Плъзгаща се врата към кухнята

Основната задача, решена от плъзгащи се и каскадни врати, е оптимизирането на пространството. Вътрешните плъзгащи се врати - това е идеалното решение за спестяване на полезно жилищно пространство в апартамент. Особено добро пространство за пестене на плъзгащи се врати в кухнята. С компетентно оформление и монтаж, входната врата може да остави зад шкафа и да бъде практически невидима. Също така поставени плъзгащи врати-прегради в разширения отвор между кухнята и хола.

Разликата между плъзгащи се прегради и врати е само, че ако платното е близко до обикновената врата, то се нарича врата. Ако платното е широко, тогава това е преграда.

С помощта на широка плъзгаща преграда можете да комбинирате кухнята с хола. Когато отвореното пространство на вратите ще бъде едно. Ако е необходимо, вратата може да затвори и да скрие всичко, което се случва кухнята.

Красиви врати в кухнятаПлъзгащите се врати и прегради могат да бъдат:

  • над главите - отидете по стените,
  • и напускане в стената.

Завесите на вратите се извършват, ако преградите в апартамента са изработени от тухли и нямат намерение да ги променят.

Плъзгащата се преграда в отвора влиза в кутията с молив от гипсокартона. В горната част на отваряне тапицерия декоративна плоча, която се крие метална релса, на което плат дяловете спрените ролкови колички, като се гарантира гладкото им движение по протежение на водещата шина.Правейки плъзгащи се врати в кухнята, оставянето в стената е по-удобно. По стените можете да поставите мебели, няма плитки между платната, те плътно се затварят, на кръстовището за по-добра шумоизолация поставяте специална гумена лента.

От минусите трябва да отбележим, че трябва да ги боравите внимателно. Не се препоръчва висящо, силно бутане. Ако стените, в които се движи преградата, са тънки, тогава нищо не може да се окачи на тях. Трябва да се изберат механизми, за да се избегнат неприятни звуци и аварии. Стилът на всяка врата създава корпус и дръжки.

Знам от опит, че избора на врати е една от най-трудните дейности. Освен това, си струва да се помни, че вратите се включват в създаването на общ стил на стаята. Ако има цвят, дизайн, тогава е много трудно да оцелееш. Въпреки това, вижте коя светлина дизайн кухня се определя от красиви стъклени плъзгащи врати в кухнята.

Универсална дъска за проектиране на плъзгащи се врати.

  • Избирайки между тъмния и светлия цвят, предпочитаме светлината. Лекият дизайн на плъзгащите се врати между кухнята и лоджията ще изглежда по-светъл и невидим.
  • Високите врати добавят височина към стаята.

Как да инсталирате плъзгащата се врата в стената.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Подвижна порта с вградени снимки и опцииПодвижна порта с вградени снимки и опции
Плъзгащи врати за вграден шкафПлъзгащи врати за вграден шкаф
Опции за врати за гардероби с плъзгащи се вратиОпции за врати за гардероби с плъзгащи се врати
Плъзгащи врати в нишаПлъзгащи врати в ниша
Избор на врати за детската стаяИзбор на врати за детската стая
Как да изберем плъзгащи системи за гардероби с плъзгащи вратиКак да изберем плъзгащи системи за гардероби с плъзгащи врати
Схемата от плъзгащи се врати с размери го правите самиСхемата от плъзгащи се врати с размери го правите сами
Правилен избор на интериорни вратиПравилен избор на интериорни врати
Чертежът на схема, изграждането на фондация дава възможност за плъзгащи врати основа за врати с…Чертежът на схема, изграждането на фондация дава възможност за плъзгащи врати основа за врати с…
Как да поставите арка на мястото на врататаКак да поставите арка на мястото на вратата
» » Плъзгаща се врата към кухнята