Цвят във вътрешността на коридора - кой да избере?

Цвят във вътрешността на коридора - кой да избере?

Детайли Публикувано на 12 ноември 2012 г.

Изборът на цветове за коридора е специално решение, защото тази стая се вижда предимно от вашите гости и сами. Оказва се, че настроението на целия апартамент зависи от цвета на коридора!

В какъв цвят да рисува в залата, за да изглежда стилен, модерен и елегантен, но в същото време тя не изглежда смешно, смешно или скучно?

На първо място, имайте предвид, че коридора не е най-подходящото място за експериментиране с цветни комбинации и прилагане на всички най-нови модни тенденции в интериорния дизайн.Бъдете традиционни по добър начин, но не превръщайте коридора в мрачен проход.

Тъмният коридор е опция за сто процента?

Създаването на коридор в тъмни цветове е добро решение. Тя е удобна, красива и винаги подходяща. Но не бързайте да "завиете" стаята в черно. Или най-малко добавете бяло към него! Черно-белите интериори станаха много популярни напоследък, освен че изглеждат стилни и не оставят безразлични. Един пример е на снимката:

Ако зебра не е любимото ви животно, изберете елегантност - цветът на венге в коридора. Какъв е този цвят? Като цяло, венге е тропическо дърво, което расте в Африка. Цветът на дървото му няма специфичен тон, може да бъде като много тъмно, почти черно и златисто-кафяво. Венге се оценява точно за изящната си текстура, висока якост и устойчивост на високи натоварвания. Не всеки има право да си позволи такъв лукс, но почти всеки може да се наслади на шикозната текстура на това дърво, купувайки мебели, например, от пепел, покрита с венге. За коридора цветът на венге е един от най-добрите. Той незабавно въвежда цвета на къщата и демонстрира вашия отличен вкус, ще направи перфектно "лицето" на апартамента.Ако решите да поставите паркет венге, не забравяйте, че с течение на времето тя ще потъмнее значително, а не да се създаде много мрачен коридор, сложи го гардероби светло. Този контраст ще изглежда много изгоден.

С леко докосване на темата на декоративни елементи във вътрешността на коридора, ние особено се отбележи, изкуствен камък. с които можете много благоприятно да украсите тази стая.

Какъв цвят да изберем за коридора?

Бели или много светли коридори - удобно ли е? Не се съмнявайте, бял цвят в коридора - това е прекрасно. Тя не само ще покаже своя добър вкус и любов към класиците, но и визуално ще увеличи пространството. Забравете, че бялото е фалшив и непрактичен цвят!

Коридор също много подходяща украса бежово, светло зелено или бледосини цветни стени, червен (в малки количества) и неговите нюанси, като например теракота, или по-фин коралов. почти всички варианти кафява палитра (ако тя е доста тъмен на цвят, не забравяйте за достатъчно количество бял или друг светъл цвят).

изберете цвета на коридора

Нека също да припомним свойствата на лентата на тапета (а не само): вертикално - издърпва стаята нагоре, хоризонтално - се простира, сякаш отвежда след тях.

Опитайте се да добавите коридора колкото е възможно по-топло, а за визуално увеличение в района, трябва да виси огледалата. Използвайте удобни шкафове и дори ако коридора е достатъчно просторен, не се опитвайте да приберете колкото се може повече интериорни елементи. То не трябва да създава впечатление за склада на новопостъпилия гост и той трябва да се чувства възможно най-свободен.

изберете цвета на коридора

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Цвят на пода в коридораЦвят на пода в коридора
Как да изберем тапет за малък коридор и какъв цвят?Как да изберем тапет за малък коридор и какъв цвят?
Декор за коридораДекор за коридора
Дизайн на коридора в малък апартаментДизайн на коридора в малък апартамент
Тапети за малък коридорТапети за малък коридор
Проектиране на коридор в малък апартаментПроектиране на коридор в малък апартамент
Дизайн на тавана в коридора на фантазията и творчествотоДизайн на тавана в коридора на фантазията и творчеството
Варианти на декорация и ремонт на стени в коридора Описание на работата, ценаВарианти на декорация и ремонт на стени в коридора Описание на работата, цена
Кои тапети за коридора?Кои тапети за коридора?
Простри тавани в коридора, осветление, снимкаПростри тавани в коридора, осветление, снимка
» » Цвят във вътрешността на коридора - кой да избере?