Сив ламинат във вътрешната снимка

Сив ламинат във вътрешността: няма да е скучен

Когато избирате подово покритие за вашия апартамент, искате да намерите нещо необичайно, което да изглежда красиво и в същото време да остане практично. Традиционните цветове на избелелия дъб и череша вече са станали скучни и много от тях отказват. Ако решите да ламинирате подови настилки, бежовото и сивото се считат за най-популярните цветове.

Мнозина възприемат сив ламинат в интериора е много критичен, но в действителност това може да бъде много органично се вписват в цялостния дизайн на дома си, да я направи по-удобно, визуално разширява и напълнете строга система за обезопасяване на аристокрацията.

Изберете сив ламинат

Ако искате да се отдалечите от традиционните решения и да добавите жар към дома си, тогава сивният ламинат ще бъде отличен избор. Тя все още не е много популярна, но производителите предлагат разнообразие от цветови вариации и нюанси. Така че можете да изберете най-подходящата опция за себе си.

Сивият цвят е доста двусмислен. Някои смятат, че това е доста скучно и скучно, а някои казват, че това се отразява негативно на човешката психика. Други учени са доказали, че напротив, помага за облекчаване на стреса, успокоява състоянието на човек и има благотворен ефект върху настроението му. Освен това, напоследък, в хода на научните изследвания, учените са установили, че нюансите на сивото не уморяват човек.

Ламинирано сиво във вътрешната снимка

Ако мислите, че сив ламинат в интериора - това е скучно, грешите! Използването на този цвят и всичките му нюанси осигуряват достатъчно възможности за създаване на интересен дизайн на стаята. Сивото подово покритие ще създаде контраст и ще постави акцент върху мебелите или стените, както и малките детайли и аксесоари.

Сив ламинат във вътрешността на кухнята

Сивият цвят не е толкова строг, колкото черен, не толкова прост, колкото бял, а не прекалено наситен и ярък като другите цветове. Подовото покритие, направено в сив цвят, ще придаде на вашия апартамент благородство, лаконични ограничения и елегантност. В допълнение, сивият ламинат в интериора ще направи възможно реализацията на много интересни дизайнерски решения.

Коя сянка се използва най-добре за подови настилки?Много хора знаят, че тъмният цвят визуално стеснява границите и прави стаята малки и строги, светли нюанси, напротив, да го разширяват, да го правят просторен. Такива принципи се ръководят от дизайнерите, когато създават декор на помещения, избирайки необходимите цветови решения и нюанси на ламинат.

Сив ламинат във вътрешността на хола

Когато избирате цвета на пода, този фактор е много важен, тъй като той е този, който ще постави необходимите акценти в интериорния дизайн. Така светло сив ламинат ще добави светлина, прохлада и тежест към стаята. За да създадете контраст и да създадете известна динамика, е по-добре да изберете тъмно сив ламинат. Ако искате нещо по-топло, можете да използвате ламиниран сив дъб в интериора или кафяв цвят.

Светло сив ламинат разширява пространството

С помощта на сив ламинат от различни цветове е удобно да зонирате малка стая. И като изберете материал, който има преход от светлина към тъмно, можете да допринесете част от чара за дизайна на стаята. Той ще изглежда страхотно апартамент, в който сивото нюанс на ламината продължава в тапетите, панелите или аксесоарите. Така леки плаващи завеси от този цвят, като паяжини, обгръщащи прозорците, ще създадат стил на древността и ще запълнят апартамента с въздух.

В кои стилове сивният ламинат изглежда колкото е възможно по-органичен

Въпреки факта, че сив цвят е универсален, при използването му в интериора е необходимо да се вземат под внимание някои нюанси. По същество става въпрос за стила на декориране на стаята, защото с цялата хармония на цвета няма да изглежда органичен в някои решения.Изглежда най-добре сив ламинат в интериора, направен в стила на минимализма. класика, скандинавски стил или hi tech. В този дизайн, трябва да направите сочни цветови акценти, можете да вмъкнете органично хром елементи, броят на които трябва да бъдат умерени. Това решение ще даде динамиката и индивидуалността на стаята.

