Украсяване на коридора с изкуствен камък, как да украсяваме антрето с изкуствен камък?

Украсяване на преддверие с изкуствен камък

Времето на залите, пълен с велосипеди и чували с картофи, беше безвъзвратно изчезнало. Днес в дизайна на тази стая се обръща специално внимание.

Тъй като залата се среща с домакините след труден работен ден и прави първото впечатление на гостите, които идват в къщата. Декорирането на коридора с изкуствен камък ще бъде отлично интериорно решение. Направете тази стая индивидуална и помогнете хармонично да я поставите в апартамента.

Мислейки за дизайна на коридора. на първо място е необходимо да се помни нейната функционална цел. Тази стая, която може едновременно да бъде голям брой хора, и всички те ще трябва да се събуят, свали и да го окачите на закачалка дрехи. В такава ситуация не се изключват оцветените стени или левите петна на тапета.

Каква е надеждността на изкуствения камък преди "стандартните" довършителни материали?

Декорирането на коридора с изкуствен камък ще избегне всякакъв вид щети;

В силата на изкуствен камък няма нужда да се съмняваме, защото дори фасадите на къщите се разрушават;В допълнение, това е доста лек материал, той ще издържа на стените на гипсокартон;

Не е необходимо напълно да отрежете стените с изкуствен камък, достатъчно, за да ги украсите на разстояние от един метър от пода по периметъра на коридора. Това ще предпази пространството от мръсотия и от ноктите на домашни любимци.

Избирайки определен стил за коридора, трябва да се вземе предвид друг, несъмнено важен момент: размерът и геометрията на стаята. Така че, за малки тесни коридори, дизайнът в стил хай-тек ще се приближи. Функционалността излиза на преден план тук, а акцентът е върху структурата. Ето защо, ще бъде много подходящо да погледнете декорацията на коридора с изкуствен камък.Например, една стена в стаята може да се постави с бяла декоративна тухла. Той няма да отнеме много място, но определено ще привлече вниманието. Допълнете интериора с огледала, които визуално ще увеличат стаята. Другата стена ще бъде затворена с мебели.

Ако коридора е достатъчно просторен, то може да бъде изпълнено в класически стил.

Класиката е свързана с фундаменталната, неприкосновеността на традициите. Декорирането на коридора с изкуствен камък ще даде на помещението стабилност. Неразделна част от класическия интериор са колоните, те могат да бъдат завършени и с изкуствен камък. В класическия интериора трябва да бъде без излишни украшения, така че не се претоварвайте украса стая.

Достатъчно е да подчертаете детайлите, да речем, да отрежете вратите и огледалата с изкуствен камък, след това е по-добре да боядисате стени в цветовете на леглото или да поставите твърди тапети. Можете да допълвате и класическата антре с барелефи или гипсови декорации, изработени от изкуствен камък.

Обикновено коридорът е стаята, в която ремонтите се извършват на последно място. И често, изборът на материал се определя от гледна точка на лесна инсталация. Изкуствен камък и в този случай ще бъде отлично решение за интериора.

Например, можете да използвате ултра-детски декоративен камък, който е доста лесен за инсталиране. То не изисква инсталирането на допълнителни ъглови елементи, поради което дори няма да се занимава с професионален завършек.

Вътрешните решения, както в коридора, така и в целия апартамент, са подчинени на вкуса и предпочитанията на собствениците на къщата. Необходимо е обаче да се вземе предвид цялостният стил на цялата стая. Примерен интериор се отличава с факта, че стаите в него са в хармония един с друг, а ансамбълът е обединен от внимателно проектиран коридор.

Декорирането на коридора с изкуствен камък няма да създаде проблеми с почистването. С помощта на домакински спрей и парцал всяка любовница бързо ще се справи с тази задача.

Харесва ли ви статията? Споделете го в социалното. мрежи!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Снимка преглед на декорация на декоративния камък на коридора и апартамента със собствените си ръцеСнимка преглед на декорация на декоративния камък на коридора и апартамента със собствените си ръце
Прагове от изкуствен камъкПрагове от изкуствен камък
Как да лепи изкуствен камък върху тапетКак да лепи изкуствен камък върху тапет
Камина с портал от изкуствен камък снимка в интериораКамина с портал от изкуствен камък снимка в интериора
Завършваме сокола с изкуствен камък, както и вида на този имитиращ фасаден материалЗавършваме сокола с изкуствен камък, както и вида на този имитиращ фасаден материал
Декориране на балкона с изкуствен декоративен камъкДекориране на балкона с изкуствен декоративен камък
Изкуствен камък obiИзкуствен камък obi
Декоративна каменна украса на входа, дъгата, склонове Фото, инструкции, съвети за дизайн Нов камък…Декоративна каменна украса на входа, дъгата, склонове Фото, инструкции, съвети за дизайн Нов камък…
Декориране на камина с декоративна каменна облицовка с изкуствен камъкДекориране на камина с декоративна каменна облицовка с изкуствен камък
Облицовка на камината с изкуствен камък - украсяване на камината с декоративен камъкОблицовка на камината с изкуствен камък - украсяване на камината с декоративен камък
» » Украсяване на коридора с изкуствен камък, как да украсяваме антрето с изкуствен камък?