Интериорът на коридора в частна къща - руски стил на снимката

Интериорът на коридора в частна къща - руски стил

Интериорът на коридора в частна къща може да бъде прост и сбит, и може да бъде фантастичен и гротескен.

Вестибюлът в частна къща изпълнява функции, различни от коридора в апартамента на многоетажна градска къща.

Ако залата "апартамент" - място, където да свали своите дрехи и обувки, които се тресат снега от дрехите си и където те отведе гостите влязоха в къщата, антрето в частен дом - място, където гостите са готови да влязат в къщата. И това е разбираемо - на частната територия гостите са посрещнати на вратата, а от гостите гостите са "освободени" на верандата.

Ето защо коридорът в частната къща е, от една страна, по-декоративен и от друга страна малко по-приложен. В крайна сметка, непосредствено пред вратите на коридора в къщата, за разлика от апартамента, започва външният свят със своята температура, валежи и влажност.

Решаването на интериора на коридора в частна къща може да бъде във всеки стил - съвременните декоративни материали ни дават тази възможност.

Интериор на коридора - изберете стилЗа къща, която се намира в града или в предградията, можете да избирате всякакви стил решения. Разбира се, след бетонните кутии на градските апартаменти собствениците на частни къщи искат да бъдат по-близо до природата. Следователно такива популярни са в градски частен строителен стилове provence, страна, финландски минимализъм и руски стил.

Интериорът на коридора на частна къща в руски стил

Това стилистично решение е най-подходящо за дървени къщи - дървени трупи и дървен материал. И ако в градски апартамент такова решение понякога изглежда умишлено контрабанда, тогава в дървена къща руската стилистика е най-естествената.

Всички довършителни материали, които могат да се използват във вътрешността на коридора на дървена къща, трябва да бъдат от естествен произход. Дърво, камък, естествени мазилки, метал, керамика - всичко това може да се използва за декорация.

Залата в руски стил е най-добрият вариант за дървена къща.Вярвайте, че всяка дървена облицовка или привидно естествени "тухлени" покрития веднага ще добавят докосване на лъжата към привидно предсказания и естествен интериор. Жалко себе си и изхарчените пари - все още трябва да преработвате всичко. Така че, ако замислите руски интериор в дървена къща - използвайте естествени материали.

Мебели за антрета в руски стил

Мебелите в тази ситуация ще бъдат почти излишни във вътрешността на коридора. Една - две пейки от дърво с метално покритие. скрити в гардероба на стената - това вероятно са всички мебели, които могат да бъдат поставени в това пространство.

И не забравяйте да координирате всички интериорни елементи на коридора с цветя предварително - контрастни детайли не са от значение тук. Всеки ярък килим ще бъде изхвърлен от цялостната стилистика. Но манекенът за домашна работа ще бъде прав.

Много собственици на частни къщи, които се опитват да впечатлят гостите от вратата, поставени в коридорите, на вътрешните работи, от които се заселили в руски стил, разнообразие от типични битови предмети - плетени кутии, ковано желязо сандъци, икони и дори чекрък. Това не си струва - най-доброто решение за коридора е най-добрия минимализъм.

Не разрушавайте всичко в купчина - следвайте простотата. И ще имате невероятен, прост и светъл коридор.

И на снимката по-долу можете да видите какви интериорни коридори в частни домове се решават в руски стил или в други стил решения. И да извлекат от тях нови идеи за собствения си коридор.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Цвят на пода в коридораЦвят на пода в коридора
Декор за коридораДекор за коридора
Боядисване на стени - по поръчка - художествена работилница bm khnumБоядисване на стени - по поръчка - художествена работилница bm khnum
Дизайн на коридора в малък апартаментДизайн на коридора в малък апартамент
Вградени гардероби в коридораВградени гардероби в коридора
Проектиране на коридор в малък апартаментПроектиране на коридор в малък апартамент
Дизайн и снимка на частна къща вътреДизайн и снимка на частна къща вътре
Интериорът на коридора в малък апартаментИнтериорът на коридора в малък апартамент
Варианти на декорация и ремонт на стени в коридора Описание на работата, ценаВарианти на декорация и ремонт на стени в коридора Описание на работата, цена
Какво трябва да знаете, когато започвате малък ремонт на коридораКакво трябва да знаете, когато започвате малък ремонт на коридора
» » Интериорът на коридора в частна къща - руски стил на снимката