Боя в Великия Новгород

Боя на боята

Възможно ли е да се създаде цвят на боята "при поискване"?

Да. Това се нарича "оцветяване на боята".

След като клиентът ни донесе една кутия моркова салата със заквасена сметана. Защо питаш?

Ето как видя цвета на стените й. Не можеше да предаде любимия си оттенък в думи, затова тя го донесе. под формата на салата. И ние го възпроизведехме! За нашата машина за оцветяване няма нищо невъзможно.

Можете да направите също така. Вземи проба от цвят. Всяко. Това може да бъде снимка на списание, парче плат или тапет.

И точно пред очите ви, буквално в рамките на няколко минути нашата машина за оцветяване ще залепи боята в любимия ви цвят. Цената на оцветяване 1 литър боя - от 10 рубли.

Понякога душата потъмнява. Познати? Спомняте си го, той ви мечтае. Знаеш какво би трябвало да е. Но да го опиша с думи е толкова трудно, колкото любовта. Но чудесата са много близки.

Елате при нас и вижте вентилатора за оцветяване. Може би има цвят? Сигурни сме, че той е там! Той просто не може да помогне, а да бъде сред десет хиляди цвята и нюанси.

Къде мога да рисувам бои?Във всички наши центрове за санитарно инженерство и интериор има машини за оцветяване. В Велики Новгород - финландски TIKKURILA, и във Valdai - английски Dulux.

Колко струва боядисването на боята?

Завийте един литър боя на боя струва само 10 рубли.

Колко оттенъци мога да избера?

Ние преброихме само един цвят - розово. На нашата умна машина за оцветяване Tikkurila можем да оцветяваме 180 оттенъка на розово, а още 102 люляци и 59 праскови ...

И всичко в оцветяващия вентилатор - 10 000 цвята и сенките. От светло наситен (бордо, червено, оранжево, лилаво, тюркоаз, тъмносин, кафяво, теракота) до цветовете на светлина пастелни (слонова кост, бежово, мента).

... И има дори екзотични: прашна роза, слонова кост, шам-фъстък, пресни треви. кобалт, персийски зелен, кармин, амарант-пурпурен, пясък на пустинята ...

И вече сте избрали любимия си цвят от 10 000 цвята и нюансите? Ако е така, не закъснявайте, идвайте при нас и ние ще заснемем любимата си сянка за вас.Компютърна настройка: бързо, удобно и най-важно - изобщо не е скъпо

Не е ли вярно, отвън всичко изглежда малко като магията, която е била мечтала в детството. Следващата работа на системата за оцветяване е еднакво интересна за всички - и брутални мъже, нежни млади дами и неспокойни бебета.

На практика, обаче, изобщо не е в ръката. Това е въпрос на техника. Боядисването на цветовете на финландския апарат "TIKKURILA" е възможност за възпроизвеждане на десетки хиляди цветове и нюанси със 100% точност.

Ще рисуваме боята точно пред вас, за 5 минути.

Системата гарантира хит в избрания цвят.

В бъдеще по всяко време можете да оцветявате отново цвета със същата точност.

Боите запазват всички свойства и характеристики след оцветяването.

Цената на боядисване на боята - от 10 рубли / литър.

Как работи тониращата машина?

Системата за тониране на база данни "Tikkurila Symphony" програмирани 10,000 различни цветове.

След програмата избира желания цвят, устройството освобождава оцветителят съгласно формулата на желания цвят на мастилото, и след това цвят добавя пигменти смесени в специален миксер до хомогенна смес.

Ето как магията на създаване на цвят "по поръчка" - продуктът е готов. Машината може да освободи най-малко количество пигмент паста внимателно, с точно възпроизвеждане на желаните цветове - най-малката доза от формулировка цветен пигмент паста може да бъде по-малко от един милилитър.

Можете почти да нарисувате боя:

  • Интериор (вода за стени и тавани),
  • Бои за мебели (интериорни и външни мебели),
  • Фасадни бои (за дървени и гипсови фасади),
  • Лъки,
  • Антисептици за дърво,
  • Бои за метал, пластмаса, поцинковане,
  • Бои за покриви.

Вижте със себе си, с наша помощ творческите ви възможности ще станат безгранични и светът наистина ще играе с всички цветове на дъгата.

Погледнете нашето работно време и посетете Б. Московская, 76 в Велики Новгород или на пл. Свобода, 7б във Валдай.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да нарисувате отоплителна батерия, какъв цвят и боя за боядисване на горещи батерииКак да нарисувате отоплителна батерия, какъв цвят и боя за боядисване на горещи батерии
Основните техники за имитиране на стенописОсновните техники за имитиране на стенопис
Как да избера правилно правилния цвят - боя и лакови материалиКак да избера правилно правилния цвят - боя и лакови материали
Електрохимично оцветяване на металиЕлектрохимично оцветяване на метали
Правилното боядисване на газовите тръбиПравилното боядисване на газовите тръби
Боя на боя със собствени ръце - избор на цвят на боятаБоя на боя със собствени ръце - избор на цвят на боята
Мазилка за стениМазилка за стени
Проблеми със стенописитеПроблеми със стенописите
Боя сребро за металБоя сребро за метал
Как да боядисате косата си розовоКак да боядисате косата си розово
» » Боя в Великия Новгород