Варианти на декорация и ремонт на стени в коридора Описание на работата, цена

Как да направите стени в коридора?

Ремонтът и декорацията на стените в коридора са неразделна част от реконструкцията на цялото жилище като цяло. Неговият дизайн не е отделен от избрания дизайн на апартамента. Така украсените в стила на "модерната" стая изискват логически последващ стил във всички останали помещения. Това означава, че стените в коридора на апартамента са по-добре боядисани с гладка мазилка от модерни, специално проектирани за този вид декоративни бои. Снимка за поправката на Хрушчов със собствените си ръце можете да разгледате нашата страница.

Гланцовото покритие, създадено от тях поради отразяването на светлината, ще направи стаята по-просторна. И за да съживите празното пространство, можете да използвате огледала на оригиналната форма, гравюри на определена тема и ярки приказни модни аксесоари. Разбира се, никой не се намесва в извършването на украсата на стените в коридора под камъка, но как изглежда тази новопоявила се пещера до ултрамодерните мебели? Снимки на ремонта на коридора в Хрушчов са показани на нашата страница.Но дори и с най-модерния подход за ремонт на апартамент, изборът на цвета на стените в коридора е много консервативен. Тук само приемливи светлинни тонове са приемливи, чието присъствие може да създаде илюзията за свободно пространство. Съгласете се, това е важно в нашите, а не в най-просторните апартаменти.Също така, ремонтът на стените на коридора е тясно свързан с използвания материал за подови настилки. Линолеумът е добре комбиниран с тапети, обърнати към стените под камъка с подова настилка от гранит, а с ламинат се изисква да покрива стените на коридора с MDF панели. Последната "двойка", съчетана с спокойни светлинни нюанси, позволява да се даде на стаята мекият комфорт на една руска къща, изработена от естествено дърво. Появата на предната повърхност както на ламината, така и на панелите, така надеждно отразява структурата и шаблона на дървото, че е трудно за обикновен човек да види разликата между тях. Добавете илюзията и тактилните усещания на кожата в момента на докосване на готовата повърхност. Снимка на ремонта на коридора в Хрушчовка виж по-долу.

Някои съвети:

  • Ако живеете в нова сграда с високи тавани, ремонтът на коридора в апартамента може да бъде направен под всякаква форма - всички цветове и текстури могат да се използват в такъв интериор. На снимката може да се види.
  • Ако искате да поправите коридора в Хрушчов, тогава най-вероятно пред вас е трудна задача, тъй като коридорите в Хрушчов обикновено са с буквата "G" или дори по-извити. В този случай простотата е най-добрата помощ. Колкото по-малко такъв коридор ще приюти различни теми, толкова по-удобно ще бъде;
  • Ремонт в малък коридор също няма да толерира различни бръснати елементи в дизайна. Максимумът, който можете да си позволите, е закачалка в ъгъла и компактна стойка за обувки.

Ремонтът в тесен коридор може да се облекчи чрез отстраняване на стената в съседство с коридора на стаята, но първо се уверете, че стената не носи. По този начин получаваме голямо открито пространство. Също така добра опция е да съчетаете коридора с хола. При ремонта на коридора, както във всяка стая, е важно да се отгатне в две неща - цвят и стил. Ако всичко това се съчетае - ремонтът на коридора се оказа успешен.

Коридор стена декорация снимка

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Цвят на пода в коридораЦвят на пода в коридора
Декор за коридораДекор за коридора
Дизайн на коридора в малък апартаментДизайн на коридора в малък апартамент
Проектиране на коридор в малък апартаментПроектиране на коридор в малък апартамент
Дизайн на тавана в коридора на фантазията и творчествотоДизайн на тавана в коридора на фантазията и творчеството
Простри тавани в коридора, осветление, снимкаПростри тавани в коридора, осветление, снимка
Цвят във вътрешността на коридора - кой да избере?Цвят във вътрешността на коридора - кой да избере?
Проектиране на тавана в коридораПроектиране на тавана в коридора
Простри тавани в коридораПростри тавани в коридора
Какво трябва да знаете, когато започвате малък ремонт на коридораКакво трябва да знаете, когато започвате малък ремонт на коридора
» » Варианти на декорация и ремонт на стени в коридора Описание на работата, цена