Шкаф за шкафове в тесен коридор Интериор на тесен коридор

Във всеки коридор на апартамент или къща е удобно да поставите шкаф за дрешник. В коридора кабинетът е просто необходим, защото той ще реши няколко проблема наведнъж. Тя може да съхранява както случайни, така и сезонни дрехи, а шкафът също така ще действа като огледало. Шкафове купе могат да бъдат закупени в завършен вид, и можете да закупите по поръчка.

В повечето случаи, отваряйки входната врата, ние се намираме в тесен коридор. За да направите шкаф за дрешник в тесен коридор, за предпочитане в отделни размери, то местоположението и използването му ще бъде възможно най-удобно. За тесни коридори шкафовете с огледални врати са идеални, те визуално ще увеличат стаята. Ето защо гардеробът в дългия и тесен коридор става не само индивидуален предмет на коридора, но и функционално огледало.

Характеристика на килера за тесни коридори, това е неговата малка дълбочина. Предварителният дизайн на кабинета трябва да бъде внимателно обмислен, тъй като в ограничено пространство ще бъде необходимо да се поставят необходимите неща. При стандартните шкафове купето е с размери 10 см плъзгащ механизъм на вратата.

В шкафове с малка дълбочина, за вътрешно пълнене, все още има по-малко място. Дрехи на раменете, в този случай няма да бъдат поставени, но има още една опция, използвайте крайните пръти (стационарни или издърпайте), след това закачалките ще бъдат разположени успоредно на вратата. За обувки са приложими рафтове за мрежи, те са поставени в тесни шкафове и шкафове. За удобство на външната повърхност на шкафа се поставят допълнителни куки и шапки. За да съхранявате ключовете и други малки неща, направете чекмеджета.Дизайнът на тесния коридор в апартамента трябва да помогне на визуално да разшири стаята, да го направи удобен и психологически удобен. Основните асистенти в това са цветните решения, правилният избор и поставянето на мебели.Как да разширите визуално един тесен коридор?

Ако няма реконструкция на апартамента, предпочитанията се отнасят до светлите довършителни материали и гардероб за дизайнерски отделения с огледални врати. Визуално разширяване на пространството ще помогне зониране на стаята. Това се прави чрез инсталиране на опънати тавани, в различни секции от различни височини. Разделете коридора в зони, като нанесете подово покритие, с различна текстура и цвят и други материали. Зоните могат да бъдат няколко, но основното е присъствието на лобито и входа.

Особено внимание се обръща на осветлението. Светлината трябва да бъде разпръсната и топла. Можете да постигнете това чрез инсталиране на осветителни тела в тавана или поставянето им по периметъра на стените.

Ако изберете цветовата гама, можете да използвате правилото за цвят. Стените трябва да са по-леки от пода, таванът да е по-лек от стените, а мебелите - по-тъмни от стените, но по-леки от пода.

С правилния дизайн дори тесен коридор ще се превърне в уютна и многофункционална стая.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Идеи за малък коридорИдеи за малък коридор
Опции за врати за гардероби с плъзгащи се вратиОпции за врати за гардероби с плъзгащи се врати
Дизайн на коридора в малък апартаментДизайн на коридора в малък апартамент
Проектиране на коридор в малък апартаментПроектиране на коридор в малък апартамент
Интериорът на коридора в малък апартаментИнтериорът на коридора в малък апартамент
Простри тавани в коридора, осветление, снимкаПростри тавани в коридора, осветление, снимка
Ъглова кабина в малкия коридорЪглова кабина в малкия коридор
Вътрешно запълване на гардеробите в коридораВътрешно запълване на гардеробите в коридора
Тесен коридор Дизайн СнимкаТесен коридор Дизайн Снимка
Дизайн коридор в апартамента - интериорна снимкаДизайн коридор в апартамента - интериорна снимка
» » Шкаф за шкафове в тесен коридор Интериор на тесен коридор