Къщи с прозореца на залива

Къщи с прозореца на залива

Дизайнът на къщата с прозореца се отличава благосклонно на фона на "плоските" братя. Защо не. Всичко е просто, въз основа на определението, на архитектурните детайли на дизайна на къщата, който го казва.

Еркерът е частта от стаята, която излиза от фасадата на сградата.

Най-често тази част идва от интериора на хола, но прозорецът на залива хармонично се вписва във вътрешността на всяка стая:

Повечето от високоговорителите са "ниши", имат полукръгла, правоъгълна и рядко триъгълна форма. Но под каквато и да е форма, те придават външния вид на стаята, уникален домашен чар, сравним само с ефекта, който произвежда камината. Освен това стаята получава допълнителни метри използваема площ.

Всекидневна с прозорец на залива

Както споменах в началото на статията, най-популярната стая, в която се среща една ниша в стената, е дневната. И това не е случайно, може би къщата с прозореца на залива в хола, може да отвори цялата си функционалност. В зависимост от стила и размера на всекидневната, една ниша в нея може да се превърне в трапезария, зона за отдих, проучване.Трапезария в дневната с прозореца на залива.

За да се приложи тази идея, преди всичко дневната трябва да се намира близо до кухнята, т.е. има студио, а самият прозорец на залива трябва да има достатъчно пространство за свободното разполагане на малка маса и столове. За предпочитане е масата да е кръгла, а след това да изглежда хармонично в нишата на всяка геометрична форма. овална, правоъгълна, триъгълна.

В кея в кухнята.

Ако имате късмет и вашата кухня има такъв желателен ъгъл, идеите за нейното подреждане могат отново да бъдат няколко:

  • всекидневна с кът за сядане, диван или фотьойл,
  • трапезария,
  • кафе или чаен ъгъл, в който една много малка масичка за кафе ще изглежда много изразителна, на чиито страни ще има два меки стола.

щориТъй като ние в нашата ниша се занимаваме с прозорци, това предполага избор на подходящи пердета за тях. Лично аз съм по-впечатлен от пълното отсъствие на завеси по прозорците на прозореца на залива, което отново по мое мнение отнема от него дълбочината. Ако прилежащите към съседните къщи са твърде близо и се чувствате неудобно с отворените прозорци, можете да използвате пластмасови щори на прозорците.

Ако обаче трябва да скриете вътрешността на стаята от любопитни очи, изберете пердета за прозореца на залива, от леки тъкани или щори, които няма да скрият формата си.

Всекидневна с прозорец на залива

балкон

Какво да направите, ако живеете в панелна къща и искате да имате вграден прозорец. Въпреки факта, че "любящата" държава не се е грижила за архитектурната привлекателност на жилищата на своите граждани, можете да я направите свой, но по-добре от ръцете на някой друг. Почти всеки апартамент има собствени балкони и лоджии.

Чрез раздуването на преградата, разделяща стаята от балкона, а на последната - за демонтиране на бетонния екран и монтаж на метална пластмасова рамка от таван до пода, ще получите пълен прозорец. Но ако например искате да направите дизайна на хол с прозорец на залива, но няма достъп до балкон, просто трябва да украсите прозореца в него, като поръчате широк праг.

Сигурен съм, че това място ще бъде вашето любимо място, където ще прочетете любимите си книги, ще пиете кафе, гледайки през прозореца към улицата, независимо от времето зад прозорците.

Снимка на къщи с прозореца на залива.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ясен минимализъм в интериораЯсен минимализъм в интериора
Изчисляване на процедурата и формулата на покривния материалИзчисляване на процедурата и формулата на покривния материал
Романс - проект на селска къща с полукръгла веранда, проект 65аРоманс - проект на селска къща с полукръгла веранда, проект 65а
Класика - красиво двуетажно имение с прозоречен залив, проект 111бКласика - красиво двуетажно имение с прозоречен залив, проект 111б
Изграждане от улицатаИзграждане от улицата
Всекидневна Дизайн 18 кв. М Тайната на хармониятаВсекидневна Дизайн 18 кв. М Тайната на хармонията
Избираме завеси за прозореца на залива 40 снимки с идеиИзбираме завеси за прозореца на залива 40 снимки с идеи
Дизайн на всекидневната с опции за дизайн на заливаДизайн на всекидневната с опции за дизайн на залива
Телевизор във вътрешността на хола снимка и опции за дизайн, камина и телевизор във вътрешността на…Телевизор във вътрешността на хола снимка и опции за дизайн, камина и телевизор във вътрешността на…
Yand покрив как да поставите правилно прозореца на прозореца, пропорциитеYand покрив как да поставите правилно прозореца на прозореца, пропорциите
» » Къщи с прозореца на залива