Дървени прозорци от бор, дъб Дървени алуминиеви прозорци Цветове от дървени прозорци

Дървени прозорци

1. Дървени прозорци от бор

Не е случайно, че боровият дървен материал се използва най-често за производство на прозорци.

Багажникът на бор е прав и има няколко дефекта. Боровата дървесина лесно се обработва и антисептично. Добре устоява на ефектите от студа. Той е удобен за работа.

Прозорците са направени само от "северния" бор. Плътността на дървения материал от такъв бор е по-висока в сравнение с обичайната. Годишните пръстени на север растат по-бавно и дървото става по-гъсто.

Гредите, използвани за изработката на прозорците, могат да бъдат сплетени или изработени от цели ламели.

Прозорците от дърво от бор могат да бъдат изработени в различни форми и цветове.

2. Дървени прозорци от дъбДъбът, като дърво, има свещено значение. Абрамам срещна Господа под формата на три ангела под дъба Мамри. Древните славяни свързваха дъба с Перун и извършиха жертви под него. Пушкин също има дъб на Лукорьой. И във всички култури човек може да посрещне почитането на дъба като символ на мъжкия принцип, силата и твърдостта. Следователно, не е случайно, че дъбът създава усещане за надеждност и стабилност.

Дървесината от дъб има изключителна здравина, твърдост и в същото време еластичност. Големите пръчки и слоеве са ясно видими на напречното сечение. Дървото има красива текстура. Ядрото има цвят от златист кестен до тъмен шоколад. Възрастното дърво може да бъде от светлокафяво до жълтеникавокафяво. Не без причина дъбово покритие скъпи, елитни интериори.

Дървените прозорци от дъб са добре боядисани в различни цветове, а красивата и благородна текстура на дървото дава на прозорците незабравим изглед!

3. Дърво-алуминиеви прозорциНай-незащитеното място на дървения прозорец е външната ("улична") страна. Вятърът, валежите, студът, топлината не влияят по най-добрия начин на боята от външната страна на дървения прозорец. Това може да доведе до загуба на цвят и ще изисква допълнително внимание и грижа за дървените прозорци отвън.

За защита на външната повърхност на прозореца са монтирани алуминиеви плочи - алуминиева рамка.

Алуминиевата скоба е здраво закрепена към готовия прозорец отвън с клипове (виж диаграмата).

Дърво-алуминиевите прозорци съчетават два материала - алуминий и дърво. Дървесината осигурява топло и звукоизолация, като създава и съхранява комфорт и комфорт в стаята. Алуминият помага за по-нататъшната защита на дървения прозорец и осигурява висока устойчивост на атмосферни влияния.

Основните разлики между дървените и алуминиевите прозорци:

- голяма издръжливост.

- външната страна на прозореца не изисква грижи.

- алуминият може да бъде боядисан във всеки цвят в каталога RAL. Това дава големи възможности в дизайна. Алуминият може перфектно да се съчетае със зимни градини, витражи и всякакъв дизайн в стила на "високите технологии". По този начин запазвате всички функции и предимства на дървения прозорец на закрито!

- Дърво-алуминиевият прозорец може да бъде изработен от всякакъв вид дърво, тъй като алуминиевата защита е монтирана върху готовия прозорец.

4. Цветове на дървени прозорци

За боядисване използваме бояджийски материали на немската фирма "Зобел". Те са направени на водна основа и следователно са екологични материали. По-долу са стандартните цветове за боядисване на дървени прозорци, предлагани от нашата компания. С пълен набор от цветове можете да намерите на уеб сайта на фирма "Зобел". Моля, имайте предвид, че всички цветове, които виждате, могат да бъдат изкривени на екрана на монитора. За да вземем точно цвета и да видим структурата на дървото, ви каним да посетите нашия офис. Дървени прозорци и дърво-алуминиеви прозорци в Balashikha Москва b.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Предлагат се пластмасови, алуминиеви, дървени прозорци, продажба и монтаж на прозорци в районите…Предлагат се пластмасови, алуминиеви, дървени прозорци, продажба и монтаж на прозорци в районите…
Пластмасови прозорци в цената на Leroy MerlinПластмасови прозорци в цената на Leroy Merlin
Защо дървени прозорци са за предпочитанеЗащо дървени прозорци са за предпочитане
Финландски дървени прозорци Описание на предимствата и техниките на производствоФинландски дървени прозорци Описание на предимствата и техниките на производство
Монтаж на алуминиеви плъзгащи прозорциМонтаж на алуминиеви плъзгащи прозорци
Дървени прозорци с прозорци с двоен стъклопакет, материали, популярни профилиДървени прозорци с прозорци с двоен стъклопакет, материали, популярни профили
Дървени европрозорци и дървени прозорциДървени европрозорци и дървени прозорци
Дървени прозорци от лиственица, цени на дървени прозорци с двоен стъклопакет от лиственицаДървени прозорци от лиственица, цени на дървени прозорци с двоен стъклопакет от лиственица
Дървени прозорци от дъб Предимства на прозорците от двоен стъклопакет от дъбДървени прозорци от дъб Предимства на прозорците от двоен стъклопакет от дъб
Прозорците трябва да бъдат дървени Предимства и недостатъци на дървени прозорциПрозорците трябва да бъдат дървени Предимства и недостатъци на дървени прозорци
» » Дървени прозорци от бор, дъб Дървени алуминиеви прозорци Цветове от дървени прозорци