Какво е по-добре да купувате порцеланови каменни изделия или ламинат?

Какво е по-добро порцелан или ламинат?

Сред цялото разнообразие от керамични плочки, порцеланови камъни се характеризират с висока износоустойчивост и издръжливост. Отличителна черта на порцелановите камъни е, че те са по-силни от естествения камък. Съответно, експлоатационният живот на такава плочка е неограничен.

Какво е по-добре да купувате порцеланови каменни изделия или ламинат?

Моля, в статията по-долу - предимствата и недостатъците на керамичния гранит и ламинат. Надяваме се, че тази статия ще ви помогне да се ориентирате, кой от материалите, които по-добре купувате в този случай.

Можем само да Ви препоръчаме да обърнете внимание на факта, че под дървото Italon Greenlife има плочка. а също и много подобен на ламинат порцеланови каменни изделия Freedom (Italon Freedom серия), който ще замести идеално избрания ламинат и ще продължи много по-дълго.

Какви са предимствата и недостатъците на керамичния гранит?

Керамичните гранитогрес са много устойчиви на агресивна среда - замръзване, влажност, топлина, температурни промени и различни механични влияния. Техническите характеристики на керамичния гранит позволяват да се използват не само в помещенията, но и на улицата.Минимална вероятност (0,0001%) от алергични реакции или други рискове за здравето при използване на порцеланова къща.

Керамична гранитна плочка - идеално покритие под "топъл под," като запазва топлината и е устойчива срещу нагряване.

Когато полагате керамичен гранит върху пода, трябва да имате предвид, че той е само на равна повърхност. Залепва се със специално лепило и шевовете се втриват с нискозърнеста мистрия с подходящ цвят. След края на полагането е необходимо всички остатъци от фугите да се отстранят от повърхността. С това полагане, вашият под ще бъде не само силен, но съвършено равен.Според вида и структурата на повърхността, керамичният гранит се отличава, полира, матира, остъклява, полупруктурира. Необходимо е да се вземе предвид структурата на повърхността на плочката при избора на керамичен гранит за този или този интериор. Например, не поставяйте полиран порцелан в баните - това е просто опасно.

Порцелан за дълго време не губи оригиналния си вид, запазва дълбок цвят и модел и дава на сградите и стаите красота и изтънченост. Керамичните гранитогрес могат да имитират дърво, естествен камък, метал. Едно от най-важните предимства на керамичния гранит е неговата екологична безопасност. Суровината за получаване на този материал се различава малко от суровината за производството на порцелан. Керамичният гранит не създава токсични изпарения, поддържайки чистотата и безопасността на помещенията.

Какви са предимствата и недостатъците на ламината?

Ламинатът е изкуствено създадено подово покритие, което много прилича на паркет. Външно ламинатът изглежда като обикновен паркет, но "отвътре" има много основни различия. Снимката на ламинат може да имитира не само дърво, но и камък, метал и други повърхности.

В зависимост от очакваното натоварване ламинатът е разделен на 31, 32 и 33 класа.

Ламинат 31 клас не е скъпо подово покритие, се препоръчва да го използвате у дома с малки товари.

Ламинат 32 клас - по-трайни, издържа на товара от петите. Много често купуват такъв ламинат в Екатеринбург. Препоръчителни стаи - в апартамент или офис с малко движение.

Ламинат клас 33 - най-издръжлив клас. Издържа почти всички механични ефекти. Препоръчва се да се използва в офиси, в промишлени зони или вкъщи с граница на безопасност.

Водоустойчивостта на ламинат е мит. През цялата ни кариера не сме виждали повече от един сертификат, посочващ водната устойчивост на ламината. Но ако внезапно покажеш ламинат, който не набъбва във водата, трудно е да си представиш колко химията има в него, издуването на дървото е естествен процес. Ето защо, обърнете внимание на екологичността на материалите.

Бизнес идея: производство на вибриращи тротоарни плочи

Искате да знаете всички характеристики на производството на вибриращи плочи? След това сте добре дошли - прочетете следната статия.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Фасаден гранит под камъкФасаден гранит под камък
Мразоустойчив керамичен гранит - най-добрият вариант за улицатаМразоустойчив керамичен гранит - най-добрият вариант за улицата
Керамични плочки за ламинатни решения за проектиране на проблемиКерамични плочки за ламинатни решения за проектиране на проблеми
Керамичен гранит под камъка - най-добрият подКерамичен гранит под камъка - най-добрият под
Проектиране на подов дизайн в кухнята от плочки, ламинат, порцеланови плочки, снимкаПроектиране на подов дизайн в кухнята от плочки, ламинат, порцеланови плочки, снимка
Плочка от порцеланови плочки - характеристики, монтажПлочка от порцеланови плочки - характеристики, монтаж
Водоустойчив ламинат за баняВодоустойчив ламинат за баня
Порцеланови каменни изделия за избора на баня и характеристиките на материалаПорцеланови каменни изделия за избора на баня и характеристиките на материала
Керамичен гранит за баня, плочки за снимки и декорацияКерамичен гранит за баня, плочки за снимки и декорация
Порцеланови каменни изделия за цокълПорцеланови каменни изделия за цокъл
» » Какво е по-добре да купувате порцеланови каменни изделия или ламинат?