Как да шиете фронтон с сайдинг - снимки, цени и съвети на професионалисти

Как да шиете фронтон с сайдинг

Хората, които решат да шият фронтон с сайдинг получава много предимства, поради които тази обвивка е толкова популярна. Можете да изберете всеки цвят за вашия вкус, материалите имат дълъг експлоатационен живот, добра устойчивост на външната среда и липса на канализационни процеси.

Ако използвате сайдинг за тапициране на фронтон, тогава с този материал можете да шиете всички стени на вашата къща. Това ще даде холистичен изглед към къщата.

Какво ви е необходимо

  • Панели за сайдинг
  • решетка
  • Самонарезни винтове и нокти
  • Отвертки или подобни устройства
  • лакът
  • рулетка
  • Първоначален лет и финал
  • Дървени греди 50 - 100 мм
  • Дебелина на плота 50 мм
  • Остър нож или нож-нож

инструкция

1. Подгответе скеле за работа

Направете дърво за завършване на фронтона на бар 50х100 мм. За скелета използвайте дъски с дебелина 50 мм, а за скобите подредете табла с разрез 25х100 мм. Погрижете се за сигурността, т.е. за фехтовката.Ако покривният фалц има отклонение, свържете долната част на скелето със стената. Но е по-добре във всеки случай да свържете гората със стената за по-голяма сигурност, особено ако имате два етажа или повече. Използвайте стълбата, за да завършите фронтона с сайдинг за по-голямо удобство. Увеличете височината на гората за тази цел и я закрепете към стената. Ако прозорците гледат към гората, след това ги прикрепете към тях.

2. Закрепете сайдинга

Защитете сайдинга по един от следните три начина. Първо направете алуминиева рамка. Инсталирайте панела за сайдинг върху рамката. Този метод е скъп, за да можете да фиксирате сайдинг върху дървените покривни керемиди. Най-добрият вариант е да поставите сайдинг върху дървената обвивка.

3. Закрепете дървените прътиИнсталирайте във вертикално положение дървените ленти по протежение на целия фронтон, като настояват между тях 40-50 см. Направете всичко на едно ниво. За да фиксирате дървени пръти използвайте ноктите, можете също да използвате самобръчкови винтове. Панелите за сайдинг се закрепват към ламелите само с винтове. Можете да завъртите винтовете не към края, ако лятото е много горещо и материалът ще се пръсне малко.

4. Започнете грешката на фронтона с сайдинг

Като използвате нивото, задайте началната лента, от която ще се изкачвате. Използвайте самобръчкови винтове. Стартовата лента трябва да бъде подравнена с профила на скобата. Задайте реда зад серията и направете всичко в ред.

5. Нагласете наклона на покрива

Поставете краищата на панелите на нивото на покрива. Използвайте за тази цел метални ъгли. Когато покривате фронтона с сайдинг, направете празнина от 1 см (минимум) между летвата и края на панела.

6. Задайте последната лента

Преди да инсталирате последния ред, поставете последната лента. Границата на облицовката на къщата и фронтона. Съединението на панелите може да бъде скрито под пластмасовия ъгъл. След това фронтонът ще бъде завършен.

препоръка

Не се преплитайте на фронтон с сайдинг веднага след изграждането на къщата. Изчакайте поне две години да се свие къщата, след което можете да започнете облицовката на сайдинга.

Не забравяйте да гледате видеото за сайдинга на фронтона, което описва честите грешки в инсталацията.

За да посочите цените е възможно по телефона: (499) 348-16-82

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как правилно да шият покрив надвеси покриви, надвеси, подаване, корниз, фронтонКак правилно да шият покрив надвеси покриви, надвеси, подаване, корниз, фронтон
Колко струва да шиете къща с сайдинг, цената на работата на квадратен метърКолко струва да шиете къща с сайдинг, цената на работата на квадратен метър
Как правилно да опечете фронтон с коридори неоспорими предимстваКак правилно да опечете фронтон с коридори неоспорими предимства
Изхвърлете дача с сайдингИзхвърлете дача с сайдинг
Завършете фронтона със собствения си доклад за снимкиЗавършете фронтона със собствения си доклад за снимки
Завършване на фронтон с сайдинг, покрив, частна къща, собствени ръцеЗавършване на фронтон с сайдинг, покрив, частна къща, собствени ръце
Изграждане на фронтона - съвети, инструкцииИзграждане на фронтона - съвети, инструкции
Тухлена част на технологията на ерекциятаТухлена част на технологията на ерекцията
Процесът на издигане на дървена къща от фондацията на покрива Как да изберем правилния покрив в…Процесът на издигане на дървена къща от фондацията на покрива Как да изберем правилния покрив в…
Правилното покриване на къщата с сайдинг с нагревателПравилното покриване на къщата с сайдинг с нагревател
» » Как да шиете фронтон с сайдинг - снимки, цени и съвети на професионалисти