Декорация на стени със собствени ръце, дизайн, декорация, декорация, примери за снимки, видео

Декорирайте стените със собствените си ръце.

основен > стени > Декорирайте стените със собствените си ръце.

Декорацията на цялата стая играе важна роля в възприемането на цялостния интериор. Колко богато и красиво стаята нямаше да бъде обзаведена, празните й стени можеха да развалят общото впечатление. Ще има впечатление за недовършен дизайн и нещо ще се пропусне. Не е необходимо да използвате услугите на дизайнер, за да украсите стените. Можете напълно да се справите сами.

Боядисване с бои.

Един от най-красивите начини за декориране на стените е тяхната картина. Този декор се практикува дори във времена на дворци и храмове, когато истински майстори покриват стените с красиви стенописи. Технологията на живописта остава същата като в тези отдалечени времена и дори става още по-опростена. В края на краищата, за декора днес използвайте иновативни довършителни материали и видове бои.

  • След подготовката за боядисване (замазка, грундиране) можете да продължите направо към чертежа върху тях.
  • Ако сте художник или имате художествени умения, можете да започнете да рисувате директно върху стената с бои.
  • И ако творецът в теб не се е събудил, по-добре е да купуваш или изтегляш шаблони от World Wide Web. Шаблони се прилагат към стената, или веднага обграждат бои или молив, и след това се пристъпи към очертаването на шаблони мастила вериги.

Преди да се придвижите директно към картината, е необходимо да разгледате бъдещия рисунък и връзката му с общия интериор на стаята. Например, за детската стая има солидна живопис с ярки и големи рисунки и за хола ще бъде подходящ за голям елемент, но само на една стена. Създаването на визуална илюзия с помощта на рисуването може да увеличи или намали пространството. Този дизайн е в състояние да създаде уют и хармония, можете да украсите дори прозорците през Новата година.Снимки и огледала вътре.

Идеята за правене на снимки или огледала като част от старата. Нашите прабаби са украсени с черно-бели снимки на стената. Апартаментът със семейни снимки на стените има специален чар и изглежда гостоприемно и уютно. За да създадете специална атмосфера в апартамента и хармонично комбинирайте различните снимки, трябва да експериментирате с размера на снимките и цветовата схема на рамките.

Не се придържайте равномерно на ред изображения с еднакъв размер - изглежда скучно и непривлекателно. Можете да създадете композиция от малки снимки и в центъра на тях, за да подредите голяма снимка. Можете да поставите само една, но голяма и светла снимка на стената. И можете напълно да стените цялата стена със снимка с еднакъв размер.

Когато избирате изображения за дизайн, вземете под внимание атмосферата на помещението, в което ще бъдат поставени. Така че вашите романтични снимки ще се поберат в спалнята, по-общите семейни стаи в хола и веселите, весели снимки в детската стая. Огледалата са неразделна част от всеки интериор, едва ли някой може да живее без него. За да украсите стената, достатъчно е да изберете интересна рамка за огледалото.Можете да направите рамка от стари дървени clothespins. акрилни бои - и всичко това в края на краищата, за да покрие с лак. Голямо огледало може да се постави в спалнята, всекидневната или коридора, като завършва и очарова. В детската стая е желателно или малко огледало, или изобщо липсата му. И най-важното, не забравяйте, че с огледала е важно да не прекалявате, в противен случай стаята ще стане неудобна.

Приложение от стикери и остатъци от тапет.

Моделите върху стените на стикерите и останките от тапети са най-лесната, опростена и оригинална версия на декорацията. От тях можете просто да оформите всеки модел и да го поставите спретнато на стената. За да направите модела съвместим с вашите идеи, го изтеглете предварително на компютъра и не забравяйте да го мащабирате.

За детски стикери и приложения на останките от тапет е по-добре да се направи ярка. а за останалите стаи можете да използвате пастелни тонове. В допълнение към изготвянето на приложения от останките от тапети можете да изрежете чертежи и надписи от тях и да украсите стените с тях. За да избегнете подобен дизайн, трябва да изберете контрастиращ тапет. Можете да лепете кутии от под бонбони с малки различни парчета тапет и ги поставете на няколко реда (обикновено 3x3 или повече). Тази украса е лесна за привързване и изглежда много добре.

Можете да вмъкнете парчета тапети в рамки или в малки кутии от под шоколадите с лъкове - тази украса е подходяща за кухнята. Можете да си купите специални винилови стикери за стени. което ще направи вашия интериор уникален. С използването на такива стикери можете да преобразувате стаята или да промените радикално общия интериор.

Снимки от плата и бродерия по стените на стаята.

Снимките от плата ще ви помогнат да украсите стаята, като я завършите. Тя ще изглежда много добре съставена от няколко картини с различни тъкани, но цялостния цвят във всяка от тях. Такива картини могат да бъдат направени както от едно парче плат, така и от отделни пластири. Ако имате парче плат с голям шаблон, можете да направите няколко картини от него и да го окачите под формата на композиция. В този случай снимките трябва да бъдат създадени със същия размер и те не трябва непременно да се окачват близо една до друга. Отдалечеността ще даде на този състав особен чар.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Декорация на апартамента от собствените си ръцеДекорация на апартамента от собствените си ръце
Декориране на саксии за цветя със собствените си ръцеДекориране на саксии за цветя със собствените си ръце
Как да украсите стена със собствените си ръцеКак да украсите стена със собствените си ръце
Интересни идеи за домаИнтересни идеи за дома
Артистичното боядисване на стените е уникален интериор!Артистичното боядисване на стените е уникален интериор!
Изкуство живопис, като декор на интериораИзкуство живопис, като декор на интериора
Декорация на глуха стена - всички най-интересно!Декорация на глуха стена - всички най-интересно!
Как да украсяваме стена?Как да украсяваме стена?
Декор на стените в хола красивите примери за интериора на стаята на снимкатаДекор на стените в хола красивите примери за интериора на стаята на снимката
Декорирайте мебелите за себе сиДекорирайте мебелите за себе си
» » Декорация на стени със собствени ръце, дизайн, декорация, декорация, примери за снимки, видео