Как да нарисувате лигавицата в къщата на вилата и техните характеристики

Какво да нарисувате лигавицата в къщата в страната: опциите и техните характеристики

Боядисване на стени от листова снимка

Как да нарисувате лигавицата вътре в къщата в страната: лак и разнообразието му

Лак - най-често се използва за декориране на дървена облицовка. Целият му чар се крие във факта, че той създава защитно покритие за този материал, без да променя цвета и структурата му, което води до красива естествена повърхност. Има много разновидности на различни лакове, но всички те могат да бъдат разделени на две големи групи.

  1. Напълно прозрачни лакове. Те са идеална възможност за боядисване на облицовка за дачи от ценно дърво, чиято структура се запазва в целостта и безопасността. Под този лак е необходимо да нарисувате само облицовка, на чиято повърхност няма недостатъци - не ги маскира, а напротив, подчертава. Така че, ако сте инсталирали нискокачествена табелка на стените на ваканционен дом, е по-добре да не използвате бистър лак за декориране. Или да подлагате дървото на допълнителна обработка с петна, която променя цвета на дървото и най-вече го прави унифициран. Има една маса от петна, които имитират не само дървесината на ценни видове, но като цяло я дават на всеки цвят. Има петна като стандартно оцветяване (за дърво) и цвят, така че е много лесно да избирате измежду тях.
  2. Тюнинг лакове. Тяхната черта е, че без предварителна обработка на дървото с петна или нещо друго, те дават почти никакъв сянка и не отстраняват структурата на дървото. Понякога се наричат ​​структурни лакове. Както и в случая на петна, такива лакове могат да имат различен цвят. Към днешна дата боя и лакови изделия от този тип са най-оптималното решение на проблема, отколкото покриването на облицовката във вътрешността на дачата? Единственият недостатък на този материал е в острия мирис, който отдавна е ерозирал. Но това може да се толерира - както се казва, красотата изисква жертвоприношение.


Как да се покрие лигавицата вътре в къщата снимка

Наред с други неща, използваните в съвременното строителство лакове могат да бъдат разделени на вида на субстрата - има лакове на базата на смоли и водоразтворими лакове, чието предимство е отсъствието на остър и неприятен мирис. Заедно с това предимство, водният лак има и някои недостатъци: той не може да издържи дълъг контакт с водата и трябва да се мие много внимателно.

Тогава да обработим облицовка на лятна резиденция: видовете бои и техните различия



Основното предимство на боята е неговата способност да крие дървените дефекти - дори ако има големи дупки и дори паднали възли по лигавицата, те могат леко да се потупят и след боядисването тези места ще бъдат скрити. Можете дори да кажете повече - когато се нанася правилно този материал върху дървена повърхност, то е напълно в състояние да запази структурата на дървото. Важно е да изберете правилния тип боя и да го приложите правилно. Първо, нека разгледаме вида боя.

  1. Непрозрачен емайл. В повечето случаи те се използват, когато всичко е напълно лошо и появата на облицовката, както се казва, оставя много да се желае. Бои от този тип напълно премахване на структурата на дървото, като по този начин се крият всички недостатъци - като правило, такава боя се използва след ремонт на дървени повърхности, по време на които замазка е бил използван. Най-често това са алкидни емайллами, които изсъхват достатъчно бързо - заедно с високата степен на сушене, тези бои имат остра и неприятна и често дори токсична миризма. Работете с тях на закрито е необходимо само при добра вентилация.
  2. Декоративна глазура. За разлика от предишната версия, този тип боя запазва структурата на дървото - дори го подчертава, което прави повърхността на стените на облицовката още по-привлекателна. Такива бои могат да имат различен цвят и насищане, въпреки че структурата на дървото остава видима. Както и в предишния случай, декоративните глазури имат доста остра и токсична миризма и трябва да се използват и в добре проветриви помещения.

Как да нарисувате нова подплата във вилата в снимката

По принцип, ако си зададете въпроса каква е горепосочената боя на тавана или стените на облицовката, не е възможно да се отговори недвусмислено. Всички въпроса в обстоятелствата - новите летви по-добре украсена лак, акрил декоративна глазура или боя, но за един стар очукан легла по-подходящи цветни форми, които са до известна степен прикрива формирана в продължение на много години експлоатация дефекти.

За това как да нарисувате сами лигавицата, вижте този видеоклип.

