Системите stomix therm alfa и stomix therm beta

Системи "Stomix Therm alfa" и "Stomix Therm beta" (Stomix Therm-beta)

"Stomix Therm alfa" е система за външна топлоизолация на фасади на сгради с топлоизолационни плочи от експандиран полистирол. "Stomix Therm beta" е външна топлоизолационна система с изолационни плочи от минерална вата.

Подходяща основа за монтиране на топлоизолационната система са бетон, гипс, пяна, газ силикат, зидария, цимент влакна дъски, циментови плочи от дървесни частици, и т.н. За системи «Stomix Therm алфа» изолация -. Плочи на ООТР-25 полистирен за «Stomix системи Therm бета »- плоча от минерална вата.

Арматурните материали са алкално-устойчиви стъклени влакна и специален лепилен състав. Plate топлоизолационен материал, залепен към субстрата, полимер ( «Alfafix S1, S2, S11») акрилат или ( «Alfafix TIS») лепило. Съставът се нанася върху повърхността на топлоизолационния материал със слой не повече от 3 мм. В този слой на армиращ материал се пресова с припокриващи съседен ремъци 10 см. Повърхнина състав се изравни с шпатула. Укрепващият материал трябва да бъде в средата на адхезивния състав и да не се вижда на повърхността.Закрепващи елементи - дюбели. Тип дюбел и дължината му са избрани в зависимост от дебелината и вида на материала топлоизолиращи. Преди окончателното декоративни облицовки армиран слой повърхността трябва да се грундира с грунд състав HC-4, а в някои случаи прозрачни лакови грундове EH, HF, ADO. Грунд HC-4 се оцветява. Материалите за декорация на фасадите са изброени по-долу. За защитна и декоративна покривен използва минерална и полимерен декоративна мазилка «Betadekor» (минерални и полимер - акрил, силикон и силикат), мозайка декоративна мазилка «Alfadekor» или керамични стенни плочки. Малките обекти и да допълнително пространства могат да бъдат използвани с акрилатен боя пълнител «Gamadekor FS1».

«Alfadekor» - акрил мозайка мазилка за декоративни облицовки. Поради факта, че повърхността на мазилката може да се мие, се препоръчва за използване в райони с интензивен трафик (цокли на сгради, стълбища, зали). Произведени няколко вида в зависимост от размера на зърната на пълнителя: «Alfadekor F» - плитък, с размери на зърната 0.6-1 мм- «Alfadekor G» - груб, с размер на частиците от 1-15 мм- «Alfadekor S» - спрей с размер на зърната 0.2-2 mm."Betadekor AD, AF" - акрилатни текстурирани тънкослойни мазилки. Доставя се в готов за употреба, оцветен.

"Betadekor VD, VF" - силикатни текстурирани тънкослойни мазилки. Доставя се в готов за употреба, оцветен.

"Betadekor SID, SIF" - силиконови тънкослойни мазилки. Те имат повишена пропускливост на парите и добра способност за "самопочистване" в дъжда. Доставя се в готов за употреба, оцветен.

"Betadekor SD, SF" - минерални текстурирани тънкослойни мазилки с бял цвят. Изтеглени в суха форма, се затварят с вода.

За оцветяване на повърхността на фасадата се прилага водна дисперсия бои «Gamadekor SA» (silikonakrilatnaya) и «Gamadekor SIL» (силикон), които създават матирана повърхност филм. Боядисната повърхност може да се измие с вода, да премине водна пара, да издържа на неблагоприятни метеорологични условия и ултравиолетова радиация. В ограничени количества се използва и вододисперсионна акрилатна боя "Gamadekor FS1", която има гранулирана структура. За постигане на по-голяма декоративна изразителност се използват декоративни елементи от експандиран полистирол "Stoporo".

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изчисляване на топлоизолацията на стените Как да се изчисли дебелината на топлоизолационния слойИзчисляване на топлоизолацията на стените Как да се изчисли дебелината на топлоизолационния слой
Затопляне на стелажите на рамката - защита от студени мостовеЗатопляне на стелажите на рамката - защита от студени мостове
Еко панели от ooo evoecotechЕко панели от ooo evoecotech
Топлоизолация подов нагревател в дървена къща Затопляне на дървен подТоплоизолация подов нагревател в дървена къща Затопляне на дървен под
Промишлена система за водно охлажданеПромишлена система за водно охлаждане
Американски окачени тавани тавани usa cgАмерикански окачени тавани тавани usa cg
Стенни газови котли buderus logomax собственици прегледиСтенни газови котли buderus logomax собственици прегледи
Затопляне на стената, който материал е най-добрият?Затопляне на стената, който материал е най-добрият?
Система за управление на отоплението, блок, контролер Автоматизация на котелни централиСистема за управление на отоплението, блок, контролер Автоматизация на котелни централи
Какъв тип сухо строителство е по-добре?Какъв тип сухо строителство е по-добре?
» » Системите stomix therm alfa и stomix therm beta