Плъзгащ се гардероб в малкия коридор

В началния етап, преди да поръчате гардероб в малкия коридор, трябва да определите местоположението и размера на мебелите. Много хора смятат, че ъгловите мебели са идеални за малки стаи. Тъй като всички ъгли се използват, нищо не е празно. Това обаче е погрешно мнение.

Не поръчвайте ъглов шкаф на купето в малкия коридор. Тя ще се окаже малка и напълно нефункционална. Много дрехи в него просто не могат да се поберат. В този ъгъл мебелите заемат много пространство, коридорът ще изглежда стегнат. Малка стая със счупени линии обикновено е хаотична и поради това изглежда претрупана. Дори ъгловият шкаф на купето в малкото антре с напълно огледални врати не е спасение.

Ако ъглов шкаф е 90x90, тогава е удобно да се съхраняват дрехите в него. Ако размерът на стаята позволява, тогава ъглов шкаф в малкия коридор е по-добре да се направи нормален размер, в противен случай кабинетът ще бъде, но нещата все още не са къде да добавите.

В ъгъла на килера в малкия коридор не е подходящ. По-добре е да изоставите подобна идея и да направите класически висок гардероб.При малки размери на залите, дълбочината на отделението може да бъде 40 см. Закачените в този шкаф са разположени в корпуса. Механизмите за плъзгащи врати се хранят на около 10 сантиметра от пространството. Използването на люлеещи се врати е по-удобно и по-лесно, особено за деца, така че шкафовете в малък коридор трябва да бъдат проектирани въз основа на това, че и по-младите членове на семейството ще ги използват.

Какво трябва да помислите, когато проектирате вашите гардероби в малка антре.

Размери и форма на гардероба. В много отношения размерът зависи от размера на коридора, но не само. На първо място трябва да решите какви неща планирате да съхранявате в него: само тези, които носите сега, или да съхранявате сезонни дрехи и обувки. От това ще зависи от вътрешния запълване на гардероб и оформлението на рафтовете.Модерните купе-шкафове в коридора имат много функционален пълнеж. Това не са само традиционните чекмеджета и рафтове, но и:

  • контейнери и прибиращи се модели за съхраняване на обувки,
  • багажник,
  • различни видове закачалки,
  • Пръти с рамене за външно облекло,
  • прибиращи се куки,
  • карусел ...

Дори малък килер в коридора може да има мобилни и прибиращи се структури, като пантографи, "карусели" и асансьорни асансьори, които са много удобни за използване и значително пестят пространство. По принцип има три отделения във вътрешното запълване на кабинета:

  1. Среден, най-просторен за външно облекло.
  2. Топ за шапки и ръкавици.
  3. Долна част за обувки.

Много е важно да изберете правилния цвят и дизайн на вратите и рамките: традиционни съвети за малък коридор да се даде предимство на светлите цветове на мебелните фасади и огледалата на плъзгащите се врати. Огледалото и светлината входно помещение с гардероба на отделението е по-приятно за живот от тъмно и тъмно.

Обърнете внимание на материалите, от които са направени шкафовете за малки коридори. На тях зависи крайната цена на кабинета.

Последното докосване е осветление. Най-малкият килер в коридора ще изглежда по-добре, ако поставите прожектори в него. Те консумират малко енергия и са достатъчни за осветление. Задачата на вътрешното осветление на шкафа прави възможно най-удобното използване на кабинета в случай на ниско осветяване на самия коридор, а също и за покриване на самите складове.

Съвети за организиране на малък коридор.

Във всеки коридор до вратата можете да направите малка отворена закачалка, буквално няколко куки, малък рафт за обувки и над нея огледало, така че мръсотията да не се разпространява. Това е много практично решение. Огледала, светъл цвят на мебелите, допълнително осветление в малки коридори е добре дошъл. До коридора стил в съчетание с целия апартамент, гардероба отделение в малък коридор, изберете същия стил.

Струва си да разгледаме мебелите на Икея. Стилът на мебелите е подходящ за почти всеки интериор. Има интересни неща, като подвижна багажник с куки, разпределени навсякъде в рафта отдолу, вградени кутии, според функционалните кошници се харесваха: триизмерни и всичко е видимо, особено когато детето търси нещата си. Не се отказвайте от естетиката. Когато всеки ъгъл в апартамента е украсен с вкус и грижовен, е по-приятно да живеете в такъв апартамент.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Малък ъглов дизайн на кухнятаМалък ъглов дизайн на кухнята
Дизайн на коридора в малък апартаментДизайн на коридора в малък апартамент
Гардероб в спалнятаГардероб в спалнята
Шкаф за шкафове в тесен коридор Интериор на тесен коридорШкаф за шкафове в тесен коридор Интериор на тесен коридор
Как да изберем плъзгащи системи за гардероби с плъзгащи вратиКак да изберем плъзгащи системи за гардероби с плъзгащи врати
Интериорът на коридора в малък апартаментИнтериорът на коридора в малък апартамент
Изберете ъглов шкаф в кухнятаИзберете ъглов шкаф в кухнята
Ъглова кабина в малкия коридорЪглова кабина в малкия коридор
Вътрешно запълване на гардеробите в коридораВътрешно запълване на гардеробите в коридора
Изберете ъглов шкаф в банята. Оптимални решения за малки стаиИзберете ъглов шкаф в банята. Оптимални решения за малки стаи
» » Плъзгащ се гардероб в малкия коридор