Украсяваме коридора - изключително върху него

Украсяваме коридора

Как да си направим коридор модерен и стилен, това, което модните тенденции са преобладаващи, което сложи мебелите, някои изберете цвят, за да направи тази част от нашата къща не е само удобен, но и е в състояние да говори за своите домакини, като с добри вкусови хора - това е нашата статия.

Украсяваме коридора по модерен начин!

По правило вътрешността на стените на коридора е украсена с различни орнаменти в рамката - могат да бъдат снимки, снимки и плакати. Модната особеност на дизайна на коридора е днешната фотогалерия. Но за дълги и тесни коридори, че не е добра идея, защото голяма част от кадъра с малки размери, случайно намира, ще направи тази стая пълна бъркотия и смут, и тесни коридори, които трябва да се избягват. Как да продължа? Правилно и правилно ще използва големи изображения за коридора. И нека не са толкова много, но те ще създадат правилното впечатление - благородство и благодат. Ако вашите изображения не се различават по размер, те трябва да са колкото е възможно по-малки.

Между другото, интересен рецепция, вместо снимки и картини на стената, за да се мотае едно огледало декорирана с красиви рамки, огледала, за да запълни празнината, стени, донесе динамика в стаята, а интериорът ще добави светлина и визуална дълбочина. И все пак, огледала в интериора - един от пищялите на настоящия сезон на интериорната мода.

Много често, стените в коридора са монтирани стенни аплици и лампи, които са разположени симетрично по едно и също разстояние един от друг - този ход също е доста добър, а осветлението и декора на стаята в същото време, особено ако свещници и лампи подчертават стила коридор.

Друг популярен и едновременно функционален декор на коридора може да се нарече малък стенен полицай. Но този вариант не винаги е добър, ако коридорът е дълъг и много тесен, рафтовете в този случай ще пречат на ходенето. Необходимо е да изберете рафтовете леки и компактни, докато ги украсявате с нещо нечупливо и лесно.Можете да направите в интериорен коридор "жива стена" - почит към сегашния супермодел ekostilyu в интериора. Какво е "жива стена"? Това е стена, напълно декорирана с саксии върху държачи с живи растения. Възможно е да поставите подова ваза на пода в дълъг коридор, по-рядко висока кошница от ракита, и това е случай, когато интериорът на вашата къща е направен в стил реколта, страна или в стила на Прованс.

Не забравяйте за килимите! Днес, килими в интериора - този мач-chev на сезона, не слушате никого, и смело покриване на етажа с тях, защото класиката е винаги модерен и уместен! Но е модерно да поставите килими по нов начин - няколко идентични са малко вероятни.

Визуално тази подредба прави коридора малко по-широк.

Обикновено няма прозорци в дългите коридори, така че тук винаги има тъмнина или тъмнина. Ето защо коридорът трябва да бъде осветен качествено и достатъчно. По-добре е да монтирате осветителните тела на различни нива: отдолу, вдясно в пода, отгоре. Таванните осветителни тела могат да се сглобяват в група и да се поставят по по-голямата дължина на вашия коридор - същите висящи лампи по целия коридор. Това прави стаята по-интересна, енергична.Мебели за тесен и тесен коридор - кой да избере?

Ако коридора удължена като по традиция се случва в нашите апартаменти, идеалният вариант би се стесни маси конзола, които са поставени по протежение на стената, и всички, защото на много места не заемат, но вътрешността на коридора или коридора направи уютен и елегантен.

Друго реално и доста популярно дизайнерско решение са окачените тесни пиедестали. Такива мебели изглежда да плават във въздуха и следователно по никакъв начин не претоварват вътрешността на тесния коридор. Много удобно и важно, много хубаво, има в коридорите вдлъбнатини и пейки със сгъваеми меки седалки. Под такива сгъваеми седалки можете да подредите място за съхраняване на различни елементи и неща.

Вече говорихме за огледала в коридорите, но говорихме за това как да украсим интериора. но в края на краищата огледалата изпълняват в крайна сметка функционална роля. Ето защо тяхното присъствие в коридора е практически необходимост. Те могат да бъдат както стенен, така и подови - психически, монтирани на стена. Ако коридорът играе едновременно ролята на коридора, големите подови огледала са много удобни, защото всички ние обичаме да се обличаме пред голямото огледало на пода.

Дизайн на коридора "с предимство"

Но ако имате голям и широк коридор, определено имате късмет. След това е най-разумно да се използва тази област с ползата: тук можете да поставите килер, малки дивани или палци за обувки, накратко, можете да украсите всичко необходимо за комфортен живот.

Тесен коридор, тогава ситуацията е различна - зоната на залата в нея се намира точно около коридора, тогава е също толкова необходимо да се постави всичко необходимо в него.

Просто не го слагам в килера, че не е препоръчително, тъй като тя е на вече тясното пространство, тук са по-подходящи мебели тесен: дизайн с кука и огледала конзолни панели и други подобни.

Във всеки коридор е желателно да имате седалка - банкет или мека табуретка, фотьойл или малък диван, диван - изборът на места зависи от размера на вашия коридор.

С една дума, използвайте нашия съвет и създайте модерен интериор и удобен коридор!

Оценявайте статията и спечелете наградата:

(3 оценки) Средна оценка: 3.67 от 5)

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Цвят на пода в коридораЦвят на пода в коридора
Декор за коридораДекор за коридора
Дизайн на коридора в малък апартаментДизайн на коридора в малък апартамент
Тапети за малък коридорТапети за малък коридор
Проектиране на коридор в малък апартаментПроектиране на коридор в малък апартамент
Шкаф за шкафове в тесен коридор Интериор на тесен коридорШкаф за шкафове в тесен коридор Интериор на тесен коридор
Интериорът на коридора в малък апартаментИнтериорът на коридора в малък апартамент
Варианти на декорация и ремонт на стени в коридора Описание на работата, ценаВарианти на декорация и ремонт на стени в коридора Описание на работата, цена
Кои тапети за коридора?Кои тапети за коридора?
Простри тавани в коридора, осветление, снимкаПростри тавани в коридора, осветление, снимка
» » Украсяваме коридора - изключително върху него