Дизайн на коридора в малък апартамент

За да създадете дизайн на коридора в малък апартамент трябва да работят усилено. Искам коридорът да бъде просторен и просторен и има място за съхранение на дрехи и неща. Площта на коридора обикновено е доста малка 1-2 квадратни метра. м. Конфигурацията е напълно неудобна - дълга, тясна и тъмна.

Повторното разработване не винаги е разумно решение. Необходими са коридори, тъй като живеем в студена страна. И студът остава в коридора, когато влизаме в апартамента, и не влизаме веднага в стаите, охлаждайки ги.

Мебелите за малък коридор в никакъв случай не избират тъмна. Ще изглежда точно като килер или тъмнина. Мебелите за коридора са бели, а не винаги практични. Необходимо е да изберете компромис, може би сивата мебел ще направи. Украсете сивото мебели могат да бъдат сини детайли.

Кабинет мебели за малък коридор също не се вписва, тя е твърде тромава и създава усещането, че няма достатъчно място. Много по-интересно ще бъде интериорът на малкия коридор, когато се използват модулни мебели. Подходящи рафтове под тавана, за съхранение на сезонни дрехи в кутии. Или мецанин с матирано стъкло. Открити рафтове и куки за дрехи - много удобни. Те могат да се използват в малки апартаменти, където практически няма входно антре. Това е малко копейка в стандартната къща P44T.

Входната врата към апартамента трябва да бъде уникално модерна, без да има тапицерия от коззама. Вратата, която води от коридора към стаята, го прави лек, но без стъкло. Ако някой дойде късно вечерта и спи в стаята, светлината може да се събуди.

решения:

  • Гардеробното отделение, чието вътрешно съдържание може да бъде направено според вашите изисквания, е в състояние да побере много дрехи. Ъгловите шкафове на купето не са толкова функционални, колкото правите.
  • Огледала, за да се създаде коридор дизайн в малък апартамент, са просто се изисква. Просто не спирайте на едно единствено огледало. Направете огледална стена. Видях дизайнерско решение - стена от много огледала с различни размери в различни рамки. Изглежда невероятно. Ако е страшно да направите такива неща, изберете няколко квадратни огледала или огледала под формата на вълна.
  • Допълнително осветление на стената.
  • Стилни картини и фотографии - ще дадат пълна интериорност, дори ако се намират под тавана.

Основната страница на студиото за виртуално проектиране.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Цвят на пода в коридораЦвят на пода в коридора
Декор за коридораДекор за коридора
Интересно решение за малък апартаментИнтересно решение за малък апартамент
Тапети за малък коридорТапети за малък коридор
Проектиране на коридор в малък апартаментПроектиране на коридор в малък апартамент
Интериорът на коридора в малък апартаментИнтериорът на коридора в малък апартамент
Простри тавани в коридора, осветление, снимкаПростри тавани в коридора, осветление, снимка
Интериорът на коридора в частна къща - руски стил на снимкатаИнтериорът на коридора в частна къща - руски стил на снимката
Цвят във вътрешността на коридора - кой да избере?Цвят във вътрешността на коридора - кой да избере?
Ъглова кабина в малкия коридорЪглова кабина в малкия коридор
» » Дизайн на коридора в малък апартамент