Chic интериор на кухня с светлозелена цветна снимка

Лайм - един от топлите нюанси на зеленото, комбинация от синьо и жълто, с преобладаване на слънчева светлина. Той ще донесе пролетта на пролетта, ще се превърне в източник на енергия и жизненост. Този цвят разширява пространството, така че ще изглежда добре в малка кухня.

Изключително красива ще изглежда като светлозелена кухня с лъскава фасада, особено ако кухнята получи слънцето. Но и на "северната" страна тази кухня ще даде ефект на пролетта и радостта.

Кухнята в светлозелени цветове може да бъде декорирана в модерен стил, който се характеризира с прости и ясни геометрични форми и ярки цветови комбинации. Също така, зеленият цвят може да се използва за създаване на интериорна кухня в стила на прованс, класически стил.Изготвяне на интериора на кухнята в светло зелено, важно е да се определи: този цвят ще бъде фон или основната? В края на краищата трябва да има нещо блестящо: или мебели, или стени. На фона на светлите зелени стени ще изглеждат светли и тъмни мебели. За да създадете ярки акценти в кухнята, можете да украсите една от стените в светлозелен цвят.

Малък кухненски зелен цвятМалък кухненски зелен цвят
Светла зелена кухня ФотографияЦветът на вар е идеално комбиниран с бял в интериора на кухнята, например в бяла кухня можете да направите престилка на плочки зелено. Върхът на кухненския интериор ще бъде апартамент със светло зелени фасади. Тя трябва да бъде подкрепена със същите акценти - зелен печат върху завеси, столове, покривка за маса, лампа или чинии.

Светло зелена кухня
Светло зелена престилка за кухня

Светлозеленото може да се комбинира с почти всеки топъл нюанс. Единственото ограничение е неговата комбинация с нюанси на лилаво. Тази комбинация от цветове ще превърне вашия интериор в твърде мрачен и тревожен. Също така, не прекалявайте с черно. Малките импрегнации на черно в интериора на салата ще го направят по-изразителен и графичен.

Chic интериор на кухня с светлозелена цветна снимка
Chic интериор на кухня с светлозелена цветна снимка

Ако използвате в интериора на кухнята набор от светло зелен цвят, тогава красив фон за него ще бъдат стените на сметана, бял, крем и млечен сянка. Може да допълва и разнообразява този цвят пясък, нюанси на кафяво, бежово, златисто ... За да хармонизирате варовик с тъмно червено, розово, жълто, оранжево. Стилният кухненски интериор в монохромна палитра може да се получи чрез комбиниране на зелен цвят с цвета на мъх или маслини.

Гланцова зелена кухня
Съвременна светлозелена кухняСъвременна светлозелена кухня
Светла зелена кухняСветла зелена кухня

Като подово покритие можете да използвате леки плочки и гранит, корк, ламинат.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Деликатна кухня с праскова цветна снимкаДеликатна кухня с праскова цветна снимка
Как вътрешността на кухнята изглежда синьоКак вътрешността на кухнята изглежда синьо
Интериорен дизайн в малка кухняИнтериорен дизайн в малка кухня
Връх на популярност - бяла кухня снимкаВръх на популярност - бяла кухня снимка
Модерен, светъл, богат лилав във вътрешността на кухнятаМодерен, светъл, богат лилав във вътрешността на кухнята
В какъв цвят трябва да рисувам стените в кухнята?В какъв цвят трябва да рисувам стените в кухнята?
7 Опции за интериора в кухнята в черно7 Опции за интериора в кухнята в черно
Кухните в сиво не са мрачни, а елегантностКухните в сиво не са мрачни, а елегантност
Изберете соларен кухненски интериор в жълт цвятИзберете соларен кухненски интериор в жълт цвят
Ясен, модерен цвят на маслините във вътрешността на кухнятаЯсен, модерен цвят на маслините във вътрешността на кухнята
» » Chic интериор на кухня с светлозелена цветна снимка