Снимка на декорация на стената в кухнята

Място за щастие: как да обзаведете малък апартамент за новородено семейство

Опитни съпрузи на младоженците не завиждат - затова все още се свикват един с друг в условията на нашата стандартна плоскост: напълно ъгловати и стръмни. За да бъдете по-приятни, е по-добре да почистите ъглите веднага и да увеличите пространството - съветва дизайнера Вера Тарловская. За да помогне на младите Rush фън шуй и мозайка, 3D панели и специални мебели.

На снимката:

Подробности за апартамента: малък апартамент в Москва, на един от последните етажи на небостъргача.

На собствениците: млада семейна двойка.

Малък апартамент с изглед към река Москва стана гнездо от младоженци. Nest е в романтичния смисъл на думата, тъй като стаята е доста просторна. Снежнобял въздушен интериор с гладки линии бе проектиран от дизайнера Вера Търловская. Декорацията използва дърво и мозайка, 3D панели, тъкани тапети, гранит с мраморна текстура. Въпреки минималистичния стил, изобилие от бяло и гланцово, апартаментът изобщо не изглежда студен. Напротив, пространството беше учудващо уютно. В такъв светъл апартамент без остри ъгли може да се случи само щастлив семеен живот.

Бялата кухня е интересна, декорация и оформление. Всяка домакиня подсъзнателно се стреми да запълни работната стена с кухненски шкафове. Вера Търновская не се поддаде на това изкушение. В средата на стената тя постави вградена декоративна стойка, украсена с мозайка, на чиито рафтове се помещаваха вази и очила.

Гланцови заоблени повърхности на шкафове в работната зона, съчетани перфектно с ярката текстура на естественото дърво. Декорацията на стените в кухнята с бяла мозайка запълва стаята със светлина и добавя обем.Цялото оборудване е вградено в една стена - се оказа голям килер на тавана. Благодарение на белите лъскави фасади и заоблените ъгли дизайнът не изглежда тромав.

Минимализмът предполага липсата на декор, но това не означава, че интериорът ще бъде скучен. Тук дизайнерът играе няколко цвята и текстури. Към комбинацията от бяло и кафяво добавят малко метални рафтове, задници, дръжки върху шкафовете. Висящите лампи над бара дават на кухнята елегантност и елегантност. В цялата стая няма остри ъгли - заоблени краища, заоблени лампи и дори екстракт от необичайна сферична форма.В трапезарията текат гладки снежни бели линии. Кръгла маса от млечно стъкло на гъст никелиран крак и е стабилна и проветрива. Белите класически извити столове изглеждат твърди, въпреки лекотата на дизайна. Композицията е допълнена от лампа с подово осветление с малки кръгли лампи от никелирана стомана.

Простите бежови завеси дават на интериора уютен, без да се лишава от лекота. Цветът на платното е в хармония с цвета на пода.

Зад завесите се открива широк достъп до лоджията - за да се разшири пространството, което дизайнерът е отстранил вратите и част от преградата, като отделя зоната на лоджията с плочки и използва завеси като екран.

Тесният дълъг коридор се превърна в течен "портал" благодарение на 3D 3D панели. Тук също всичко е бяло и гланцово, така че не се усеща утеха. Вълната, гладка текстура на панелите задава посоката и изглажда острите ъгли.

Банята е доминирана от топъл бежов цвят, а бялото е просто допълнение. Мозайката декорация на стени и таван визуално разширява стаята, а графичен панел в цялата стена и текстилна завеса допринася за неговия комфорт. Липсата на малки детайли също играе за увеличаване на пространството.

Върхът на банята е необичайна мивка, оформена като чаша. Ролята му се подчертава от високото огледало в цялата стена, разположено точно зад умивалника. Огледалото е подчертано в мозаечна рамка, а никелировачният миксер "плава" направо от огледалната стена - блясъкът на металните предпазители с блясъка на огледалната повърхност.

Напълно проектът изглежда на страницата на конкурса «Най-добър дизайн на апартамент» на сайта pinwin.ru. Връзка към страницата на проекта: http://pinwin.ru/konkurs.php?kact=2knid=36rbid=6001

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да украсите една снимка на апартаментКак да украсите една снимка на апартамент
Апартамент в синтезиран средиземноморски стилАпартамент в синтезиран средиземноморски стил
Минималистичен дизайн на апартамент в Сингапур с панорамен изглед към градаМинималистичен дизайн на апартамент в Сингапур с панорамен изглед към града
Дизайн проект на апартамент екологична геометрияДизайн проект на апартамент екологична геометрия
Дизайн на малък апартамент от София снимкаДизайн на малък апартамент от София снимка
Дизайн на апартамент в панелна къща снимкаДизайн на апартамент в панелна къща снимка
Модерен интериор на апартамента с изглед към ХъдсънМодерен интериор на апартамента с изглед към Хъдсън
Апартамент за млада двойкаАпартамент за млада двойка
Малък апартамент с една спалняМалък апартамент с една спалня
Малко 2-стайно студио апартамент 16 снимкиМалко 2-стайно студио апартамент 16 снимки
» » Снимка на декорация на стената в кухнята