хареса ми, че по време на инсталацията всичко беше взето предвид и празнотата, където дървеният блок беше специално поставен, и най-малките завои и завои.

Имаше спешни случаи. Знаейки, управителят попита плана за окабеляване в апартамента. Въпреки че самият той каза, че 95% от жителите нямат такива планове. В резултат на това по стечение на обстоятелствата, при пробиване бе съборена кабел 220 V. Никой не е наранен, задейства "автоматично", но служител каза, че е просто нещо, надраскани на стената, намери отворен и свързан.Когато лепим тапета, ще покрием дупката.

В друг случай се оказа, че една от стаите в тавана е метален канал и не може да бъде пробита по никакъв начин. В този случай багажникът е прикрепен към дървения бар, а в ъглите - към тавана. Релсата е между бара и стената.

Такива случаи също не са необичайни в практиката на компанията.

След като багажникът е инсталиран по целия периметър, се определят местата за таванните завеси. Към таваните е поставена метална стойка.

При монтажа на тавана, PVC филмът, който ще бъде таванът, докосва плоската повърхност на шината и завесата е завита към него.За полилеи също има специално устройство.

Според работниците най-вече трябва да се забъркаме с нагревателните тръби, минаващи през тавана. За тях, от трайна пластмаса, плочите се изрязват, които след това се залепват към платното от вътрешната страна.

В резултат на това не се наблюдават забележими дупки, таванът изглежда абсолютно плосък.

Когато приключи предварителната работа, започва инсталацията на тавана. В сгънато състояние, таванът е 17 м? изглежда като малък пакет, размерът на комплект спално бельо.

Платното се завърта и се свързва към ъглите на тавана с въжета.

Подовата площ е по-малка от площта на тавана и се изчислява отделно. Фактът е, че PVC филмът се нагрява по време на монтажа, той се разтяга и след като се фиксира в процепите на стойката, отоплението спира. Филмът се охлажда, свива, изправя и се превръща в идеално равна повърхност.

Тази процедура трае около 15-20 минути, а понякога и по-дълго. Температурата в стаята може да достигне 120 ° C (според работниците), освен това е необходимо да се вдишва газ, който се използва в топлинен пистолет. И вратите и прозорците трябва да бъдат затворени.

Така че вие ​​няма да завиете. (Опитвах всички тези удоволствия върху себе си, когато заснех видеото).

Резултатът е отличен таван, гладък, гладък. Фирмата предлага много разновидности на филма - матово, лъскаво, преходно, цветно, с орнаменти и т.н. Избрахме матирания таван в две стаи, кухня и коридор.

В една стая се реши на лъскав таван и това се случи.

В крайна сметка ние сме много доволни. В допълнение, тя може да бъде избърсана и измита. Такъв е случаят, например, ако сте плеснали комари или мухи. Единственото нещо, което трябва да избягвате, е хвърляне на ножове и вилици в тавана, както и стрели и дартс. И не позволявайте на децата да нарисуват тавана с химикалки (маркерите се измиват).

Гаранционна компания "Галакси" дава от 10 години. Казват, че такива тавани ще продължат повече, докато самите ние не искаме да ги променим. Все още ни предупредихме, че первазите на тавана не могат да бъдат залепени към филма, а само към тапета, в противен случай гаранцията се губи.

Също така, компанията "Галакси", ако е необходимо, ще смени полилея или завесата, ще инсталира допълнителни лампи и други таванни съоръжения. Според договора, който остава при нас, ще бъдат малки суми. Освен това, при аварийни ситуации персоналът на фирмата ще ви помогне по всяко време.

Знаейки какви са опънати тавани и как изглеждат, сега никога няма да се върнем към измиване, боядисване или други тавани. Простри тавани - супер!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Простри тавани fran студио производство, монтажПростри тавани fran студио производство, монтаж
10 Грешки при избора на опъвам таван10 Грешки при избора на опъвам таван
Простри тавани в банятаПростри тавани в банята
Полилеи за напрежение и окачени таваниПолилеи за напрежение и окачени тавани
PVC филм, опънати тавани, предимствата на опънати таваниPVC филм, опънати тавани, предимствата на опънати тавани
Ревюта на опънати тавани на фирмата saros designРевюта на опънати тавани на фирмата saros design
Stretch тавани и техните предимства - статии за строителствотоStretch тавани и техните предимства - статии за строителството
Има опънати тавани вредни за здравето?Има опънати тавани вредни за здравето?
Простри тавани в банята Опънати тавани за банятаПростри тавани в банята Опънати тавани за банята
Корнизи за опънати тавани Корнизи за опънати тавани Скрита таванна скрита завесаКорнизи за опънати тавани Корнизи за опънати тавани Скрита таванна скрита завеса
» » Обратна връзка за удължения таван галактика Русия, Ufa