Интериорът на коридора в малък апартамент

Направете красив и удобен интериор на коридора в малък апартамент е наистина трудна задача. За съжаление, мнозина не могат да се похвалят с голяма входно антре, защото нашите апартаменти не са достатъчно големи.

Коридорът е мястото в апартамента, където първо влиза човекът, влизащ в стаята. Ако това е достатъчно голямо, то тогава понякога се появява фентъзи лудост.

За да поставите хармонично мебелите и визуално да увеличите пространството, трябва да знаете известен брой трикове.

Един от най-важните принципи за подреждане на коридора може да се счита за минимализъм. собственикът на малък коридор трябва да разбере, че колкото по-различни неща ще се намират в малка площ, толкова по-малко място ще имаме. Строго се забранява затрупването на стаята с всякакви вази, статуетки и рамки.Има няколко основни правила, които трябва да се имат предвид при подреждането на интериора на почти всяка малка стая.

  1. Строго е забранено използването на обемисти мебели. Например, килерът за външно облекло не трябва да заема повече от 45 см. ширината на общата площ на коридора.
  2. Най-добрият начин за решаване на проблема с малко пространство е използването на килера. Вратите му, които се отварят в една и съща равнина със стената, ще ви спестят колкото е възможно повече пространство. Друг трик с използването на килера може да се нарече отстраняване на задната стена, което прави възможно преместването на шкафа близо до стената.
  3. Друг добър съвет се споделя с нас от дизайнерите. Те ни съветват да инсталираме шкаф вместо стая пространство. Една от вратите на кабинета ще действа като врата към съседната стая.
  4. Открити мебели, които заемат много по-малко пространство от традиционните мини коридори и шкафове.

В допълнение към добре подбраните мебели, интериорът на коридора в малък апартамент може да разшири пространството визуално. Използвайте огледало за това. Огледалото може да бъде както плъзгащи врати на шкафове, купе, така и огледала за стена.Не забравяйте и интериорните врати, които е по-добре да се инсталират с очила, които ще позволят светлина в коридора. Ако тази врата от коридора влезе в спалнята, тогава стъклените врати не трябва да се поставят.

Последното лукавство на дизайна на малкия коридор е изборът на цветовата гама, която е най-добре подбрана в светли цветове.

Най-важният компонент на дизайна може да се нарече любов, с която ще подготвите уютното си семейно гнездо.

Осветяване на малък коридор.

На публиката от мрачна и тъмна стая, където само си сменят обувките и свалят външното си облекло, превърнаха се в красива и уютна стая, обърна внимание на осветлението. Осветлението и правилно избраният цвят на вратите за тапети и коридори ще направят интериора на малката игра на коридора и ще ви бъде по-приятно да се върнете у дома.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Цвят на пода в коридораЦвят на пода в коридора
Интериорен дизайн на коридора в апартаментаИнтериорен дизайн на коридора в апартамента
Декор за коридораДекор за коридора
Дизайн на коридора в малък апартаментДизайн на коридора в малък апартамент
Тапети за малък коридорТапети за малък коридор
Проектиране на коридор в малък апартаментПроектиране на коридор в малък апартамент
Интериорът на коридора в частна къща - руски стил на снимкатаИнтериорът на коридора в частна къща - руски стил на снимката
Какво трябва да знаете, когато започвате малък ремонт на коридораКакво трябва да знаете, когато започвате малък ремонт на коридора
Украсяване на коридора с изкуствен камък, как да украсяваме антрето с изкуствен камък?Украсяване на коридора с изкуствен камък, как да украсяваме антрето с изкуствен камък?
Зелен коридор, интериор, стени, мебели, снимкаЗелен коридор, интериор, стени, мебели, снимка
» » Интериорът на коридора в малък апартамент