Изграждане на рамка къща - къде да започне и каква е предимството на рамката къща

Стените на къщата на рамката

След като къщата на рамката се смяташе за временно жилище. И най-вече такива къщи са построени за мигранти. Но след това евтини и бързо рамкови къщи започнаха да се изграждат целенасочено. Днес търсенето на рамкови къщи е много голямо.

  • Неговата евтиност и възможността да се вгради
  • кратки срокове,
  • технология на къщата, направена популярна.

Днес можете да закупите готови рамкови блокове и в много кратко време да построите къща.

Каква трябва да бъде дебелината на стените на рамката къща? Дебелината на стените зависи от материала на рамковата единица. Например, стените на плоча от минерална вата, която широко се използва днес, трябва да бъде най-малко 15 см. Такъв материал е много силен, има високи топло- и звукоизолационни функции.Това са тези къщи в Япония по време на земетресението показаха силата си. Ето защо днес в Япония рамкови къщи са много популярни.

Средната дебелина на рамковата къща е около 18 см. Обикновено външната стена на рамковата къща е направена от дъска от дървена дъска или от пластмаса. В този случай използвайте естествена изолация. Ако сравните, че дебелината на стената на тухлената къща е не по-малка от 64 см, тогава къщата на рамката, чиито стени са тънки, но нейните топлинно спестяващи свойства не е по-малка от тухлената къща и тежи много по-лесно.

Външни стени на рамкова къща.

Преди началото на финала, външната стена трябва да бъде покрита с хидроизолационен слой. За това можете да използвате всякакви хидроизолационни материали, като пергамент, гланцирана хартия. Припокриващите се краища трябва да са поне 100-150 mm. Хартията е закрепена с закачен нокът. Разстоянието между ноктите по краищата на листа е около 150 мм. Съединенията могат да бъдат залепени заедно със скоч лента.Днес хората използват главно тухли за външно облицоване на стени. Тя служи за увеличаване на огнеустойчивостта на къщата и предпазва стените от излагане на външна влага. За довършване на стените на рамката къща, освен

  • керамика и
  • се използват и силикатни тухли
  • материали от естествен камък.

Материали на стената на рамката къща.

Кои материали да се използват за стените на рамката къща. За наличност и цени можете да решите сами. Днес съществуват два вида технология на кадрите:

  • рамков панел и
  • рамкова конструкция.

За конструкцията на къща от рамков панел се използват готови стенни панели. Този тип панели се произвеждат в завода. Къщата с рамкови кадри е изградена директно на обекта. Изграждането на панелна къща е по-лесно и не изисква много време. Но има някои недостатъци: за инсталиране на стенни панели изисква техника и най-малко 4 души. И за изграждането на рамков блок са необходими само две двойки ръце.

Всеки може да построи къща със собствени ръце. За да направите това, просто трябва да инсталирате завършените стени на рамката къща на предварително инсталирана основа. Ако издигнете стени от рамката, ще имате един помощник. И са необходими няколко човека за монтажа на панелния блок.

Изграждането на стената на рамката.

Схемата за изграждане на стената на рамката е универсална. Рамката на рамковата къща се състои от вътрешна облицовка с пароизолация, лагерна част с топлоизолация и външна облицовка.

Пароизолацията се използва за изолация на пара. Използват се за предотвратяване проникването на влага в къщи.

Видео: къща за къща -

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Технология на изолация на къща, дървена къща, изолация от минерална вата, как и какво е по-добре да…Технология на изолация на къща, дървена къща, изолация от минерална вата, как и какво е по-добре да…
Възможности за вътрешна довършителна къщаВъзможности за вътрешна довършителна къща
Фирмата архитекти дървени къщи до ключ снимка описание и цениФирмата архитекти дървени къщи до ключ снимка описание и цени
Строителна фирма Сибирска къща - рамкови къщиСтроителна фирма Сибирска къща - рамкови къщи
Плюсове и минуси на дървени къщи от рамкаПлюсове и минуси на дървени къщи от рамка
Рамкови стени със собствена конструкция на ръцетеРамкови стени със собствена конструкция на ръцете
Изолация за къща, която избира подходящата изолация за стените на рамката къщаИзолация за къща, която избира подходящата изолация за стените на рамката къща
Изграждането на каменната стена, конструкциите на къщата, дебелината на стената на рамката, рамката…Изграждането на каменната стена, конструкциите на къщата, дебелината на стената на рамката, рамката…
Фондация под рамката къщаФондация под рамката къща
Какво е по-добре да изолирате стените на рамка, дървена и панелна къща?Какво е по-добре да изолирате стените на рамка, дървена и панелна къща?
» » Изграждане на рамка къща - къде да започне и каква е предимството на рамката къща