Кухните в сиво не са мрачни, а елегантност

Всяка жена мечтае за една идеална кухня - красива, удобна, функционална. Един от основните цветове за декориране на кухнята тази година е сив. Тя, подобно на бялото, е идеално комбинирана с всички други цветове и помага да се направи кухнята по-визуално. Сив цвят във вътрешността на кухнята го прави хармоничен, спокоен и топъл. Сивият цвят се отнася до универсалните цветове. Особено добър е задържаният сив тон като фон за скъпи интериорни предмети - изящни мебели или картини.

Сив цвят може да се използва като фон и основния цвят на кухненския комплект. Важно е в същото време да изберете правилния нюанс на сивото и да го допълвате с ярки цветове, след това вашата кухня ще изглежда модерна и елегантна. Ако вашият кухненски комплект е яркочервен или жълт, можете да го омекотите със сиви алуминиеви профили, сиви дръжки и сив връх. Също така е приемливо да се променя цвета на кухненския комплект.


Сив плот в кухнятаСив плот в кухнята
Сива кухня гранат

Сивият цвят е много практичен, идеален за тези, които обичат самотата. Сив цвят във вътрешността на кухнята помага за облекчаване на напрежението, успокояване от натоварен ден, даване на уют и увереност.Грей има много нюанси: студена стомана, нежни перли и романтично опушено сиво. Модерните дизайнери използват този цвят, когато е необходимо да се подчертае дизайна на стаята, нейната архитектура.

нюанси на сивото за кухнятаНо трябва да се има предвид, че напълно сивата кухня бързо ще се отегчи и ще стане мрачна. Следователно, тя изисква допълнителни ярки цветови включвания. Особено красив изглежда комбинация от скучно и безумно сиво, с ярки тонове: оранжево, светло зелено, зелено, жълто, синьо.

Сива кухня в интериораСива кухня в интериора
Стилен кухненски интериор в сив цвятСтилен кухненски интериор в сив цвят
Уютна сива кухняУютна сива кухня

Сивият цвят е в хармония с всички цветове. Жълто, червено, оранжево и жълто на сив фон изглеждат по-красиви и сочни. Отделни теми и аксесоари, той придава специална изразителност.

Сивият цвят се използва в модерния интериор на кухни, но изглежда особено изискан в минималистичен стил. Този благороден и интелигентен цвят подчертава елегантността и усъвършенстването на минимализма и помага да се разкрие колкото е възможно по-ярко.

Елегантен интериор в сив цвят
Сив в интериора
Сивата кухня Снимка

Сивият цвят може да бъде елегантен, символ на уют и мир. Най-важното при декорирането на кухненски интериор в сиво е да изберете правилната комбинация с други цветове.


Как да изберем цвета на кухнята
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Деликатна цветна лилава цветна снимкаДеликатна цветна лилава цветна снимка
Как вътрешността на кухнята изглежда синьоКак вътрешността на кухнята изглежда синьо
Връх на популярност - бяла кухня снимкаВръх на популярност - бяла кухня снимка
Модерен, светъл, богат лилав във вътрешността на кухнятаМодерен, светъл, богат лилав във вътрешността на кухнята
В какъв цвят трябва да рисувам стените в кухнята?В какъв цвят трябва да рисувам стените в кухнята?
Кухня в червен цвят - снимка на интериорния дизайнКухня в червен цвят - снимка на интериорния дизайн
Впечатляващ кухненски интериор с шоколадов бял цвятВпечатляващ кухненски интериор с шоколадов бял цвят
Chic интериор на кухня с светлозелена цветна снимкаChic интериор на кухня с светлозелена цветна снимка
Изберете соларен кухненски интериор в жълт цвятИзберете соларен кухненски интериор в жълт цвят
Ясен, модерен цвят на маслините във вътрешността на кухнятаЯсен, модерен цвят на маслините във вътрешността на кухнята
» » Кухните в сиво не са мрачни, а елегантност