Вградени гардероби в коридора

Поставете вградените гардероби в коридора е чудесна идея, те са много просторни и благодарение на огледалните врати наистина бута пространство в коридора. Какво да търсите при изчертаване на скица дизайн на гардероба за коридора. Ширината на вратите трябва да съответства на ширината на отделенията.

В коридора предпочитаните врати с огледални платна. Огледалните врати се правят от пода и до тавана, особено при нисък таван. Пространството ще изглежда повече, ще помогне за декориране на коридора с шкафове. Ако не искате да поставите огледало на всички врати, поради причините, поради които ще бъде трудно да ги миете, поставете врати от матирано стъкло.

Не е нужно да правите напречните ребра на вратите. Ако разделите височината на шкафа на много врати, таван "падне" и ще се появи по-долу, особено ако само 2, 5. Освен това, можете да направите едно от крилото на вратата, и втори пълен огледало и двете свързващо вещество.

Освен това, ако гардеробите на отделението за коридора имат комбинирано крило на вратите, това ще струва повече.Вътрешно зареждане на шкафа да определи нуждите и да зависи от това, което ще съхранявате там. Няколко съвета, преди да създадете проекти на гардероби в вградения коридор - как най-добре да организирате вътрешното пространство:1. За да използвате възможно най-ефективно вътрешното пространство на шкафа, е по-добре да направите две малки отделения за външно облекло. Едно отделение за къси дрехи, второто за дълга. Да се ​​направи едно голямо отделение е неудобно, защото някои от нашите дрехи не заемат цялото пространство и има свободно пространство, което се принуждава от кутии. И може да се използва по-ефективно - незабавно да осигури рафтове.

2. Рафтовете за обувки се извършват най-често. Достатъчна височина е височината на обувките ви. Можете да го вземете директно и да го измерите. Рафт за ботуши е по-висок, за летните обувки е по-нисък.

3. Над напречната греда за раменете поставете рафт за шапки и шалове.

4. По-добре е веднага да планирате рафт или куки за чанти, в противен случай те ще лежат навсякъде, където и да са.

Когато създавате проект на вграден гардероб в коридора, вземете и точно сега измерване:

  • На каква височина е по-добре да организираме напречна греда за закачалки. Зависи от растежа. Каква височина е удобна за вас. За да направите това, просто извадете закачалката и я повдигнете, като си представите как я окачите.
  • Дължината на горното ви облекло. По-добре е да пишете колко къси дрехи и колко дълго.
  • Височина и дължина на обувките.

Съвети за избор на вграден гардероб в коридора от Decor4House.ru

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Декор за коридораДекор за коридора
Плъзгащи врати за вграден шкафПлъзгащи врати за вграден шкаф
Опции за врати за гардероби с плъзгащи се вратиОпции за врати за гардероби с плъзгащи се врати
Дизайн на коридора в малък апартаментДизайн на коридора в малък апартамент
Тапети за малък коридорТапети за малък коридор
Плъзгащи врати в нишаПлъзгащи врати в ниша
Проектиране на вградени гардеробиПроектиране на вградени гардероби
Шкаф за шкафове в тесен коридор Интериор на тесен коридорШкаф за шкафове в тесен коридор Интериор на тесен коридор
Как да изберем плъзгащи системи за гардероби с плъзгащи вратиКак да изберем плъзгащи системи за гардероби с плъзгащи врати
Интериорът на коридора в малък апартаментИнтериорът на коридора в малък апартамент
» » Вградени гардероби в коридора