Тюркоазен цвят в интериорния дизайн

Тюркоазен цвят в интериорния дизайн

Ако ви харесва тюркоазения цвят, но не знаете как да го приложите хармонично в интериора - погледнете тази селекция. Тук има комбинация от тюркоазени цветове с нюанси от стомана, сиво и бяло. Тези, които обичат студените нюанси и не се страхуват да замразят - това е съвсем подходящо!

В първата снимка виждаме елегантна спалня, в която се използва тюркоаз за боядисване на стените и декориране на леглото. Боядисването на стените изглежда много оригинално - ивиците от бели и тюркоазени цветове правят интериора на спалнята много динамичен и интересен. Между другото, структурата на картината на тюркоазените ленти не е еднаква - тя се прави на ръка. Дизайнерът използва бояджийски ленти в процеса на рисуване, за да не излезе от групата. А ивиците бяха подпечатани с гъба, използваща тюркоазена боя на два нюанса.

Тюркоазеното и сивото придават елегантни тихи комбинации, много подходящи за класически и модерен интериор. В този диапазон можете да добавите малко бежово или пясъчно аксесоари, за да избегнете прекомерна студ и монотонност. Тя е много красива с тюркоазен цвят, съчетан със сребро и черен алуминий.

Друга спалня, чийто интериор е направен с тюркоазен цвят. Тук ние виждаме ярки тюркоазени възглавници, завеси в нюанси на тюркоаз, килим на пода част от една и съща схема. Бялата тапицирана мебел в тази спалня трябва да се отпусне и да се приспособи към измерената почивка. Безусловен "крал на програмата" в тази спалня е масичка за кафе, вмъкната със слонова кост.Ако планирате да украсите детска спалня, не забравяйте за тюркоазения цвят! И може да се използва не само за деца за момчета, но и за деца за момичета (противно на конвенциите). Например, можете да си купите на детето мека мебел, друга мека мебел, столове или легла на ярък цвят тюркоаз, боядисайте стените в нюанси на тюркоаз и купи килим на пода или килима в сини тонове.

Светлият килим и възглавницата на дивана са много динамично комбинирани в този интериор с бели и графитни цветове. Без тюркоазен цвят този интериор би бил безличен. Специален чар носи тук и богат графитен цвят, пълен с тюркоаз, създават звук от този интериор.Коприната, използвана за тапицерията на това легло, е просто великолепна. Тя също е от тюркоазен цвят със сребърни мотиви. Копринени подложки и светли тюркоазени стени поддържат "царуването" на леглото в този интериор.

Вижте още примери за интериори, където тюркоазеният цвят е в основата на гама от нюанси. използвани за декорация.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Използване на тюркоазен цвят в дизайна на всекидневнатаИзползване на тюркоазен цвят в дизайна на всекидневната
Спален дизайн с фото тапетиСпален дизайн с фото тапети
Кухните в сиво не са мрачни, а елегантностКухните в сиво не са мрачни, а елегантност
Ясен, модерен цвят на маслините във вътрешността на кухнятаЯсен, модерен цвят на маслините във вътрешността на кухнята
Красива комбинация от цветове в интериораКрасива комбинация от цветове в интериора
Красива кухня интериор в шам фъстък 11 снимкиКрасива кухня интериор в шам фъстък 11 снимки
Как изглежда цветът на мента, цвета на мента в интериора, комбинацията с други нюанси, фото и дизайнКак изглежда цветът на мента, цвета на мента в интериора, комбинацията с други нюанси, фото и дизайн
Красива кухня в син цвят на снимкатаКрасива кухня в син цвят на снимката
Синята баня е стилна, елегантна, уютнаСинята баня е стилна, елегантна, уютна
Интериорен дизайн на спалнята на таванаИнтериорен дизайн на спалнята на тавана
» » Тюркоазен цвят в интериорния дизайн