Дизайн на коридора снимка Интериорна декорация на коридора в апартамента

Декоративна интериорна украса на коридора

Добър ден, скъпи читатели на блога Home-ideas.ru. Днес искам да продължим разговора, започнал в темата "Избор на мебели за малък коридор". В него аз пишех за това как правилно да избирам и да поставяме шкафове, да оптимизираме оптимизацията на свободното пространство. Ако не сте прочели този материал, съветвам ви да погледнете. Време е да поговорим за декоративния дизайн на интериора. Нека да разгледаме снимките и да научим как да изберем правилната цветова схема и да декорираме коридора така, че да изглежда стилно и да предизвиква само положителни емоции.

Всяка къща, като театъра, започва с закачалка. Тук гостите получават първото впечатление от нашия живот. И ако залата е украсена с вкус, тя със сигурност ще бъде включена в полза на собственика на апартамента. Освен това, красивият декор също е повод да започнете разговор, това ще ви помогне да избегнете неудобството, което често се случва, когато хората идват да посетят за първи път. Да, и ние самите ние ще се радваме всеки ден да се върнем в къщата си, топлина и комфорт от вратата, помагайки да избягаме от шума и суетата на работата.

В много от апартаментите коридорът е един вид кръстопът, през който преминават ежедневните начини на живот на домакинството: от стая до стая, кухня, баня. Повечето домакини се дразнят, когато видят разстройство в своята област. За съжаление, в голямо семейство, най-често коридора става епицентър. Особено през зимата. Придвижвайки се в апартамента, постоянно се вливаме в него, раздразнението расте. Но може да има обратна ситуация! Когато преминем през коридора, окото не пада върху изоставеното яке, а погледва снимките, които предизвикват в сърцето ни топли спомени, се придържат към ярките цветни петна на декорните предмети. Как да направите коридора източник на положителни емоции и добро настроение? Нека да го разберем.

Да започнем с цветовото решение на коридора. В нашите домове най-често тук се използват нюанси на кафяви, меки пастелни цветове. Защо тази традиция е била водена е неразбираема. Може би защото в нашата страна за много семейства коридорът и коридорът са били често срещани и никога не се е случвало на никого да им обръща внимание.

В типичните апартаменти тази зона е лишена от естествена светлина, така че ние трябва да доставим светлината тук сами - с помощта на различни лампи и правилно разположени огледала. Както вече знаем, за малки тъмни стаи идеалното решение е дизайн в бяло. Но в този случай това едва ли е подходящо, защото тази зона е тясно свързана с улицата. Между другото, в интериорните списания можете да намерите много бели коридори. Много съблазнителен поглед, но в ежедневието те ще носят само постоянно главоболие на домакинята. Твърде леки стени на входната врата - решение за горещи страни, където няма дъждовен дъжд и снежни бури.Интериорът на коридора в тази снимка е подходящ за нашата страна. Благородният розов нюанс на стените се вписва добре в светлите мебели. Красива декоративна украса, орхидея в саксия. Няколко източника на осветление, интензивността на светлината се усилва, отразявайки стъклената повърхност на плота, огледалото, хромирания хардуер. Харесват ми такива случаи, те са евтини, покриват - бреза фурнир, бял дъб, клен. Добре отразявайте светлината, лесно се почиства от мръсотия, просторен. Подходящо решение за проектиране на коридора в модерен градски стил.

Ето още един добър пример за цветово решение на коридора. Разбира се, при условие че белите обувки лесно се почистват от замърсяване. Този дизайн подкупва зелените стени, наличието на снимки и малки трикове, като долната редица куки за чанти. Може да се види, че такъв интериор е създаден не за каталог, а за живи хора. Залата подчертава индивидуалния стил на домакините и позволява на гостите да се запознаят със съдържанието на семейния албум от прага. Както и розово, в предишната снимка, зелената се отнася до цветята, които създават добро настроение.Изборът на цветова гама, преди всичко обръщат внимание на топлите цветове (те правят интериора по-удобен), особено в светлите си нюанси, така че да е по-просторен. С тяхна помощ ще настроите общото настроение на коридора, студените цветове ще бъдат подходящи като допълнение.

Нека да преминем към въпроса как да украсяваме коридора. Вече се докоснахме до декора на стените с фотографии - това е добра и ефективна техника. Подходящи теми, които винаги увеличават настроението - усмихнати роднини, забавни снимки на вашите деца, места за почивка. Можете също така да окачите цветни картини, рисунки, колажи тук.

За стените в коридора са подходящи специални тесни рафтове за декоративно декориране на помещения. Те могат да поставят карти и картини, различни фигури, вази и други неща, които предизвикват приятни спомени.

Дизайнът на коридора е оживен от изкуствени цветя. Сега те започнаха да правят много високо качество, понякога трябва да се докоснете, за да разберете дали те са реални (като нашата орхидея на снимка с розов дизайн).

Вестибюлът е немислим без закачалки и куки, днес в магазините на малки неща за интериора можете да намерите много интересни предмети, които ще добавят уникално очарование към къщата. Няколко малки огледала с различни форми ще подобрят впечатлението.

Красива украса на коридора ще помогне на декоративни стикери. Тяхното предимство е, че в допълнение към стените, те се нанасят върху всяка гладка повърхност, така че да могат да запълнят голите странични стени на шкафовете и да украсят плъзгащата се врата. Да, и за предната врата ще излезе нещо интересно.

Уютът на вашия коридор ще добави декоративни възглавници на пейката, мека османка с текстилна тапицерия, елегантен банкет. Понякога този привидно незначителен детайл завършва интериора, прави го хармоничен, свързва всичките си елементи в един.

Днес говорихме за дизайна на коридора, подходящ за нейните цветови комбинации и възможни приеми за декорация, гледани снимки на интериора. Надявам се, че този материал е интересен и полезен за вас!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Цвят на пода в коридораЦвят на пода в коридора
Домашна интериорна декорацияДомашна интериорна декорация
Декор за коридораДекор за коридора
Дизайн на коридора в малък апартаментДизайн на коридора в малък апартамент
Проектиране на коридор в малък апартаментПроектиране на коридор в малък апартамент
Варианти на декорация и ремонт на стени в коридора Описание на работата, ценаВарианти на декорация и ремонт на стени в коридора Описание на работата, цена
Интериорът на коридора в частна къща - руски стил на снимкатаИнтериорът на коридора в частна къща - руски стил на снимката
Цвят във вътрешността на коридора - кой да избере?Цвят във вътрешността на коридора - кой да избере?
Компютърно бюро във вътрешността на снимка на малък апартаментКомпютърно бюро във вътрешността на снимка на малък апартамент
Украсяване на коридора с изкуствен камък, как да украсяваме антрето с изкуствен камък?Украсяване на коридора с изкуствен камък, как да украсяваме антрето с изкуствен камък?
» » Дизайн на коридора снимка Интериорна декорация на коридора в апартамента