Прозрачността на ролковите щори, как да изберем

Видео разговори

Следобяд слънцето грее прекалено ярко за вашите стаи, в крайна сметка изгори мебели и тапети. Нощта е разтревожена от ярки знаци и от светлината на уличните лампи. а целият апартамент може да се види през прозорците на съседната къща. Всички тези проблеми са толкова познати на жителите на големите градове!

Филтрирайте допълнителната светлина и се предпазите от външни изгледи, за да помогнете на ролкови щори (светлинни филтри). Това е най-модерният и компактен тип завеси. Светлите филтри могат перфектно да се поберат във всеки интериор и да украсяват всеки прозорец, както домашен, така и офисен. С такива завеси можете лесно да се чувствате сигурни. далеч от излишната светлина и любопитни очи от срещуположните прозорци. Ролерните щори имат много предимства: спестяват домашното пространство, не натрупват прах и не се нуждаят от специални грижи.

Ще почувствате, че мебелите са надеждно защитени от изгаряне, а в горещия обяд стаята не се прегрява поради пряка слънчева светлина.

Светлинните филтри са идеални не само за южните и западните стаи на най-слънчевите страни, но и за помещенията с всякакво осветление. Завеси със средна полупрозрачност, направени от топли цветя, дори и в дъждовен ден, ще помогнат за запълването на стаята с мека топла светлина.Различната текстура и степента на прозрачност на ролетните щори ви позволяват да изберете правилната опция за всяка стая. Едно леко движение на ръката, а сега е по-удобно в стаята ви.

Безусловна уникалност на ролковите щори (светлинни филтри) е способността да се регулира необходимия светлинен поток - от светлина до пълно затъмнение. Това ще осигури възможност за защита на мебелите от изгаряне и в горещ летен ден - избягвайте нагряване на помещението от пряка слънчева светлина. Големият асортимент от материали според фактурата и пропускателната способност на светлината ще ви позволи да изберете за всяка стая с различна степен на естествена светлина вида и цвета на ролетните щори (светлинни филтри).

Стабилността на материала, използван за промени в температурата и влажността включва монтирането на завеси ulonnyh р (филтри) в различни области: кухня, балкони, в вили, басейни и т.н. Във връзка с това е много опростен, и се грижи за тях: не е необходимо да се премахне щори (филтри) с прозорец, а след това отново да се мотае болезнено - достатъчно, за да вакуум или да ги избършете с влажна кърпа.Голямото разнообразие от предложени цветове ще отговарят на различни изисквания и изисквания: от декорацията на прозорците в ниско-ключови класически цветови комбинации до внедряването на най-смелите дизайнерски фантазии. В допълнение, украсата на прозореца с ролетни завеси (лек филтър) може да се извърши в хармонична комбинация с традиционните завеси, допълвайки и подчертавайки цялостния стил в дизайна на стаята.

Ролетните щори (светлинни филтри) се произвеждат с верижен, пружинен или електрически сгъваем механизъм, монтирани върху рамка на прозореца, наклон или таван, ако е необходимо.

Филтрирайте допълнителната светлина и се предпазите от външни изгледи, за да помогнете на ролкови щори (светлинни филтри). Това е най-модерният и компактен тип завеси. Светлите филтри могат перфектно да се поберат във всеки интериор и да украсяват всеки прозорец, както домашен, така и офисен.

С такива завеси можете лесно да се чувствате в безопасност, далеч от излишната светлина и любопитни очи от противоположните прозорци. Използвам филтрите просто и елегантно решава проблема на жителите на първия етаж: специален механизъм позволява да се отвори завесите, а не само от долу нагоре, а от горе на долу. Това означава, че можете да се насладите на всички предимства на отворен прозорец - слънчева светлина или вечерна прохлада - с пълна липса на любопитни гледки към минувачите.

Ролерните щори имат много предимства: спестяват домашното пространство, не натрупват прах и не се нуждаят от специални грижи.

Ще почувствате, че мебелите са надеждно защитени от изгаряне, а в горещия обяд стаята не се прегрява поради пряка слънчева светлина.

Всички маркови филтри са снабдени с гаранция за марката!

Има повече от 500 дизайнерски решения - просто поръчайте безплатно експертно заминаване точно сега!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да окачите щори на пластмасови прозорциКак да окачите щори на пластмасови прозорци
За завеси уют на пластмасови прозорци фото каталог и ревютаЗа завеси уют на пластмасови прозорци фото каталог и ревюта
Завеси - когато слънцето е твърде многоЗавеси - когато слънцето е твърде много
Избираме ролетни щори в каталога на Leroy MerlinИзбираме ролетни щори в каталога на Leroy Merlin
Изберете филтри на прозорците в магазините на опциите за снимки на леруа мереннеИзберете филтри на прозорците в магазините на опциите за снимки на леруа меренне
Ролетни щори за размерРолетни щори за размер
Кухненският проект е свързан с кухненските ролетни щориКухненският проект е свързан с кухненските ролетни щори
Plixse снимкаPlixse снимка
Хоризонтални щори на пластмасови прозорциХоризонтални щори на пластмасови прозорци
Междинни и външни дървени капаци на прозорциМеждинни и външни дървени капаци на прозорци
» » Прозрачността на ролковите щори, как да изберем