Кухня в червен цвят - снимка на интериорния дизайн

Кухня с червен цвят - снимка на интериора

Червеният цвят по всяко време се смяташе за агресивен, но в същото време страстен и чувствен. Психолозите твърдят, че всички тонове на този цвят оказват неблагоприятно влияние върху цялостното психологическо състояние на човек. Тъй като кухнята е място за готвене и хранене, червеният цвят трябва да присъства в малки количества или в умерени разредени тонове.

За кухненския комплект са подходящи червените нюанси: череша, теракота, богата праскова, малина.

Стени, под и таван за червената кухняЗа да смекчите червеното, стените и таванът са по-добре да се украсяват с лек спокоен тон. Тези цветове задължително трябва да се хармонизират помежду си.

Тя може да бъде:

  • сиво,
  • бежово,
  • млечни продукти,
  • сметана,
  • бял
  • нежно розови тонове.

За да се балансира пространството, пода трябва да създаде илюзията за стабилно пространство чрез тъмен цвят. Пясъчните, златисто-кафяви, тъмносиви, тъмно-бежови цветове ще се справят перфектно с тази задача.

Табла и престилкаМасата и престилката в червената кухня са желани за създаване на контрастни цветове. Ако масата и престилката са със същия цвят, тогава всички нюанси на сивото и бежовото ще бъдат добър вариант за тях. Бял или покрив за маса изглежда добре на снимката, когато престилката е украсена от кутията. Например, тя може да има активен орнамент или наситен шаблон.

Завеси за червена кухня

Цветната схема на завеси за червена кухня се избира въз основа на колко много е наситено цветът на самата кухня. Много ярки червени тонове трябва да бъдат леко заглушени от светлинни завеси от противоположните цветове. Но за разреден червен цвят, завеси подобни в сянка, но по-активни в тон.

Червената кухня причинява различни хора различни емоции. Някой си мисли, че пиенето на чаша кафе сутрин в червената кухнята, денят ще се проведе най-продуктивни. Някои не приемат този цвят изобщо заради фокуса си и агресивен, понякога дори враждебност. Прогони тези страхове може да се каже, че правилно избран нюанси на червено, приложена в малки количества и хармонично съчетана с други цветове на интериора, ще можете да украсите кухнята, и най-взискателния човек.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Деликатна цветна лилава цветна снимкаДеликатна цветна лилава цветна снимка
Деликатна кухня с праскова цветна снимкаДеликатна кухня с праскова цветна снимка
Връх на популярност - бяла кухня снимкаВръх на популярност - бяла кухня снимка
Модерен, светъл, богат лилав във вътрешността на кухнятаМодерен, светъл, богат лилав във вътрешността на кухнята
Кухните в сиво не са мрачни, а елегантностКухните в сиво не са мрачни, а елегантност
Бежовата кухня 100 снимки и 9 най-добри комбинации от цветяБежовата кухня 100 снимки и 9 най-добри комбинации от цветя
Положителните и отрицателните страни на кухненския интериор са червениПоложителните и отрицателните страни на кухненския интериор са червени
Зелен цвят във вътрешността на кухнята - най-положителния цвят в интериораЗелен цвят във вътрешността на кухнята - най-положителния цвят в интериора
Красива кухня интериор в шам фъстък 11 снимкиКрасива кухня интериор в шам фъстък 11 снимки
В какъв цвят да нарисувате стенитеВ какъв цвят да нарисувате стените
» » Кухня в червен цвят - снимка на интериорния дизайн