Проектиране на коридор в малък апартамент

Първото нещо, което гостите виждат, когато влизат в апартамента, е коридор или входно антре, и ще бъде добре, ако дизайнът на коридора е добре обмислен. Тогава всеки тип апартамент ще направи правилното впечатление. Ще донеса няколко готови решения за коридора и коридора.

Ако трябва да създадете дизайн на тесен коридор в апартамент, тогава има един важен момент - правилното подреждане на мебели. Ако апартамента odnushka и коридора е тясна, е много трудно да се определи къде да поставите гардероба за горно облекло и какво да правите с останалото пространство на дългата стена.

Като опция, по дългата стена можете да инсталирате рафтове за приятни дреболии.За да създадете хармоничен и интересен дизайн на коридора в малък апартамент, обърнете специално внимание на избора на цвят. Много добре изглеждащи светли цветове, например, светло сиво, светло кафяво, всички цветове, които са близо до неутрално. С този дизайн трябва да се постави специален акцент върху декорацията на стените, като се добавят ярки елементи.Зеленият цвят е подходящ и за интериорен дизайн на стандартни апартаменти. Нюанс на зеленото е по-добре да се избере тази, в която делът на жълт цвят сини доминира, т.е. светлина. За да визуално разширява пространството малък коридор този цвят върви добре с бяло или изберете нюанси на светло зелено. Има важни подробности, които трябва да бъдат взети под внимание при проектирането на коридора в малък апартамент: по-тъмен цвят, толкова по-голяма нужда от пространство и осветление пътеката ще изглежда тъмно и мрачно.

Тапети за стените в коридора могат да бъдат избрани с голям модел, те са добре. Когато използвате това решение, е необходимо да покриете с тапет или част от стената, или една от противоположните стени. Трябва да бъдете внимателни при избора на тапет. Тапет в хоризонтална ивица визуално удължава коридора, вертикалната рисунка позволява да се увеличи височината на стаята.

 

Що се отнася до стила на интериора, няма ограничения, това е въпрос на вкус. В класическия дизайн долната част на стените на коридора може да бъде облицована със светли дървени панели, а горната - украсена с картини. В малките коридори на апартамента, чийто интериор е изпълнен в модерен високотехнологичен стил, страхотни снимки и плакати ще изглеждат чудесно в лаконична черно-бяла версия.

Много хора, които правят ремонт в апартамента, оставяйки коридор "за по-късно", но "по-късно" няма достатъчно сила, търпението и желанието да се излезе с оригинален дизайн вече загубена. Обикновено се опитайте да завърши ремонта на коридора възможно най-бързо, така че дизайнът на коридора в малък апартамент, по-добре е да се мисли предварително.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тапет за коридора в апартамента комбинация от тапет в коридора снимкаТапет за коридора в апартамента комбинация от тапет в коридора снимка
Декор за коридораДекор за коридора
Дизайн на коридора в малък апартаментДизайн на коридора в малък апартамент
Тапети за малък коридорТапети за малък коридор
Шкаф за шкафове в тесен коридор Интериор на тесен коридорШкаф за шкафове в тесен коридор Интериор на тесен коридор
Варианти на реконструкция на едностаен апартаментВарианти на реконструкция на едностаен апартамент
Интериорът на коридора в малък апартаментИнтериорът на коридора в малък апартамент
Варианти на декорация и ремонт на стени в коридора Описание на работата, ценаВарианти на декорация и ремонт на стени в коридора Описание на работата, цена
Цвят във вътрешността на коридора - кой да избере?Цвят във вътрешността на коридора - кой да избере?
Какво трябва да знаете, когато започвате малък ремонт на коридораКакво трябва да знаете, когато започвате малък ремонт на коридора
» » Проектиране на коридор в малък апартамент