Декор на стените в хола красивите примери за интериора на стаята на снимката

Стилен декор на стените в хола

Така че е обичайно сред хората, че дневната във всяка къща остава най-важната и празнична елегантна стая. Тук се провеждат семейни тържества, събирания с приятели и роднини. И задачата на собствениците на къщата е да създадат в такава важна стая такава атмосфера, която да е в състояние да съчетае не само тихите семейни фенове, но и шумни празници. Невъзможно е да се каже недвусмислено какво точно трябва да се обърне специално внимание при декорирането на стая, всичко е важно тук: мебели, стени, подови настилки, таван и дори малки декоративни детайли, които допълват интериора. В същата статия ще обсъдим стените и най-популярните варианти за декорация и декорация.

Обикновено декорацията е подложена на свободни участъци от стени над дивана, телевизор и камина. но трябва да се отбележи, че изборът на елементи, които ще бъдат поставени на стената, трябва да се подходи с пълна отговорност и разбиране, защото от тези подробности ще се определи общата картина на стаята.

Стилът на хола и декор на стенитеЕстествено, първото нещо, което трябва да се определи, започвайки ремонт в хола - е стилът на стаята. Това е, въз основа на стила на интериора на тази стая, трябва да разгледа възможните възможности за декорация на стените. Тя може да бъде най-различни панели, модулни или стандартна снимка, огледалото за слънце и всички видове други ярки елементи на стената, която не само ще направи контраст на стаята, но ще се свържат различни мебели и текстури, използвани в интериора.За малките градски апартаменти, всекидневната с нови стилове с еклектични нотки е перфектна. Например градският стил, прилепнал към него, е достатъчно лесен за създаване на тематичен интериор. Това може да бъде дизайн с фини японски мотиви или дизайн, демонстриращ любов към фауната. Оригиналното решение тук ще бъде т. Нар. Модулни картини или 3D панели. В такъв интериор, тесни рафтове за снимки, както и модерни снимки от импровизирани материали и всякакъв вид плакати, ще се поберат лесно.

За селски стил, всички видове ръчно изработени шедьоври са идеални. Например, това може да бъде състав на различни цветни и диаметърни купи, извити от въжета или плетени от слама. Такъв декор на стената ще бъде отлично допълнение към тихите мебели и повърхностното покритие. И така, за да не излезе от общата картина на стаята, тя може да бъде подкрепена с декоративни възглавници за диван.

Един от любимите стилове на дизайнерите за дизайна на малки всекидневни е стилът на Прованс. И въпреки че, всъщност, това е един вид стил на страната и отразява пътя на френското село, той е идеален за градски апартаменти. Тук стените са подходящи тапети с пастелни оцветители американ, който ще изглежда много декоративни плоскости или рамки от огледала, покрити с текстил или направени от дърво и боядисани под въздействието на избелели от слънцето цветове.

Друг доста популярен интериорен стил за всекидневната е ретро. И може би тук е, че има много възможности за декорация на стените. Започвайки с прости плакати със звезди от последните години и завършващи с най-нестандартни решения, като например композиции от гуми от колела или гипсови таванни гнезда.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Примери за завършване на стениПримери за завършване на стени
Интериорен дизайн на малка всекидневнаИнтериорен дизайн на малка всекидневна
Красива тапет за стенитеКрасива тапет за стените
Декорация на маса за почивка ФотографияДекорация на маса за почивка Фотография
Декорация на апартамента от собствените си ръцеДекорация на апартамента от собствените си ръце
Новогодишен декор на апартаментаНовогодишен декор на апартамента
Моден интериорен дизайнМоден интериорен дизайн
Създайте есенен декорСъздайте есенен декор
Дизайн с романтична дизайнерска спалняДизайн с романтична дизайнерска спалня
Всекидневна Дизайн 18 кв. М Тайната на хармониятаВсекидневна Дизайн 18 кв. М Тайната на хармонията
» » Декор на стените в хола красивите примери за интериора на стаята на снимката