Компютърно бюро във вътрешността на снимка на малък апартамент

Работно място в малък апартамент. Търсите подходящо място

Здравейте, скъпи читатели на Home-ideas.ru. Наскоро ме попитаха къде е по-добре да подготвиш домашен офис в малък апартамент? Можете ли да познаете какво казах? Където има място! Да направим снимки днес с идеи за компактно поставяне на маси за компютър и лаптоп в хола, спалнята, кухнята и коридора.

Мнозина имат персонален компютър, но не всеки има лична работна площ в къщата, за да седне тихо с него далеч от шума и суетата. Освен това в малък апартамент няма достатъчно пространство за настаняването на няколко компютърни бюра и те не украсяват интериора. Тук, различни трикове и мебели от многофункционално използване ще дойдат на помощ.

Работно място в хола

Разбира се, ще започна с моето прекрасно бюро, което в комбинация може да бъде скрин или просто красива украса на интериора. Вземете бюро за размера на вашия апартамент може да бъде доста малка.

Собствениците на стените могат да предложат тази опция: компютърното бюро може да работи с отделение с наклонена врата, където обикновено се прави бар. По същия начин можете да използвате бюфет като този или библиотека.

Тези, които имат дрешник в хола, са още по-лесни - можете да организирате работно място директно отвътре, този метод често се използва от собствениците на едностайни апартаменти. Като цяло, във всяко обзавеждане по индивидуален проект можете да предоставите място за поставяне на компютър или лаптоп, независимо дали става въпрос за хол, спалня, коридор или кухняРаботно място в спалнята

Изборът на тоалетка за спалня може да осигури възможност за използване като десктоп за лаптоп.

Във вътрешността на най-малката спалня винаги можете да намерите ъгъл за такъв рафт.

Ако спалнята е направена по поръчка, тогава можете да мислите за нещо по-интересно от скромен рафт, например, както е на тази снимка:Работна зона в кухнята

Специална необходимост да се направи в кухнята маса за компютър или лаптоп не е - в края на краищата, винаги можете да използвате обяд. Въпреки това предлагам два варианта да се правят работни ъгли в същия стил с кухненски комплект. Техното предимство - компактен, може би някой подобна идея е полезен за коридора или коридора.

Входно антре и коридор

За оборудването на работното място в килера, вече споменах. Ето още една идея: да направите такава маса за лаптоп.

Малка уютна работна зона може да бъде поставена в коридора или в килера, която се крие зад завесата.

Ако няма козметика и свободното пространство в коридора не е налице, подобна идея може да се реализира на изолираната тераса. Много хора в нашата страна правят това, но днес не можах да намеря снимки за пример, изглежда, изглежда, на тази снимка:

Сгъваеми работни маси

Затова се доближихме до въпроса - какво ще стане, ако изобщо няма свободно пространство? В този случай мога да посъветвам сгъваеми и сгъваеми маси, Ikea и други производители на мебели имат няколко модела.

На тази снимка - чудесна маса за сгъване на маса Мърфи, мисля, че човек "с ръце" ще разбере как да направи това сам. Добра идея, както за домашния офис, така и за прическата.

Друг пример за сгъваем десктоп за тесни стаи от немския дизайнер Майкъл Хилгърс със сигурност ще има място в апартамента.

Вижте колко примери за поставяне на компютърно бюро във вътрешността на малък апартамент, който днес можах да предложа. Надявам се, че сте харесали снимките и сте намерили подходяща идея за създаване на уютен домашен офис!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дизайн на апартамента от проекта на архитектурно бюроДизайн на апартамента от проекта на архитектурно бюро
Идеи за дизайна на малка всекидневна от 40 кв.м.Идеи за дизайна на малка всекидневна от 40 кв.м.
Малък апартамент с една спалняМалък апартамент с една спалня
Малък апартамент в СловакияМалък апартамент в Словакия
Ясен минимализъм в интериораЯсен минимализъм в интериора
Дизайн на апартамент от Санкт Петербург с мебели IkeaДизайн на апартамент от Санкт Петербург с мебели Ikea
Красив интериор на апартамент с една спалня от 45 кв.м.Красив интериор на апартамент с една спалня от 45 кв.м.
Проектиране на апартамент с обща площ от 22 кв.м.Проектиране на апартамент с обща площ от 22 кв.м.
Едностаен апартамент с отделно леглоЕдностаен апартамент с отделно легло
Вътрешни отдушки 40 кв. МВътрешни отдушки 40 кв. М
» » Компютърно бюро във вътрешността на снимка на малък апартамент