Направете прозореца красив - всичко за дизайна на прозореца

навигация

Пердета и стаи в къщата

Завеси - една от най-старите изобретения на човечеството. В древни времена, когато първите хора, заселили се в пещерите, те със сигурност завеса вход към къщата си мъртъв животинска кожа, защитена от студ, дъжд и вятър. След това, преди всичко, човекът се интересуваше от защитната функция на завесите и не можеше да мисли как ще се увеличи значението на завесите за един човек в бъдеще.

Ние посветихме нашия сайт на украсата на прозореца, тук ще намерите много полезна информация за себе си за проектирането на прозорци, производството на завеси сами, изборът на опции за определен интериор. Тук можете да се запознаете с моделите на завесите и моделите lambreken и да научите най-пълната информация за дизайна на прозореца.

Днес завесите са не само красиво допълнение към интериора, но и изпълняват определени функции. Сега завесите трябва да предпазват къщата от любопитни очи, да контролират светлината в стаята, да са достатъчно функционални и да съответстват на общия стил на интериора. Съвременните дизайнери препоръчват, че имате две възможности пердета - лятото и зимата, разбира се, те трябва да са сходни по отношение на цветове и различни материи за текстура, модел, драперия и опции, така че може да бъде два пъти годишно, за да разнообрази интериора на дома ви.Цветът, видът на материала, моделът и стилът на завесите трябва да съответстват на мебелите, декорацията на стаята, както и на размера и формата на самите прозорци. Сега завесите имат много имена и вариации: тюл, завеси, завеси, завеси и завеси.Пердета и стаи в къщата.

Дневната е обикновено най-голямата стая в къщата, тя също се счита за обща стая. В хола се приемат гости, вечер и празник цялото семейство се събира и интериорът на тази стая трябва да съответства на целта му. хол дизайн трябва да се приспособи да общуват и в същото време да носи определен елемент на тържественост, но най-важното е да не се прекалява - интериорът не изглежда блестящ. Вие може да донесе елемент на тържественост с помощта на пердета, красиво драпирани тежки завеси, във връзка с лек полупрозрачен тюл, целият ансамбъл за допълване на оригиналните ламбрекени и прозореца на всекидневната, за да задоволи и най-изтънчения вкус.

Спалня - мотото на тази стая почивка и релаксация в тази стая е по-добре да се използват щори или завеси тихи тонове, които насърчават почивка и релаксация, чертежите не трябва да крещи и "рязани око". завеси спални свързва здраво ярката светлина не пречи на съня, но в същото време трябва да имат достъп до естествена светлина, ако изведнъж искате да прочетете например, не е много полезно изкуствена светлина за зрението.

Деца - добре, всичко е ясно тук, плат за завеси са по-добри за избор с малък собственик на тази стая, или поне да вземат предвид желанията му. За децата, като правило, не се препоръчват много ярки тонове, психиката на детето е много тънка и е важно бебето да не е прекомерно изгоряло от изобилие от ярки цветове.

Кухнята обикновено е отражение на любовницата на къщата, а завесите тук играят важна роля. Основното правило те трябва да са далеч от източници на открит огън. Тъканите най-добре се използват за светлина, добре износени и nemnuschiesya. Стилните завеси трябва да съответстват на стила на кухнята и да поддържат добро настроение на любовницата.

Повече информация за пердетата и дизайна на прозорци може да намерите, като прочетете нашите статии и изберете стила на завесите в душ в нашите фото галерии.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Текстилен дизайн на завесиТекстилен дизайн на завеси
Пердета в хола СнимкаПердета в хола Снимка
12 Начини за регистрация на прозорци12 Начини за регистрация на прозорци
Как да изберете размера на завеситеКак да изберете размера на завесите
Как да изберем римски завеси за спалняКак да изберем римски завеси за спалня
Завесите завеси се плъзгаха в ТолиатиЗавесите завеси се плъзгаха в Толиати
Възможности за красиво заслепяване на завесите на идеята за снимкиВъзможности за красиво заслепяване на завесите на идеята за снимки
Как да изберете размера на завесите, изчислете ширината и дължинатаКак да изберете размера на завесите, изчислете ширината и дължината
Как да шиете завеси със собствените си ръцеКак да шиете завеси със собствените си ръце
Как да изберем комбинация от цветове, текстури и мотиви към тапетаКак да изберем комбинация от цветове, текстури и мотиви към тапета
» » Направете прозореца красив - всичко за дизайна на прозореца