Стандартна гипсова мазилка Rotgips

Стандартна гипсова мазилка Rotgips

Сухата смес от гипсокартон Rotgips-Standard е предназначена за ръчно изравняване на стени с различни видове повърхности (бетон, тухла, мазилка, газ и пяна). Формира силна, не свиваема основа за последващо шпаклеване и завършване. Използва се за вътрешно обзавеждане на помещения с нормална влажност, включително кухни и бани в жилищни сгради, довършителни работи на административни, включително детски и лечебни заведения.Сместа от гипс е сферична и има висока адхезия. Дебелината на нанесения слой може да варира между 8 и 30 мм. Готовият разтвор може да се използва в продължение на 40 минути. Не се изисква допълнителна мазилка. Основната цел на сместа е грубо изравняване на стените под плочките и тапетите. Съгласно изискванията за опазване и безопасност на околната среда, сместа от гипс не отделя химични вредни вещества в околната среда. Ефективната специфична активност на радионуклидите се отнася до първия клас.

Свойства на мазилната смес Rotgips-Standard

Подготовка на повърхността за мазилка със смес от Rotgips-Standard

Повърхността трябва да е суха и здрава, почистена от остатъците от зидани разтвори, боя, прах. Стоманените части трябва да бъдат обработени с антикорозионни материали. При необходимост е възможно да се инсталират профили на маяците. За силно абсорбиращи повърхности се изисква предварителна обработка с грунд.

Нанасяне на гипсова смес Rotgips-StandardСместа се прилага към основата и се изравнява с правилото. След запълване на неравностите, излишъкът от разтвора трябва да се отстрани. В помещения с добра вентилация времето за сушене на шпаклата ще бъде значително намалено. След изсушаване повърхността може да се използва за по-нататъшно покритие с довършителни материали.

Забележка: п Когато несъответствие с изискванията за подготовка на повърхността за измазване, използване на материали и инструменти, както и използването на вода, която оставя след измиване на инструменти, налице е висока степен на вероятност за намаляване на настройката време на готовия разтвор и извършване на операции по допълнителна по подготовка на повърхността става компрометирана.

Скоростта на нанасяне на гипсовата смес Rotgips-Standard със слой от 10 мм / м2 е 10 кг / м2

Всички смеси на TM Hipsopolymer имат сертификат за съответствие и са предназначени за производство на строителни работи в жилищни и обществени сгради.

Rotgips Standard се използва за ръчно изравняване на повърхностите с високо качество. Това е основата за нанасяне на шпакловки, тапети и керамични плочки. Използва се в жилищни сгради, в закрити помещения с нормална влажност, включително кухни и бани.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Циментова замазка за мазилкиЦиментова замазка за мазилки
Коя смес да изравни стенитеКоя смес да изравни стените
Потребление на мазилка на 1 m2Потребление на мазилка на 1 m2
Мрежа за мазилка стени цена taganrogМрежа за мазилка стени цена taganrog
Подравняване на стените с гипсова мазилкаПодравняване на стените с гипсова мазилка
Мазилка ратанд Консумация и инструкцияМазилка ратанд Консумация и инструкция
Избор на метод за изравняване на тавана, стените и подаИзбор на метод за изравняване на тавана, стените и пода
Извършване на гипсокартонИзвършване на гипсокартон
Декоративна гипсова тухла за вътрешно обзавеждане на ценатаДекоративна гипсова тухла за вътрешно обзавеждане на цената
Мазилка декоративна перфектаМазилка декоративна перфекта
» » Стандартна гипсова мазилка Rotgips