Как да направите пневматични оръжия със собствените си ръце Санитарни пушки и пистолети

Как да направите пневматични оръжия със собствените си ръце - санитарни пушки и пистолети

Всички собственици на пневматика рано или късно имат желание да направят своя любим любим - да вдигнат сила, точност, да направят красив комплект за тяло. Изключителната форма на такова занятие се превръща в желание да се създаде нещо свое. За това как в Русия произвеждат пневматични оръжия със собствените си ръце и ще продължат.

Първоначалното намерение на статията е далеч от текущото съдържание, плановете са планирани, схеми, ръководства, най-добрите авторски произведения и т.н.очакван

Но след като разгледахме наличната информация в YouTube, световното виждане по този проблем се промени, това, което ще продължи, може да допринесе за предизвикване на нервна парализа и дива критика. Така че е по-добре да изглеждаш нервен от всичко друго. И да ... ще има много видео, така че да преживеете същото нещо като мен. Но в началото малка образователна програма в тази среда, така че със сигурност сърцето на управляваните пневматични оръжия не скочи.

Принцип на действиеЕдна малка еволюция на средствата за поражение от нашето детство. Със сигурност всеки, който чете поне веднъж в живота си, е хвърлил камък на някого? Със сигурност и почти всички имаха с няколко дузина прашка? И кой е направил самозапалването с еластични ленти и гащеризони? И някой ли използваше задушени бутилки сред снарядите? Сега, ако паметта започне да се възстановява, тогава продължаваме.

Тъй като домашните пневматични оръжия не се показват днес от висши майстори на този случай, основните принципи за тяхното създаване са по-прости и по-евтини. Ето защо основните принципи на експлоатацията на такива оръжия:

  • Гума (.) - пневматична пневматика - на базата на "спринцовки" и балсам
  • PCP - сякаш не звучи хладно на базата на пластмасова бутилка и велосипедна помпа

Тези две класове описват цялата гама от евтина самоходна пневматика в интернет. Все още има опции със запалими течности ... но това е друго ниво.

калибър

Тъй като в по-голямата си част майсторите не са запознати със стандартите в областта на пневматиката, куршумите за такива оръжия са много специфични. От обичайните се виждаха 4,5 мм "снимки", 6 мм въздушни топки. От необичайни - кашони, камъни, игли за спринцовки, нокти, дартс. Ето един такъв приятелски списък. Между другото, на власт - някои проби трябва да бъдат проверени за муцуната енергия.

материал

Материалът тук също е много различен. От най-dilettante ниши от дърво, до доста поносими почти бижута работа на метал. Но основният клас от използваните елементи са водопроводните инсталации за различни цели. Когато гледате по-късно във видеоклипа, ще го забележите повече от веднъж.

майстори

Остава да разберем кои са магьосниците на съвременната евтина пневматика. Не, господа, това не са водопроводчици и дори Марио. Пробата за видео вземане на светлина hardbolnogo оръжия участват предимно деца ... Явно деца hardbolistov (тъй като е видял butylek "изстрел", така че аз го обичам). Или водопроводчици - airsoft (съдейки по пластичните тенденции). Или частично обвързани ... Няма да бъдем отвлечени от такъв ужасен "Санто-Барбара", но нещо тук очевидно не е чисто. Предлагам да започнете да се запознаете с примерни видеоклипове от цял ​​свят.

Бутален пистолет от каучук

Ето как да направите пневматично пистолет. По принцип ще бъдат показани домашните пушки, но тук можете да видите пистолет и пистолет с гумено бутало. Искрено се надявам, че публиката на тази схема за ресурси няма да е нужна, ние включваме главата ни. Не можете да гледате видеоклипа, само ако сте на общо образование или на настроение.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Сувенирно оръжие в интериораСувенирно оръжие в интериора
Занаяти за интериора със собствените си ръцеЗанаяти за интериора със собствените си ръце
Как да инсталираме измервателния уред във водата със собствените си ръце Видео инструкцияКак да инсталираме измервателния уред във водата със собствените си ръце Видео инструкция
Как да изолирате къщата отвън със собствените си ръцеКак да изолирате къщата отвън със собствените си ръце
Електрически компресори и техните характеристикиЕлектрически компресори и техните характеристики
Отопление на помещения с топлинни оръдия - инженерни системи на Вашия апартамент и къщиОтопление на помещения с топлинни оръдия - инженерни системи на Вашия апартамент и къщи
Как да направите въздух?Как да направите въздух?
Как да намерим най-добрия подарък?Как да намерим най-добрия подарък?
Уплътнителни елементиУплътнителни елементи
Машина за вентилация със спирални навивкиМашина за вентилация със спирални навивки
» » Как да направите пневматични оръжия със собствените си ръце Санитарни пушки и пистолети