Красива комбинация от цветове в интериора

Красива комбинация от цветове в интериора.

02.25.2013

Когато решите да предприемете сериозна стъпка и да промените интериора си, ще имате много въпроси. какви мебели да избереш. Какви материали са завършванията, които да използвате. Какъв цвят в интериорния дизайн да направи основната, и които подчертават акцент.

Може би винаги сте чували, че червеният работи добре с жълто, като чифт черно-бели, сини хармония със зелен или имате ли любим чифт от цветове, но не сте съвсем сигурни дали този дует е подходящо във вашия интериор.

Съвременни комбинации от цветове в интериора.

В тази статия ще покажем 5 невероятни комбинации от цветове в интериора, които работят забележително във всяко едно пространство. Може би тези примери ще ви бъдат познати, или може би ще намерите нови цветови комбинации за себе си.

Светло зелен и син кобалт.Нека започнем с всички любими комбинации от нюанси на зелено и синьо. Тази двойка е подсъзнателно свързана с нас с трева и небе, така че е малко вероятно да има човек, на когото тези цветове категорично не са като. Вижте колко стилно и елегантно изглежда в трапезарията, гърдите на цвета са син кобалт на фона на стена, боядисана в цвят зелена вар.

Емералд зелено и оранжево.

Сега нека преминем към най-горещата комбинация от цветови комбинации във вътрешността на 2013 година. Emerald, е признат от известната американска компания Pantone, произвеждаща цветни колабратори, през 2013 г. цвят. И е разбираемо защо, той създава във вътрешността атмосфера на свежест, която изглежда мирише.Не забравяйте, че това издухване във вътрешността, може да бъде ефективно дори и в малки дози. Вижте колко бе възстановена бежовата канцелария, изумрудената възглавница на стола, оранжевото кресло в ъгъла.

Морска вълна и злато.

Акцентът на златния цвят в декорите. на снимката, масичка за кафе, подово осветление, килим - смело изглежда на фона на стената, боядисани в цвета на морската вълна.

На снимката по-долу виждаме златна тапицерия от фотьойли на фона на морския килим.

Бледо розово и светло синьо.

Светло розово може да се нарече универсален цвят. Стените, боядисани в този цвят, могат да украсяват не само хола, както е на снимката по-долу, но и всяка друга стая.

Например тази спалня, където благоприятно подчертава бледо розовите стени на нощните лампи, отчасти придава блясък на одеялото на цвета на морската вълна.

Лилаво и червено.

Тази комбинация от цветове в дизайна на вашия интериор, никога няма да бъдете разочаровани, все още червени и лилави. Това са два дълбоки цвята, за да използвате всеки един поотделно, трябва да сте много дозирани. И комбинацията от тях вече може да се даде на всеки един сянка.

Каквито и да са вашите предпочитания, надявам се да намерите някои полезни идеи за вдъхновение.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Използване на тюркоазен цвят в дизайна на всекидневнатаИзползване на тюркоазен цвят в дизайна на всекидневната
70 Снимка на кухненския интериор в черно70 Снимка на кухненския интериор в черно
Chic интериор на кухня с светлозелена цветна снимкаChic интериор на кухня с светлозелена цветна снимка
Зелен цвят във вътрешността на кухнята - най-положителния цвят в интериораЗелен цвят във вътрешността на кухнята - най-положителния цвят в интериора
Простри тавани в интериораПростри тавани в интериора
Какви завеси се поберат на зелени тапети примери с снимкиКакви завеси се поберат на зелени тапети примери с снимки
Фъстъчният цвят в интериора е недвусмислен и спокоенФъстъчният цвят в интериора е недвусмислен и спокоен
Завеси под зелен цвят тапет, текстура, стилЗавеси под зелен цвят тапет, текстура, стил
Синята баня е стилна, елегантна, уютнаСинята баня е стилна, елегантна, уютна
Кухни с идеи за зелен цвят, съвети, снимкиКухни с идеи за зелен цвят, съвети, снимки
» » Красива комбинация от цветове в интериора