Как да нарисувате нова облицовка в дачата:

Ако смятате, че картината на лигавицата е просто въпрос, тогава бързам да ви уверя в обратното. Получете еднакво и най-важното, без развод и ивици покритие е достатъчно трудно - тук ви е необходим опит и знания за някои фини нюанси и нюанси.

  1. Първото нещо, което трябва да знаете, когато се приближавате до проблема за боядисване на стени от облицовката е какво да рисувате - с кой инструмент можете да постигнете най-равномерното покритие. Специалисти за тази цел, спрей, но за дома занаятчии костюм и обичайната ролка, която позволява да се търкаля бои или лакове на повърхността на дърво, както е плосък и тънък слой, което гарантира отсъствието на ивици и петна. Да не се прави без такъв художник инструмент, като четка - тя трябва да се използва за прилагане на боя или лак в труднодостъпни места, включително и в каналите на подплата.
  2. Естествено, не можете да се откажете от техниката на нанасяне на лак или боя - както беше споменато по-горе, тук е важен единният и тънък покривен слой. Трябва да се разбере, че в един момент облицовката, подобно на всеки друг материал, няма да бъде покрита с лак или боя - единственото нещо, което ще постигнете, е да нанесете един дебел слой, да е ивици и петна. Трябва да нарисувате няколко пласта - обикновено два или дори три тънки пласта. Само по този начин и по никакъв друг начин не можете да получите висококачествена и красива повърхност, независимо от вида на използвания боя материал.
  3. Особено внимание трябва да се обърне на столчето, ако то присъства като подготвителна фаза на работата, която трябва да се извърши преди поставянето на дървена летва върху стените или тавана. Нанесете подобно импрегниране в хоризонтална позиция - за да избегнете неравномерно покритие. Тук е необходимо да се разбере едно нещо - колкото повече слоеве петно ​​ще приложите, толкова по-тъмно ще бъде дървото. В идеалния случай петата се прилага за максимум два прохода - вторият слой се стабилизира и благодарение на него се получава единният цвят на дървото.

Както можете да видите, изискванията, или по-скоро условията за висококачествено боядисване на облицовката на дача, не са толкова сложни. Но въпреки това, без практически опит, ще бъде доста трудно да се справим тук. Ако не сте запознати с тази работа, най-добре е да се практикува на отпадъци - само когато сте сигурни, че имате всичко Оказва се, както се очаква, можете да започнете да ръководи процеса на декорация на стените.

В заключение на темата, отколкото да нарисувате лигавицата вътре в къщата в страната. можете да добавите само една - за боядисване на облицовката в къщата, която трябва, въпреки че вече има много атрактивен външен вид. Не се страхувайте да се повтаря отново - всяко дърво с течение на времето, променя цвета си, тя става по-тъмно, и го връща към първоначалния си блясък дори и с помощта на специално оборудване, без да се налага да разглобявате стените няма да работят. Това е най-добрият момент да предвидиш, отколкото да грабнеш главата си и да не знаеш какво да правиш.

Оставете отговор Отказ отговор

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да нарисувате дървена стълба в къща с разнообразие и характеристиките на материалите за…Как да нарисувате дървена стълба в къща с разнообразие и характеристиките на материалите за…
Как да нарисувате тухлена стена със собствените си ръце, видеоКак да нарисувате тухлена стена със собствените си ръце, видео
Как да нарисувате дървена къща в класификацията и характеристиките на материалитеКак да нарисувате дървена къща в класификацията и характеристиките на материалите
Процесът на довършване с дървена облицовкаПроцесът на довършване с дървена облицовка
Какъв цвят да нарисувате дървото най-добреКакъв цвят да нарисувате дървото най-добре
Как да нарисувате дървен под в странатаКак да нарисувате дървен под в страната
Гараж оцветяване от боядисване метален гараж и как да боядисвам гаражГараж оцветяване от боядисване метален гараж и как да боядисвам гараж
Завършване на облицовката вътре в къщата, отколкото за покриване на облицовката, вътрешната украса…Завършване на облицовката вътре в къщата, отколкото за покриване на облицовката, вътрешната украса…
Избор на первази за боядисване, как и какво може да боядисва цокъла от MDF, пенопласт, полиуретан,…Избор на первази за боядисване, как и какво може да боядисва цокъла от MDF, пенопласт, полиуретан,…
Как да се покрие лигавицата в къщата - инструкция от специалист с снимки и видеоклиповеКак да се покрие лигавицата в къщата - инструкция от специалист с снимки и видеоклипове
» » Как да нарисувате лигавицата в къщата на вилата и техните характеристики