Бежовата кухня 100 снимки и 9 най-добри комбинации от цветя

Бежов цвят във вътрешността на кухнята: 3 съвета, 9 комбинации и 100 снимки за вдъхновение

Бежово - това е един от най-печелившите и универсални цветове, които могат да се превърнат в отправна точка за декориране на кухнята във всеки стил. Бежов кухня, стени, тапети, подови настилки, престилки, плотове за маси, завеси, маси и столове в неутрални тонове са оценени от дизайнери за практичност, способността да се "успокои" ярки акценти, се "омекоти" тъмните тонове, добавя усещане за топлина и се комбинира с всички цветове на спектъра , За тези, които са на етап, планът за дизайн на кухня или искате да опресните вече формира бежов интериор, подготвихме 3 съвети за работа с пространство, списък на най-добрата 9 "цветен спътник" и 100 вдъхновяващи снимки на кухни в бежови тонове.

3 основни съветаБежовият цвят ни заобикаля навсякъде, но е толкова неутрален, че не можем да го забележим. В природата, бежово се случва под формата на пясък, камъни, черупки, светло дърво, избледнели растения, животни ... в цвета и дори цвета на кожата ни - това е един от най-нюанси на бежово, така стоят нещата с почти всички цветове на дъгата. Но за да създадете желаното настроение и стил в кухнята си, трябва да изберете правилните цветове-спътници.

  • Цветът "беж" има над 1000 вариации - от светлокафяви тонове до сметана. Тя може да има неутрална, топла и студена температура и трябва да се вземе под внимание, съставлявайки гамата на интериора.

1. Вземете под внимание страните на прозорците на кухнята

Ако бежовият цвят е избран за основен цвят, тогава стените често се оформят.

  • При избора на тапет или сянка на боя за стени, да се ръководи от коя страна на света прозорците на кухнята отида. За "Южен", е добре осветено от естествена светлина кухни, по-подходящи студени сиво-бежово тонове, за "северна" и тъмно - светло и топло пясък, сметана, слама, маслинени-бежово нюанси.


Снимката показва пример как стените на кухнята могат да изглеждат в бежови тонове на студена и топла температура.

Въпреки това, този принцип трябва да се използва не само при избора на тон на тапет, но и при избора на кухня бежово. В следващата картина в ляво виждаме сиво-бежово кухня, "затопля" дървени мебели, а в дясно - "топло" кухнята, която е "охладен" лъскавите фасади, стъклени и хромирани части.

  • Ако вече имате бежова интериорна кухня, въз основа на тази препоръка можете да я актуализирате, като добавите студени или топли акценти. Например, в тази бяла бежова кухня ролята на "охлаждащите" акценти се играе от синя свещ, техника и престилка.

2. Създавайте оптични илюзии, като играете с нюанси

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
70 Снимка на кухненския интериор в черно70 Снимка на кухненския интериор в черно
Деликатна цветна лилава цветна снимкаДеликатна цветна лилава цветна снимка
Деликатна кухня с праскова цветна снимкаДеликатна кухня с праскова цветна снимка
Как вътрешността на кухнята изглежда синьоКак вътрешността на кухнята изглежда синьо
Връх на популярност - бяла кухня снимкаВръх на популярност - бяла кухня снимка
Модерен, светъл, богат лилав във вътрешността на кухнятаМодерен, светъл, богат лилав във вътрешността на кухнята
Chic интериор на кухня с светлозелена цветна снимкаChic интериор на кухня с светлозелена цветна снимка
Зелен цвят във вътрешността на кухнята - най-положителния цвят в интериораЗелен цвят във вътрешността на кухнята - най-положителния цвят в интериора
Красива кухня интериор в шам фъстък 11 снимкиКрасива кухня интериор в шам фъстък 11 снимки
Бежово баня Баня дизайн в бежови тоновеБежово баня Баня дизайн в бежови тонове
» » Бежовата кухня 100 снимки и 9 най-добри комбинации от цветя