Тъмно ламиниран паркет в интериора

Тъмно ламиниран паркет в интериора

Тъмният ламинат в интериора дава прекрасен изглед към стаята, облагородява къщата. Ето защо, ако искате да празнувате позицията си в обществото и да добавите бизнес поглед към интериора, използвайте тъмно ламинат.

Едно важно предимство на тъмния ламинат е способността да се запази оригиналната тона, независимо от цветовата среда наоколо. Белият под може да бъде повлиян от заобикалящите го неща и може лесно да се движи визуално от неутрално до по-светъл тон. Така например, светъл ламинат в комбинация с червен диван получава розов тон. И тъмният под, на свой ред, не може да бъде повлиян от други цветове.Тъмният ламинат, независимо от ситуацията, ще изглежда по-изискан от светлината. Да кажем, че ако ламинатът е бледо бежов, веднага очите му ще бъдат изкуствени.

Когато изберете тъмен ламинат за вашия дом, това означава, че интериорният дизайн ще бъде изграден на комбинация с дълбок контраст. Така че къщата ви не изглежда абсурдна, трябва да знаете някои прости правила.

Интериор в неутрален обхват

Най-трудният начин е да се създаде интериор в кафе-бежови тонове. Уютната атмосфера във Вашата къща ще създаде комбинация от тъмни ламинати с кафяви или светло сиви стени. Тези нюанси омекотяват интензивността на останалите цветове и ги правят по-спокойни. И най-важното е, че дори един опитен човек може лесно да се справи с декорацията на интериора в този стил.Комбинацията от черно-бели цветове е чудесно за създаване на минималистичен интериор. За да се гарантира, че интериорът не изглежда много строг, дизайнерите предполагат въвеждане на слама или меки бежови тонове, които ще помогнат на интериора да стане по-жив. И за да дадете динамичен образ, използвайте геометрични модели.

Ярък интериор

Използвайки тъмен ламинат, трябва да изберете другите елементи на интериора, така че да не са в сенките, но са благоприятно подчертани. Но за това трябва да разберете кои тонове съвпадат перфектно с тъмния цвят. Например, оранжевият цвят в комплекс с тъмен ламинат става по-весел. И червеният цвят ще стане много агресивен в такъв дует. Най-добрият начин да покажете състоянието си е да украсите интериора в бронз и злато срещу дебел кафяв ламинат.

Тъмният ламинат е топъл или студен?

Има мнение, че тъмният ламинат няма да даде усещане за комфорт. Но това е само субективно мнение, защото подовете, в зависимост от това, което ги заобикаля, изглеждат съвсем различни. За да придадете на помещението топла атмосфера, трябва да комбинирате тъмния ламинат с мебелите с яркокафяв цвят или цвета на горчивия шоколад. Не забравяйте, че кафяво-черни тонове са много разнообразни. Въз основа на тяхното въображение, дизайнерите могат да добавят виолетови, бургундски и сини нюанси към основните цветове в интериора. Мебелите с цвят на топло мляко или карамел в комбинация с тъмно ламиниран паркет няма да изглеждат безчувствени и студени, а напротив, ще имат по-дълбок цвят.

Комбинация от фактури

За да се гарантира, че пространството не се възприема като плоско, трябва да използвате много текстури. Но трябва да сме сигурни, че тяхната смес не прилича на къща, така че интериорът не отразява лошия вкус. И е добре, че тъмният ламинат принадлежи към изсушаването на много текстури. Основното е, че те съответстват на цената и задържането на тъмния ламинат.

Необичайната атмосфера предава тъмен ламинат в съюза с матово дърво, елегантни мебели, стъкло и тънък шаблон, направени върху тапицерията на дивана.

Основата на класическия и модерния интериор ще бъде тъмен ламинат. Използването на ковани или чугунени елементи, не лакирано дърво, показва леко невнимание на интериора.

Тъмният ламинат се използва за украса на аристократичен, елитен, строг и бохемски интериор.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тайната на избора на ламиниран цвят е тайната на стилен интериорТайната на избора на ламиниран цвят е тайната на стилен интериор
Иглолистен субстрат за ламинатИглолистен субстрат за ламинат
Полагане на ламинатПолагане на ламинат
Бял ламинат - елегантно и просто решение за ремонт на под - 35 снимкиБял ламинат - елегантно и просто решение за ремонт на под - 35 снимки
Изберете нов етаж Дебелината на ламината и основата под ламинатИзберете нов етаж Дебелината на ламината и основата под ламинат
Ламиниран паркет, ламиниран паркет Технология на ламиниран паркетЛаминиран паркет, ламиниран паркет Технология на ламиниран паркет
Ламиниран паркетЛаминиран паркет
Различни ламинат в различни стаи - избор на ламинат в различни стаи снимкаРазлични ламинат в различни стаи - избор на ламинат в различни стаи снимка
Как да изберем подходящия ламинат и да изберем цветаКак да изберем подходящия ламинат и да изберем цвета
Ламинат за облицовки, ламинат за камък, ламинат за метал или ламинат за бетонЛаминат за облицовки, ламинат за камък, ламинат за метал или ламинат за бетон
» » Тъмно ламиниран паркет в интериора