Сив ламинат в модерен интериор

Този дизайн на пода е подходящ в стила на кич, който мнозина разглежда смес от различни дизайнерски решения за създаване на интериори. Сивият цвят перфектно ще свърже несъответните елементи на декора, характерни за кичото, и ще изглади бурната дизайнерска фантазия.

По-трудно е да се свърже сивия под стилът на рококо, бароко и арт деко. Те въплъщават лукса на Средновековието. Въпреки това, ако правилно планирате декора на стаята, използването на скъпо дърво, коприна, кадифе, позлатяване и сребро може перфектно да се влее в сивия ламинат. Съчетавайки пастелни цветове и сребърни нюанси с пода в този цвят, можете да създадете много изискан интериор, който ще изненада гостите ви.

Избираме дизайна на стените

Ако най-накрая решихте да използвате сив ламинат във вътрешността на апартамента си, трябва да решите правилния дизайн на стените. Това не е прекалено трудно, тъй като сив цвят е универсален и се комбинира с почти всички цветови решения. Така че изберете тапет до сив ламинат или нюанс на боя за стените можете сам.

Ламиниран сив цвят е добре комбиниран с други цветове

За да направите правилния избор, все пак трябва да се придържате към няколко правила. Ако искате да украсите стени в топли цветове, тогава подът трябва да бъде в този цветен диапазон.

Например, можете да използвате ламиниран сив дъб в интериора. Ако първоначално сте избрали тъмно сив ламинат, изберете "готино" цвят за стените, така и разреждането на тези тонове могат да използват богати цветове красиви мебели, картини, цветя и други аксесоари.

Светло сив ламинат във вътрешната снимка

Но ако сте творчески и творчески човек - не следвайте сляпо тези препоръки на дизайнерите. Включително фантазия и въображение, можете да изберете всеки тапет за сивия ламинат, основното е, че това, което получавате в резултат, вие и вашите гости харесахте.

Предпазни мерки и подробности

Има елементи, които по никакъв начин не се комбинират с такъв цветен разтвор за подови настилки. Например, по-добре е да се избегне еднородност както в текстура, така и в цветови нюанси. Ако сте избрали сив под, не забравяйте да го разредите с метален блясък, допълнете интериора с тапет с удебелен украшение и ярки цветове. Тези елементи не създават мрачна и мрачна атмосфера, която се страхуват от мнозина. Социалните нюанси ще съживят интериора, правейки го удивително и уникално.

Сивият ламинат служи като отличен фон за ярки акценти

Ако целият интериор трябва да бъде направен в сиво, тогава е необходима фактура. На пода, декориран с дърво, можете да добавите плат, мазилка, лакирани и гланцови повърхности по стените и мебелите. Направете така, че да не се използва само един цветен тон, да преминете от светлина към тъмно и обратно. Много е трудно да направите цялата декорация на стаята в сиво, много по-лесно е да направите само една част от нея. Но ако всичко е премислено, за да изпълните проекта качествено и професионално, тогава вашето жилище ще бъде много красиво и модерно.

В сивия интериор трябва да се използват различни фактури

Ако статията ви е полезна, споделете я с приятелите си, като кликнете върху иконата на вашата социална мрежа. Благодаря ви!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ламинат в интериора СъветиЛаминат в интериора Съвети
Сив ламинат във вътрешносттаСив ламинат във вътрешността
Тайната на избора на ламиниран цвят е тайната на стилен интериорТайната на избора на ламиниран цвят е тайната на стилен интериор
Иглолистен субстрат за ламинатИглолистен субстрат за ламинат
Изберете ламинат, който е устойчив на влага в кухнятаИзберете ламинат, който е устойчив на влага в кухнята
Завършване на стените на балкона с ламинатЗавършване на стените на балкона с ламинат
Ламинирано бяло пепелно растителност и красотаЛаминирано бяло пепелно растителност и красота
Как да изберем подови настилки от ламиниран паркетКак да изберем подови настилки от ламиниран паркет
Lay ламинат собствени важни точкиLay ламинат собствени важни точки
Керамични плочки за ламинатни решения за проектиране на проблемиКерамични плочки за ламинатни решения за проектиране на проблеми
» » Сив ламинат във вътрешната снимка