Какъв тапет се препоръчва да поставите коридора в апартамента?

Кой тапет мога да избера за коридора?

10/07/2014 09:20

При избора на тапети в коридора или коридора е много важно да се помни, че това е първата стая в апартамента приветства гостите и създава общо чувство на къща, така че коридора е длъжен да направи впечатление на посетителите на апартамента. Но когато избирате кой тапет да поставите в коридора, трябва да запомните, че повърхността на стените трябва да бъде лесна за почистване и да не събира мръсотия.

Влажна след дъжд дрехи, чадъри и велосипеди, отърсете улиците след домашни любимци и се обляга на стената на децата - всички тези фактори имат силно влияние върху чистотата и механичната устойчивост на повърхността на стените в коридора. Така че мога да използвам тапет по време на декорацията на коридора и кои да изберат?

Експерти ремонт и завършване на помещенията на частния екип "Ремонт 7" препоръчва следните варианти за завършване на стените в коридора на апартамента:Също така, различни комбинации от тези методи са възможни при декорирането на стените на коридора.

Тъй като коридора се нуждае от лесен за измиване и практичен материал, подходящ е да се пере тапети на основата на нетъкани платове. Такива тапети са относително евтини, почти всички граждани могат да ги придобият. В допълнение към тези предимства можете да подчертаете огромно разнообразие от цветове и структури, така че да има възможност за най-претенциозните собственици.

Изберете миещ се тапет за коридора, който ви е необходим, с висока устойчивост на мокро почистване и механични влияния. Между другото, искам да отбележа, че тапетът на базата на винил не е подходящ като камък за котки за надраскване. Странният, но винил тапет не ги интересува.Корк тапет в коридора - друг подходящ вариант. В допълнение към факта, че корковото покритие е хипоалергично и устойчиво на температурни промени и мокро почистване, то също така противодейства на придържането към прах. Следователно, те не могат да се мият често.

Приложението на течни тапети по стените на коридора (коридор) наскоро се превърна в много популярен вариант за декорация на стени. Въпреки че течен тапет трудно може да се нарече тапет, по-скоро е нещо между мазилка и тапет. Основното предимство е възможността за прилагане на този вид довършителни работи дори върху неподготвени стени. Изборът на цветови опции е много широк и можете да почистите повърхността с прахосмукачка. Между другото, ако покриете течните тапети с лак, те могат лесно да се измият.

Ако решите да спрете избора си върху тапета на тапета в коридора, идеалната опция е да поставите измиваемия тапет от винил с тъмни или неутрални цветове. Това обаче не винаги е красиво и много често коридорът с такива залепени тапети ще прилича на кладенец, защото в тази стая почти няма прозорци и слънчева светлина.

Един от важните параметри за избор на тапети за залепване в коридора е не само цветът, но и картината. Например, ярките вертикални ивици върху тапета за коридора могат да изглеждат красиви и стилни само в магазина на щанда. За повечето от нас зоната на коридора оставя много да се желае, така че тапетите с голям цветен модел ще направят малък коридор в апартамента още по-близо и по-неприятно. И необичайните цветове в ярки цветове значително изкривяват осветлението.

Както дизайнерите съветват, за малките коридори тапетът на светлинните тонове е най-подходящ, тъй като те визуално увеличават пространството, което повечето от нас имат малко. При желание коридор pokleit тапети със снимка спрете избора си на по-малките модели и орнаменти, защото голямата красивия му вид най-вече отделен от стената или подходящ за изолиране и зониране на определени области на стаята.

Перфектен за тапети за коридора за боядисване. Структурно фибростъкло повърхност няма да изглежда скучно, дава никаква сянка, те могат да бъдат много прости и преоцветяване това е необходимо, както и характеристиките на трайност и безопасност при пожар правят фибростъкло за коридора на апартамента наистина уникално решение!

Харесва ли ви статията? Споделете го с приятелите си!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Не носещи стени - съвет от адвокати и адвокатиНе носещи стени - съвет от адвокати и адвокати
Тапет залепване цени тапети залепване Тапет залепване ценаТапет залепване цени тапети залепване Тапет залепване цена
Как да изберем тапет за малък коридор и какъв цвят?Как да изберем тапет за малък коридор и какъв цвят?
Декор за коридораДекор за коридора
Дизайн на коридора в малък апартаментДизайн на коридора в малък апартамент
Тапети за малък коридорТапети за малък коридор
Проектиране на коридор в малък апартаментПроектиране на коридор в малък апартамент
Варианти на декорация и ремонт на стени в коридора Описание на работата, ценаВарианти на декорация и ремонт на стени в коридора Описание на работата, цена
Кои тапети за коридора?Кои тапети за коридора?
Какво трябва да знаете, когато започвате малък ремонт на коридораКакво трябва да знаете, когато започвате малък ремонт на коридора
» » Какъв тапет се препоръчва да поставите коридора в апартамента?