Тапети за малък коридор

Изберете тапет за малък коридор е много трудно. От една страна, дизайнерите твърдят, че светлите цветове визуално разширяват малко пространство. И от друга страна, светлина тапет в коридора - това не е практично.

Особено, ако има домашни любимци и деца в къщата. Бебешки колички и велосипеди могат да се замърсят и да повредят завършването на стените.

Въпреки това с това можете да се справите. Залепете тапета под картината и времето на оцветяване на места, които са силно замърсени.

Друг практичен начин за декориране на стените в коридора е да се очертае стената в горната и долната част. Долу залепени палирани тапети, на фона на които няма да има видима мръсотия. Или отрежете дъното с декоративни панели, които лесно се почистват.

Дизайнът на стените в коридора може да бъде такъв.

Вариант 1.Изберете цвета на тапета под цвета на профила на килера (много често се инсталира в коридора). Ако профилът е сребрист, тогава цветовете на студената светлина ще прилягат на стените и ще използват бордюра. За долната част да поставите тапет бледо лилаво, горна светлина с лек шаблон.

Вариант 2.

Ако формата на пространството позволява - можете да визуално "добавите" коридора към съседната стая.
Това е най-добрият начин за визуално разширяване на пространството. В този случай трябва да имате предвид цвета на пода. Ще бъде ли комбинирано с други близки помещения. Можете да комбинирате две стаи на един етаж. За да видиш от кухнята в коридора, имаше чувство за единство.Стените в кухнята и в коридора трябва да бъдат украсени идентично.

Вариант 3.

Твърди текстурирани рунови тапети за боядисване. Цветът е модерен, изберете:

  • в тона на пода, врати, мебели за коридора,
  • или обратното ги правят ярки и сочни.

След като живеех в апартамент с ярко розови стени и беше вкусно. Душата се радваше всеки път, когато се прибрах вкъщи, подът и вратите в този апартамент бяха цветовете на венге. Това е начинът да създадете стил. Просто не се страхувайте да комбинирате цветовете в интериора.

Тапетите за боядисване са добри, защото могат да бъдат пребоядисани 5 пъти. Ако цветът е наранен или тапетът е замърсен, лесно можете да го опресните с боя. Ярките снимки и снимки ще съживят интериора.

Вариант 4.

Бамбук тапет за малък коридор, като много от естествеността му. Изборът на цвят за такива тапети е малък, но ако желаете, можете да залепите по-тъмни тапети отдолу и на върха с картина.

Препоръки за избор на тапет от Decor4House.ru

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Цвят на пода в коридораЦвят на пода в коридора
Тапет залепване цени тапети залепване Тапет залепване ценаТапет залепване цени тапети залепване Тапет залепване цена
Как да изберем тапет за малък коридор и какъв цвят?Как да изберем тапет за малък коридор и какъв цвят?
Декор за коридораДекор за коридора
Тапети в дизайнаТапети в дизайна
Варианти на декорация на стена с тапетВарианти на декорация на стена с тапет
Проектиране на коридор в малък апартаментПроектиране на коридор в малък апартамент
Интериорът на коридора в малък апартаментИнтериорът на коридора в малък апартамент
Кои тапети за коридора?Кои тапети за коридора?
Цвят във вътрешността на коридора - кой да избере?Цвят във вътрешността на коридора - кой да избере?
» » Тапети за малък коридор