Дизайн с романтична дизайнерска спалня

Задачата за обединяване на спалня и хол се случва, когато ремонтирате апартамент доста често. Тази необходимост възниква в едностаен апартамент и двустаен апартамент, където живее семейство с дете. Поради липсата на още една стая, родителите трябва внимателно да планират разположението на хола, така че да има и пълно легло.

Много хора предпочитат да спят на дивана. Но не съм поддръжник на мека мебел. Особено след като смених дивана до леглото с добър консул на матрака. Спалнята трябва да бъде във всеки, дори и в най-малкия апартамент, а в тази спалня трябва да има легло. За да направите дизайна на спалнята, решете къде ще стои леглото и разделете помещението на две зони. Определете какво, стаята ще бъде разделена на зони. Има много опции за разделяне на стаята в зони. Отделете една зона от една спалня:

  • различни подови покрития,
  • отворени рафтове,
  • завеси,
  • gipsokartonnaya дял под формата на стълба или дял на друга форма,
  • gipsokartonnaya дял с плъзгащи се врати - тази опция, ако искате напълно ограда на спалнята от шума на хола,
  • Стайлът на Ике.


Искам да покажа пример за дизайна на хол - спалня от 15 кв.м., която се изработва с помощта на мебелите Ikea. Оформлението на стая с квадратура 15 кв. М и целия апартамент изглежда така (снимка с възможност за кликване).Интериорът на спалнята е романтичен, стилен и лаконичен. Този ефект се създава чрез използване на бели и черни цветове. И както и тапети с цветен модел, които се използват за декорация и украса на стените. Цветът на пода в стаята е в синхрон с цялостния цветен дизайн на стаята, който несъмнено говори за вкуса на домакините.


Зад леглото има будоарна маса с чекмеджета за съхранение на малки неща. В хола има телевизор и малък светъл диван. За дома декор, диван възглавници се използват в черно и бяло. Разбира се, този дизайн на спалнята има своите недостатъци:

  • сънят трябва да бъде изстрелян до прозореца, т.е. да се изправи пред светлината,
  • Чрез отворените рафтове светлината ще проникне, ако режимът на деня за членовете на семейството е различен.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Модерен проект за едностаен апартамент от 40 кв. МетраМодерен проект за едностаен апартамент от 40 кв. Метра
Избираме интериора на едностаен апартамент за семейство с детеИзбираме интериора на едностаен апартамент за семейство с дете
Дизайн на едностаен апартамент със зона за леглоДизайн на едностаен апартамент със зона за легло
Дизайн на едностаен апартамент за семейство с дете 11 снимкиДизайн на едностаен апартамент за семейство с дете 11 снимки
Апартамент DesignАпартамент Design
Малък апартамент с една спалняМалък апартамент с една спалня
Интериорът на тристаен апартамент от АлександраИнтериорът на тристаен апартамент от Александра
Красив интериор на апартамент с една спалня от 45 кв.м.Красив интериор на апартамент с една спалня от 45 кв.м.
Едностаен апартамент с отделно леглоЕдностаен апартамент с отделно легло
Двустаен апартамент или как да направите едно парче копейка парче 45 кв.м.Двустаен апартамент или как да направите едно парче копейка парче 45 кв.м.
» » Дизайн с романтична дизайнерска спалня