Фасадни панели wandstein russia Купете метални фасадни панели за дома

Фасадни панели Wandstein (Wandstein)

Фасадните панели Wandstein са уникална комбинация от европейски дизайн и модерни технологии, които ще украсят дома ви и ще го предпазят от вредните въздействия на околната среда.

Серията Wandstein е фасаден панел, който имитира естествен камък или тухлена зидария. Фасадната система е предназначена за завършване на цялата фасада на къщата, но в същото време новата големина и характеристики на продукта позволяват да се използва изгодно за облицовката на сутеренния под. Фасадните панели са изработени от устойчив на замръзване, водоотблъскващ материал, който не се напуква под въздействието на околната среда. Панелите се произвеждат от полипропилен чрез шприцоване, така че имат отлични характеристики, което ги прави популярни в Москва.

Системата Wandstein ви дава достатъчно възможности да създадете уникален външен вид за вашата къща: предните панели са перфектно съчетани с Holzsiding сайдинг и логото на Holzblock винил. Изобилието от разнообразие от текстури и цветови решения ще създаде наистина уникален и оригинален дизайн на фасадата.

Сравнение с естествен камък
  • Постоянна визия: Панелите не се счупват от фасадата на сградата и не се разкъсват с времето, за разлика от камъка, което позволява да не се притеснявате за външния вид на къщата за дълго време. Липса на структури от мъх: Фасадните панели не изискват специализирана грижа, не се наблюдават образувания на мъх и кални петна.
  • Лесно се грижи за повърхността: лесно можете да измиете цялата външна мръсотия от фасадните панели.
  • Разходи и лекота на монтаж: Разходите за монтаж на фасадни панели Wandstein на квадратен метър в сравнение с монтажа на естествен камък са три пъти по-малко. Освен това можете да извършите сами монтаж в кратък период от време.

В резултат на това - пестете енергия и време и се наслаждавайте на качествени и бързи промени във вашия дом. Москва избира Уандщайн!Цветови решения

Серия "Tuff" - уникална колекция за любителите на величествената архитектура. Уголеменият дизайн и класическите топли нюанси на естествения камък: бежово, светло кафяво, бяло ще придадат уют и монументалност на дома ви.Серията Skol е комбинация от оригиналния релеф и широка гама от цветове, което прави колекцията особено популярна сред купувачите. Струва си да се обръща внимание на оформянето на фасадата на къщата в светли естествени нюанси.

Серия "Тухла" - напълно повтаря естествената текстура на материала, като в същото време има висока производителност. За довършване на сутеренните подове, наситените тъмни цветове са тъмнокафяви или теракотени. Красива европейска фасада, модерна днес не само в Русия, но и в чужбина, може да бъде изпълнена в цвят изгорял или пясък.

Серията "Booth" ще се превърне в хармонично решение както за облицовка на цялата фасада, така и за оформяне на индивидуални архитектурни форми. Изпълнението на панели в пастелни топли цветове беж, пясък или маслини ще промени вида на вашата селска структура.

Серията "Parfir" - уникални цветни решения от гранат и кафяво в комбинация с изискания релеф на панела ще създаде уникален и уникален дизайн за Вашата къща.

туф

Weiss / White

Hellbeige / Светло бежово

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Фасадни панели, купуват, в пенс, холзпластФасадни панели, купуват, в пенс, холзпласт
Японски асахи предни панелиЯпонски асахи предни панели
Раф тавани Decken декорРаф тавани Decken декор
Профил на Beltal - предни панелиПрофил на Beltal - предни панели
Панели за камъкПанели за камък
Фасадни термопанели - облицовъчни панели за камък, довършителни работи, изолация и облицовка на…Фасадни термопанели - облицовъчни панели за камък, довършителни работи, изолация и облицовка на…
Фасадните панели за дърво имитират естествеността на дървотоФасадните панели за дърво имитират естествеността на дървото
Фасадни панелиФасадни панели
Фасадни термопанели с клинкер за тухли и естествен камък от фирма Бау Хаус за закупуване в СамараФасадни термопанели с клинкер за тухли и естествен камък от фирма Бау Хаус за закупуване в Самара
Фасадни термопанели с клинкер в Самара от фирма Bau HauzФасадни термопанели с клинкер в Самара от фирма Bau Hauz
» » Фасадни панели wandstein russia Купете метални фасадни панели за дома