Основните основи на изграждането на баня

Основните основи на изграждането на баня

Имате ли нужда от основи за баня?

В каза: Основни основи! Не е за нищо, че ще говорим за основата на банята. Ще определим кои дървени стени от дървесината ще се поберат и какво ще стане в основата на нашия дизайн. О, и сложно е въпросът! Но целта за всички въпроси е една - да плащат по-малко и да бъдат надеждни и красиви. За да отговорим просто и правилно, ще разгледаме целта на фондацията:

  1. Осигурете подкрепа за цялостното тегло на дизайна на банята заедно с вътрешностите под формата на печка, мебели, санитарен фаянс и, разбира се, на фирмата за почивка в банята.
  2. Структурно осигурете поставянето на подовата настилка във ваната в случай, че тя лежи върху основата
  3. Повдигнете дървената структура по-високо от земята и влажна трева, за да увеличите максимално живота на дървената част и да не оставяте дъждовете да замърсят баните ни.


Без основа за баня - това не може да се избегне. Основата е необходима! Въпреки че има случаи, когато фондацията е категорично невъзможна за изграждане. Например, когато трябва да построите баня без разрешение, но без да нарушавате закона! Ще говорим за това в други статии. Нека не забравяме, че в по-стари времена хората не са изграждали винаги основа за бедността си. Успяхме с просто инсталиране на баня на равна земна платформа. Ролята на фондацията се играеше от заплатата - първият бар. Нейната основа се опитва да направи от дъб или лиственица, които не се страхуват от влага и са издръжливи.

Ние също ще направим фондацията не висока, не широка, не пот-bellied, не е голяма, но някои прости! Спомнете си състава на бетона за основатаПросто се случва, че имам опит в ускоряването на конструкцията на леки основи (силно казано). И вие имате този опит - бетониране на колоните на метални тръби за огради. Основата на тези колони (основата на стълбовете) ще бъде основата за банята. Така че не е напълно важно да решим този въпрос. Но това ще бъде достатъчно - повярвайте ми! И кой не вярва, нека да прочете статия за това как да се направи изчисление на основата за банята.

Видове основи за банята

Могат да бъдат изградени много видове фондации, тук са някои:

  1. На пясъчна (пясъчна чакъл) възглавница) възглавница без бетон работи - това е особено добре, когато е трудно да се изгради банята законно.
  2. На бетонна плоча (например летищни плочи)
  3. Вграден ремък (за тежки конструкции)
  4. Купчина в комбинация с блок (за междугалактични бани, хумор)
  5. На винт метални пилоти-стълбове
  6. Основа на колоните
  7. и други

Независимо от вида на основата, те трябва да бъдат изолирани от дървени конструкции.

Всичките основи трябва да се справят със задачата - да не позволиш на сауната да падне в земята и заедно с нея - със срам. Ето защо, претегляне на всички плюсове и минуси и изберете нещо, което е по-близо до вас в дизайна и чантата. Забравете за сеизмична устойчивост, защото ваната на бара, за разлика от камъка, дори може да се наклони без да повреди структурата. За лека дървена вана е подходящо дори и типа фондация "На пилешкия крак". И накрая, можете да изберете типа фондация "Изчисляване на основата на банята" .

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Баня в бежови тонове снимкаБаня в бежови тонове снимка
Баня дизайн сив цвятБаня дизайн сив цвят
Баня с праскова цвятБаня с праскова цвят
Банята в лилаво и лилави тоновеБанята в лилаво и лилави тонове
Баня в тюркоазен цвятБаня в тюркоазен цвят
Златна баня 20 снимки на дизайнаЗлатна баня 20 снимки на дизайна
Основи за баня 6x6Основи за баня 6x6
Ремонт и декорация на баня, тоалетна в Тоглиати - ремонт на апартаменти в ТоглиатиРемонт и декорация на баня, тоалетна в Тоглиати - ремонт на апартаменти в Тоглиати
Основа за баняОснова за баня
Създаване на основи за баняСъздаване на основи за баня
» » Основните основи на изграждането на баня