Боядисване на коридора

Боядисване на коридора

В много офиси, училища, частни домове и апартаменти коридор изглежда студена и безжизнена. Идеално гладки стени, обикновен цвят, строги форми ... И въпреки, че материалите за декорация и мебели качество и скъпо, зала не разполагат с особено топлина, уют, не обичат мястото, където искам да се чувстват всички вкъщи атмосферата и настроението на жителите на.

И всичко това, защото много собственици не отделят необходимото внимание на дизайна на коридора. В крайна сметка, коридорът е точно мястото, където вашите гости или бизнес партньори виждат преди всичко. От коридора започва пътят към ексклузивния и индивидуален интериор на къщата. Можем да кажем, че коридора е вид визитна картичка на собственика на къщата и се опитваме да я превърнем в красива и изящна - задачата е напълно осъществима.Боядисването на коридора е правилното и оригинално решение, което ще украси интериора ви от първите стъпки до дома ви. Ролята на рисуването в коридора е да украси, трансформира тази стая, разпространи пространство, потопи в свят на мечти и мечти.

Препоръки от арт-естетика в списъка на коридорите

С помощта на рисуването в коридора малкият коридор може да бъде визуално увеличен, а по-големият може да бъде направен оригинален, украсен с различни модели, орнаменти или ексклузивен сюжет. Боядисването на стените и таваните в коридора ще помогне да се комбинират стилистичните особености на всяка стая в къщата в едно, създавайки уникален и оригинален дизайн.Боята в коридора трябва да съвпада с обкръжаващия интериор, да не бъдете твърде натрапчиви. При избора на цветово решение е целесъобразно да се съсредоточите върху цялостната цветова схема на коридора. Ако коридорът е декориран в ярки цветове, тогава картината на пастел, бледо цвят на светъл фон ще бъде загубена. Прекалено яркото боядисване в тих коридор може да наруши комфорта и комфорта на тази стая. Ако има трудности при избора на парцел и цветова схема, консултирайте се с художника.

В такава стая като коридора илюзорните изображения са оригинални и много необичайни: ниши, прозорци, архитектурни елементи, пейзажи.

Извършете картинката на коридора с помощта на бои, които не се страхуват от влага, устойчиви на износване (акрил, масло). Преди изготвянето на чертежа внимателно подгответе повърхността на стената: тя се изравнява, изсушава и обезмаслява.

Поръчката на рисунката на коридора не е трудна. За това е достатъчно да кандидатствате в нашата художествена работилница "ArtEsthetics"! Най-необичайни модели и модели, разнообразие от стилове и цветове - от нас можете да изберете опция или да направите индивидуална поръчка. Като се обърнете към нашата работилница, ще направите входното помещение невероятно и запомнящо се място, което ще ви зарадва и наслаждава на гостите!

Избор на стил и сюжет за боядисване на коридора

Тъй като е от коридора, който започва запознаване с къщата или офиса, декорацията на тази част от сградата трябва да се обърне повече внимание. Избирайки стила на коридора, трябва да знаете, че по отношение на стила може да служи като връзка между останалите стаи. Тъй като дизайнът му е просто задължен да отразява общия стил на жилище.

Парцелът за живопис се определя въз основа на неговите функционални задачи и цветова гама. Така че, ако имате нужда от визуално разширяване на пространството в коридора, можете да нарисувате така наречената картинка - изпъкнала арка или дупка, през която ще откриете гледка към спокойния пейзаж. В своя стилен монохромен стенопис, давайки повече пространство на динамиката.

Предимства на боядисването в коридора

  • Тази наистина творческа версия на дизайна на коридора, подобно на боядисването, има някои предимства пред традиционната живопис или тапетиране.
  • На първо място, това е уникален дизайн на частта от апартамента, която отговаря на посетителите. В същото време се появява впечатлението за здравина на цялото жилище.
  • В допълнение, добре подбран парцел и цветова гама визуално разширяват тази обикновено скромна стая с размер.
  • Чрез стенописите на стените е възможно да се скрият от окото на зрителя някои нежелани елементи за довършване или оборудване на стените.
  • В допълнение към естетиката, боята също има напълно практична функция, тъй като се извършва с трайни бои, допълнително предпазващи стените.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тапет за коридора в апартамента комбинация от тапет в коридора снимкаТапет за коридора в апартамента комбинация от тапет в коридора снимка
Цвят на пода в коридораЦвят на пода в коридора
Декор за коридораДекор за коридора
Дизайн на коридора в малък апартаментДизайн на коридора в малък апартамент
Тапети за малък коридорТапети за малък коридор
Проектиране на коридор в малък апартаментПроектиране на коридор в малък апартамент
Интериорът на коридора в малък апартаментИнтериорът на коридора в малък апартамент
Дизайн на тавана в коридора на фантазията и творчествотоДизайн на тавана в коридора на фантазията и творчеството
Варианти на декорация и ремонт на стени в коридора Описание на работата, ценаВарианти на декорация и ремонт на стени в коридора Описание на работата, цена
Кои тапети за коридора?Кои тапети за коридора?
» » Боядисване на коридора